Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον είναι πιο στοχευμένη η κίνηση.

Στο app πλέον δεν εμφανίζει το πρόγραμμα της Euroleague με κανένα (έχω την εντύπωση) vpn. Από browser το εμφανίζει με τα περισσότερα (δεν ξέρω αν είναι όλα) εκτός της Ελλάδας.

Φάγαμε μπαν 🤣

Να μας πει κάποιος με πακέτο ενεργοποιημένο από Ελλάδα αν βλέπει κανονικά τα upcoming της euroleague.

Δημοσ.

Ενεργοποιησα vpn (αγορασμενο) απο pc και Τουρκια και ειδα το προγραμμα που ακολουθει euroleague ,το ιδιο vpn στο αντιστοιχο android εφαρμογη ΔΕΝ επαιξε.Oποτε καπου στα android "κολλαει". Συνοπτικα απο οτι δειχνει ΠΡΕΠΕΙ να εχεις vpn μονιμα ανοιχτο (και μονο απο pc) και θεωρητικα να κανει καλη δουλεια και το vpn σου!

Ερωτηση : vpn δωρεαν τυπου hola/urban vpn υπαρχει περιπτωση (σε pc) να δουλεψουν γι αυτους που δεν εχουν αγορασμενο?Δοκιμασα με urban αλλα τζιφος!

Δημοσ.

Με Bullet Vpn και χώρα Τουρκία που αγόρασα την συνδρομή δεν μου εμφανίζει το προγραμμα της Euroleague στον υπολογιστή και στο κινητό.

Δημοσ.

Με PIA VPN μου εμφανίζει κανονικά το πρόγραμμα στην TV με χώρα Τουρκία φυσικά.... μας μαμισε η Λίγδα ΤV.... εκτός αν αλλάξει κάτι... βέβαια για όποιον δεν έχει VPN θαωτα βλέπει μετά (replay tv) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια βρηκα νομιζω μια παρα πολυ καλη λυση .Μεσω microsoft edge browser περνατε σαν extention το hola vpn,βαζετε χωρα (Τουρκια) και απο κει παρακολουθειται θεωρω κανονικα ,διοτι σε μενα ανοιξε και το προγραμμα της euroleague με αυτον το τροπο.Αναμενω επιβεβαιωση κι απο αλλους αν το δοκιμασετε

Επεξ/σία από zisiskal
  • Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, zisiskal είπε

Παιδια βρηκα νομιζω μια παρα πολυ καλη λυση .Μεσω microsoft edge browser περνατε σαν extention το hola vpn,βαζετε χωρα (Τουρκια) και απο κει παρακολουθειται θεωρω κανονικα ,διοτι σε μενα ανοιξε και το προγραμμα της euroleague με αυτον το τροπο.Αναμενω επιβεβαιωση κι απο αλλους αν το δοκιμασετε

Απο τηλεόραση ομως μεσω εφαρμογης?...

Δημοσ.

Ειμαστε σιγουροι οτι μας εκοψαν ? Οχι οτι θα σκασω, θα παρω ενα σοβαρο vpn και θα την κανω τη δουλεια μου αλλα λεω μηπως βιαζομαστε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aggelos_INSM είπε

Απο τηλεόραση ομως μεσω εφαρμογης?...

Λοιπόν από την ώρα που έβαλα το PIA vpn αγορασμένο... στην TV χώρα Τουρκία και έδειξε το πρόγραμμα της Euroleague.... απο εκείνη την ώρα το δείχνει κανονικά κ χωρίς Vpn.... δοκίμασα τα πάντα... restart  kill  και την εφαρμογή καιντο Vpn και παίζει κομπλέ... 

Οπότε σε TV μάλλον πρέπει μια φορά να συνδεθείτε με Τουρκία.... και μετά είναι οκ

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Eldir13 είπε

Λοιπόν από την ώρα που έβαλα το PIA vpn αγορασμένο... στην TV χώρα Τουρκία και έδειξε το πρόγραμμα της Euroleague.... απο εκείνη την ώρα το δείχνει κανονικά κ χωρίς Vpn.... δοκίμασα τα πάντα... restart  kill  και την εφαρμογή καιντο Vpn και παίζει κομπλέ... 

Οπότε σε TV μάλλον πρέπει μια φορά να συνδεθείτε με Τουρκία.... και μετά είναι οκ

Οποτε να παρει την ip τουρκιας την πρώτη φορα και μετα θα παιζει?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Eldir13 είπε

Για το hola που προτεινα παραπανω ,ουτε αυτο ειναι λυση αφου εχει 12 ωρες free και μετα συνδρομη για εξτρα ! Καλο σαν ιδεα αυτο που λες αλλα πως μπαινεις μεσω τουρκιας στο app της tv?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα περιμένω κι εγώ να δω τι θα γίνει όταν αρχίσει η EL, αλλά όπως τα λέτε δεν το γλυτώνω το Nordvpn στο Android TV box. Γιατί άλλο τι φαίνεται τώρα στο schedule 3 βδομάδες πριν την έναρξη και άλλο τι θα γίνει όταν θα είναι να ξεκινήσει το live streaming.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Eldir13 είπε

Άκυρος ο τρόπος αυτός τελικά.... δοκιμάζω και άλλους τρόπους και θα ενημερώσω 

Δημοσ.

Αυτήν τη στιγμή μου τα δείχνει όλα κανονικά και στο app. Μαζί με ώρες διεξαγωγής. Μήπως περίμεναν να οριστικοποιηθούν οι ώρες για να επικαιροποιηθεί η πλατφόρμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...