Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν και προλαβα και ανανεωσα με 600 λιρες, σιγουρα δεν υπαρχει φθηνοτερη χωρα για αγορα? Το ρωταω για τα παιδια που δεν εχουν αγορασει ακομα αλλα και για μελλοντικα

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, zisiskal είπε

Aν και προλαβα και ανανεωσα με 600 λιρες, σιγουρα δεν υπαρχει φθηνοτερη χωρα για αγορα? Το ρωταω για τα παιδια που δεν εχουν αγορασει ακομα αλλα και για μελλοντικα

Λοιπόν τσέκαρα τις χώρες που θα μπορούσαν να το έχουν φτηνά.... και ω ναι... όλες το έχουν 32€   

Επίσης η Τουρκία το έχει μεν ακόμα 599 λίρες αλλά δεν μπορούσα να συνεχίσω.... είχα πει να κάνετε νωρίτερα, μην περιμένετε Σεπτέμβρη... 

Εντωμεταξύ φέτος ούτε EarlyBird ούτε τίποτα η Λίγδα.... 

Απο ότι καταλαβαίνω μάλλον θα το έχουν γύρω στα 30€ για τις δεύτερο τρίτες χώρες... ας ελπίσουμε να μην το ξαναανεβασουν.... 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, θέλω να πληρώσω τη συνδρομή μέσω revolut. Εκεί που λέει χώρα και post code τι πρέπει να βάλω;

Δημοσ.

Καλησπέρα πραγματοποίησα αγορά της ετήσιας συνδρομής μέσω vpn Τουρκίας…όλα κανονικά ήρθε απόδειξη κλπ…είναι ενεργό το πακέτο…πλην όμως όταν αλλάζω σε vpn Ελλάδας ενώ είναι και πάλι ενεργοποιημένη η ετήσια συνδρομή, δεν μου βγάζει στο πρόγραμμα τους αγώνες των ελληνικών ομάδων παρά μόνο του EuroCup. Όταν συνδέομαι πάλι με vpn Τουρκίας μου εμφανίζει τους αγώνες των ελληνικών ομάδων! Γνωρίζει κάποιος αν συνδέομαι με ελληνικό vpn θα μου εμφανίζει κανονικά τους αγώνες των ελληνικών ομάδων ή θα πρέπει να είμαι σε τουρκικό vpn; Ευχαριστώ…

Δημοσ.

Πήγε να μου τραβήξει 600 λίρες την Παρασκευή, αλλά δεν είχα λεφτά στον λογαριασμό και δεν έγινε η συναλλαγή.

Τώρα μπαίνω στον λογαριασμό και μου βγάζει subscription 1099 λίρες, ενώ δεν βρίσκω τρόπο να τρέξω εκ νέου την συναλλαγή που δεν πέρασε. Έχει κάποιος καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω; Έχει βρει κανένας customer support?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, GrEarendil είπε

Πήγε να μου τραβήξει 600 λίρες την Παρασκευή, αλλά δεν είχα λεφτά στον λογαριασμό και δεν έγινε η συναλλαγή.

Τώρα μπαίνω στον λογαριασμό και μου βγάζει subscription 1099 λίρες, ενώ δεν βρίσκω τρόπο να τρέξω εκ νέου την συναλλαγή που δεν πέρασε. Έχει κάποιος καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω; Έχει βρει κανένας customer support

Ότι κάνεις σήμερα γιατί απο αύριο πάει 1099

Αν μπορείς κάνε νέο account μπας κ πάρεις με  600

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kostas1216 είπε

Καλησπέρα πραγματοποίησα αγορά της ετήσιας συνδρομής μέσω vpn Τουρκίας…όλα κανονικά ήρθε απόδειξη κλπ…είναι ενεργό το πακέτο…πλην όμως όταν αλλάζω σε vpn Ελλάδας ενώ είναι και πάλι ενεργοποιημένη η ετήσια συνδρομή, δεν μου βγάζει στο πρόγραμμα τους αγώνες των ελληνικών ομάδων παρά μόνο του EuroCup. Όταν συνδέομαι πάλι με vpn Τουρκίας μου εμφανίζει τους αγώνες των ελληνικών ομάδων! Γνωρίζει κάποιος αν συνδέομαι με ελληνικό vpn θα μου εμφανίζει κανονικά τους αγώνες των ελληνικών ομάδων ή θα πρέπει να είμαι σε τουρκικό vpn; Ευχαριστώ…

Και σε εμένα το ίδιο, παρόλο που έχω πακέτο ενεργοποιημένο από πέρσι...

Λέτε να τα φιλτράρουν μέσω της περιοχής που φαίνεται ότι γίνεται το streaming φέτος και όχι μέσω περιοχής που έγινε η αγορά του πακέτου;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, el7 είπε

Λέτε να τα φιλτράρουν μέσω της περιοχής που φαίνεται ότι γίνεται το streaming φέτος και όχι μέσω περιοχής που έγινε η αγορά του πακέτου;

Δε μαρεσει αυτο καθόλου , μπορει καποιος που γνωριζει να μας επιβεβαιωσει?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, el7 είπε

Εγώ πιστεύω ότι βλέπουν ότι διαφέρει ο τόπος πληρωμής με τον τόπο streaming γι αυτό μπλοκάρουν τους αγώνες!! Όταν μπαίνω με vpn από Τουρκία μια χαρά φαίνονται όλα! Το θέμα είναι μήπως μπορούμε κάπως να το λύσουμε!

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, kostas1216 είπε

Εγώ πιστεύω ότι βλέπουν ότι διαφέρει ο τόπος πληρωμής με τον τόπο streaming γι αυτό μπλοκάρουν τους αγώνες!! Όταν μπαίνω με vpn από Τουρκία μια χαρά φαίνονται όλα! Το θέμα είναι μήπως μπορούμε κάπως να το λύσουμε!

Ναι αλλα ετσι δε θα μπλοκαραν και το eurocup?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικά μένει να δούμε πως θα φαίνεται όταν ξεκινήσει η Ευρωλίγκα (2/10). Γιατί όπως είναι τώρα η εφαρμογή μπορούμε ακόμα και με το καινούριο account να δούμε τους περσινούς αγώνες σε replay, απλώς δεν εμφανίζεται το φετινό πρόγραμμα. Οπότε δεν είναι ότι κόβουν εντελώς την EL.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Eγω εβαλα και vpn τουρκια ,για να δω αν βγαζει το προγραμμα euroleague αλλα τζιφος και με το vpn,εδειχνε μονο προγραμμα για eurocup !Αν πραγματικα το κανανε αυτο το εγκλημα φετος και "κοβουν" την μεταδοση απο αλλη χωρα απλα την γ@@σαμε!Δεν νομιζω οτι θα ισχυει αλλα καθε απαντηση βοηθαει μεχρι να ξεκινησει να δουμε τι εγινε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...