Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα ρε γμτ τελειώνει η συνδρομή μου τον Δεκέμβριο χαχα! Μάλλον θα φτιάξω έναν καινούργιο τώρα με τα 600!

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

Εγώ πως γινεται να εχω πατήσει Cancel την συνδρομή από περσι, αλλα να προσπαθησε να με χρεώσει; (btw 15,95€ πήγε να με χρεώσει)

αυτό πρέπει να δείχνει όταν η συνδρομή είναι ανενεργή... 

αλλιώς βγάζουμε την κάρτα από τη μέθοδο πληρωμής για μεγαλύτερη ασφάλεια 

Screenshot_2024-08-30-22-41-33-25_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα σε αυτή τη σελίδα γράφει επόμενη χρέωση στις 25/09 με €31.99. Αν το αφήσω ως έχει, θα με χρεώσει 31.99 και τέλος ή υπάρχει περίπτωση να πάει σε ελληνική τιμή?

Προφανώς το να ακυρώσω, να μπω με άλλο account και να μπλέξω στα vpn για να γλυτώσω 10 ευρώ ακόμα δεν με ενδιαφέρει και πολύ.

edit: οκ άκυρο, το έχετε υπεραναλύσει το θέμα ήδη.

Επεξ/σία από Skerzos
Δημοσ.

connection failed συνεχεια απο vpn.lat... Τι κανω?

Εχουμε αλλο vpn?

περυσι απο windscribe το έκανα αλλα βλεπω οτι τώρα δεν ειναι πια δωρεάν η Τουρκικη τοποθεσία ...

Δημοσ.

Μια χαρά συνδέεται το VPN.lat... απλά δοκίμασε διαφορετικά νούμερα για την Τουρκία.... και πάτα πολλές φορές πάνω στο κάθε ένα, και κάποια στιγμή θα βγάλει επιλογή για να συνδεθείς.... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Eldir13 είπε

Μια χαρά συνδέεται το VPN.lat... απλά δοκίμασε διαφορετικά νούμερα για την Τουρκία.... και πάτα πολλές φορές πάνω στο κάθε ένα, και κάποια στιγμή θα βγάλει επιλογή για να συνδεθείς.... 

Οταν λες διαφορετικά νουμερα? Εμενα πεταει connection error 

Δημοσ.

Έχει διάφορους servers, τέσσερις αν θυμάμαι καλά. Οπότε δοκίμασε ποιος από όλους θα σου δουλέψει. Κι εμένα πετούσε connection failed από τον UDP1 αλλά δούλεψε κανονικά στον 2.

Έκανα συνδρομή με νέο account στα 16 ευρώ. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Έχει διάφορους servers, τέσσερις αν θυμάμαι καλά. Οπότε δοκίμασε ποιος από όλους θα σου δουλέψει. Κι εμένα πετούσε connection failed από τον UDP1 αλλά δούλεψε κανονικά στον 2.

Έκανα συνδρομή με νέο account στα 16 ευρώ. 

Η εφαρμογη του ios δειχνει μονο 1 σερβερ, να δοκιμασω σε android? 

Απο αντροιντ δουλεψε απευθείας , σας ευχαριστω πολύ . 16 ευρω 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα, είχα κάνει πέρυσι τουρκικό. Αν το αφήσω απλά θα τραβήξει τα ίδια χρήματα ; 600 λίρες μου λέει. Ή θα πρέπει να κάνω νέα συνδρομή με νέο χρήστη κλπ.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, foluke15 είπε

Καλησπέρα, είχα κάνει πέρυσι τουρκικό. Αν το αφήσω απλά θα τραβήξει τα ίδια χρήματα ; 600 λίρες μου λέει. Ή θα πρέπει να κάνω νέα συνδρομή με νέο χρήστη κλπ.

Απο 9/9  γίνεται 28€ οπότε   αν η ανανέωση είναι πριν την 9/9 το αφήνεις και λογικά δεν έχεις πρόβλημα.... 

Δημοσ.

Οι τύποι είναι πολύ μαλάκες, εκεί που χθες είδα ότι για να κάνω καινούργια συνδρομή χρειάζεται μονο 600 TL και ενω εόχαν πει οτι η τιμη θα ανέβει στις 9 του μηνος τελικα ανεβηκε σημερα και αναγκαστηκα να κανω συνδρομη με 1049 TL(28 ευρω περιπου). Κρίμα τον σεβασμό που τους είχα!

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, kostasbar1 είπε

Οι τύποι είναι πολύ μαλάκες, εκεί που χθες είδα ότι για να κάνω καινούργια συνδρομή χρειάζεται μονο 600 TL και ενω εόχαν πει οτι η τιμη θα ανέβει στις 9 του μηνος τελικα ανεβηκε σημερα και αναγκαστηκα να κανω συνδρομη με 1049 TL(28 ευρω περιπου). Κρίμα τον σεβασμό που τους είχα!

Λοιπόν προσπάθησα να μπω τώρα... εμενα ακόμα 599 λίρες το βγάζει.... αλλα δυστυχώς δεν προχωράει με Vpn Lat.....

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, kostasbar1 είπε

Μολις επικοινώνησα μαζι τους και θα μου επιστεψουν ενα μερος των χρηματων φανταζομαι 6 ευρω 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...