Aggelos_INSM Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Eldir13 είπε Ναι πέρυσι ήταν 20% δλδ γύρω στα 3€ από τα 16.64 που πλήρωσα.... Οποίος περιμένει θα το βάλει 3 ευρώ φτηνότερα... αλλα τότε ίσως έχει θέμα με το VPN και τις πολλές ανανεώσεις... Και γω περυσι με κουπονι γυρω στα 11-12 ευρω το βαλα. Δηλαδη μιλαμε για τοσο μικρη αύξηση ? Στο ιμειλ μου εβγαζε 1050 λιρες Τουρκίας , καπου στα 20 ευρω?
Eldir13 Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Και γω περυσι με κουπονι γυρω στα 11-12 ευρω το βαλα. Δηλαδη μιλαμε για τοσο μικρη αύξηση ? Στο ιμειλ μου εβγαζε 1050 λιρες Τουρκίας , καπου στα 20 ευρω? Όχι οι 1050 είναι 28€ πρέπει να κάνεις νέο μαιλ κ συνδρομή, πριν γίνει η αύξηση... τώρα είναι 600 λίρες δλδ περίπου 16€ με τις ισοτιμίες... 1
Aggelos_INSM Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 7 ώρες πριν, Eldir13 είπε Όχι οι 1050 είναι 28€ πρέπει να κάνεις νέο μαιλ κ συνδρομή, πριν γίνει η αύξηση... τώρα είναι 600 λίρες δλδ περίπου 16€ με τις ισοτιμίες... Και ποτε θα γινει η αύξηση ?
madboy Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 1 hour ago, Aggelos_INSM said: Και ποτε θα γινει η αύξηση ? 09/09 1
ArgiG111 Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Μήπως ξέρει κανείς vpn για pc που να έχει free την Τουρκία ; αν και το πιο πιθανό είναι να αφήσω αυτόματη ανανέωση στα 28€. ευχαριστώ
Eldir13 Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου 1 ώρα πριν, ArgiG111 είπε Μήπως ξέρει κανείς vpn για pc που να έχει free την Τουρκία ; αν και το πιο πιθανό είναι να αφήσω αυτόματη ανανέωση στα 28€. ευχαριστώ Για pc δεν ξέρω... αλλα γιατί δεν το κάνεις με VPN.lat απο κινητό... ειναι γελοίο και τώρα που δεν έχει κίνηση πιάνει κατευθείαν...
ArgiG111 Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου Στις 17/8/2024 στις 4:24 ΜΜ, Eldir13 είπε Για pc δεν ξέρω... αλλα γιατί δεν το κάνεις με VPN.lat απο κινητό... ειναι γελοίο και τώρα που δεν έχει κίνηση πιάνει κατευθείαν... OK! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
taxiarchos Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Σε μένα με vpn lat από android μου βγάζει connection failed εδω και 15 λεπτά.. Είναι απαραίτητο να διαγράψω ιστορικό cookies κλπ? Πρώτη φορά θα κάνω συνδρομή..
Eldir13 Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 1 ώρα πριν, taxiarchos είπε Σε μένα με vpn lat από android μου βγάζει connection failed εδω και 15 λεπτά.. Είναι απαραίτητο να διαγράψω ιστορικό cookies κλπ? Πρώτη φορά θα κάνω συνδρομή.. Βάλε ανώνυμη περιήγηση...
panseit Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Κάποιος που να είχε αυτόματη ανανέωση από πέρυσι να μας πει πόσο τον χρέωσε φέτος;
GREG10ARIS Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 13 ώρες πριν, panseit είπε Κάποιος που να είχε αυτόματη ανανέωση από πέρυσι να μας πει πόσο τον χρέωσε φέτος; Οσο ειναι τωρα η τιμη θα χρεωθεις, ειπαν τα παιδια 16€ περιπου. Οταν αλλαξει η τιμη στις 9/9 θα παει κοντα στα 28€ 1
panseit Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 4 hours ago, GREG10ARIS said: Οσο ειναι τωρα η τιμη θα χρεωθεις, ειπαν τα παιδια 16€ περιπου. Οταν αλλαξει η τιμη στις 9/9 θα παει κοντα στα 28€ 375 λίρες είχα πληρώσει πέρυσι με 20%, άρα λογικά 450λίρες (12€).
GREG10ARIS Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 21 ώρες πριν, panseit είπε 375 λίρες είχα πληρώσει πέρυσι με 20%, άρα λογικά 450λίρες (12€). Ξανανεβηκε μετα, κοντα στα 16€ οπως ειπα εκτος αν βγει παλι καποιο προμο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα