Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Eldir13 είπε

Ναι πέρυσι ήταν 20% δλδ γύρω στα 3€ από τα 16.64 που πλήρωσα.... Οποίος περιμένει θα το βάλει 3 ευρώ φτηνότερα... αλλα τότε ίσως έχει θέμα με το VPN και τις πολλές ανανεώσεις... 

Και γω περυσι με κουπονι γυρω στα 11-12 ευρω το βαλα. Δηλαδη μιλαμε για τοσο μικρη αύξηση ? Στο ιμειλ μου εβγαζε 1050 λιρες Τουρκίας , καπου στα 20 ευρω?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε

Και γω περυσι με κουπονι γυρω στα 11-12 ευρω το βαλα. Δηλαδη μιλαμε για τοσο μικρη αύξηση ? Στο ιμειλ μου εβγαζε 1050 λιρες Τουρκίας , καπου στα 20 ευρω?

Όχι οι 1050 είναι 28€ πρέπει να κάνεις νέο μαιλ κ συνδρομή, πριν γίνει η αύξηση... τώρα είναι 600 λίρες δλδ περίπου 16€ με τις ισοτιμίες... 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Eldir13 είπε

Όχι οι 1050 είναι 28€ πρέπει να κάνεις νέο μαιλ κ συνδρομή, πριν γίνει η αύξηση... τώρα είναι 600 λίρες δλδ περίπου 16€ με τις ισοτιμίες... 

Και ποτε θα γινει η αύξηση ?

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς vpn για pc που να έχει free την Τουρκία ; αν και το πιο πιθανό είναι να αφήσω αυτόματη ανανέωση στα 28€.

ευχαριστώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ArgiG111 είπε

Μήπως ξέρει κανείς vpn για pc που να έχει free την Τουρκία ; αν και το πιο πιθανό είναι να αφήσω αυτόματη ανανέωση στα 28€.

ευχαριστώ

Για pc δεν ξέρω... αλλα γιατί δεν το κάνεις με VPN.lat απο κινητό... ειναι γελοίο και τώρα που δεν έχει κίνηση πιάνει κατευθείαν... 

Δημοσ.
Στις 17/8/2024 στις 4:24 ΜΜ, Eldir13 είπε

Για pc δεν ξέρω... αλλα γιατί δεν το κάνεις με VPN.lat απο κινητό... ειναι γελοίο και τώρα που δεν έχει κίνηση πιάνει κατευθείαν... 

OK!   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δημοσ.

Σε μένα με vpn lat από android μου βγάζει connection failed εδω και 15 λεπτά.. 

Είναι απαραίτητο να διαγράψω ιστορικό cookies κλπ? Πρώτη φορά θα κάνω συνδρομή.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, taxiarchos είπε

Σε μένα με vpn lat από android μου βγάζει connection failed εδω και 15 λεπτά.. 

Είναι απαραίτητο να διαγράψω ιστορικό cookies κλπ? Πρώτη φορά θα κάνω συνδρομή.. 

Βάλε ανώνυμη περιήγηση... 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, panseit είπε

Κάποιος που να είχε αυτόματη ανανέωση από πέρυσι να μας πει πόσο τον χρέωσε φέτος;

Οσο ειναι τωρα η τιμη θα χρεωθεις, ειπαν τα παιδια 16€ περιπου.

Οταν αλλαξει η τιμη στις 9/9 θα παει κοντα στα 28€

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, GREG10ARIS said:

Οσο ειναι τωρα η τιμη θα χρεωθεις, ειπαν τα παιδια 16€ περιπου.

Οταν αλλαξει η τιμη στις 9/9 θα παει κοντα στα 28€

375 λίρες είχα πληρώσει πέρυσι με 20%, άρα λογικά 450λίρες (12€).

Δημοσ.
21 ώρες πριν, panseit είπε

375 λίρες είχα πληρώσει πέρυσι με 20%, άρα λογικά 450λίρες (12€).

Ξανανεβηκε μετα, κοντα στα 16€ οπως ειπα εκτος αν βγει παλι καποιο προμο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...