dionisis777 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Παιδιά, έχοντας μπει με vpn Τουρκίας μου βγάζει στη καρτέλα του subscription μόνο την επιλογή του reactivate plan στις 300 τουρκικές λίρες. Οπότε πατάω απλά reactivate και πληρώνω το αντίστοιχο ποσό σε euro? Θα είναι πάλι στην περσινή τιμή των 300 λιρών ή στις 1000 όπως γράφεται παραπάνω? Επεξ/σία 7 Αυγούστου από dionisis777
Aggelos_INSM Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Εχει κανεις δοκιμασει ομως αλλη χωρα όπως Βουλγαρία να δουμε ποσο βγαινει σε ευρω?
mandoctor Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εγώ παίδες έκανα μόλις την ετήσια με 600 tl γιατί η εμππειρία μου πέρυσι που είχα μηνιαίες και προσπαθούσα να κάνω συνδρομές και σε φίλους, είναι ότι σε αγωνιστική περίοδο (και άρα κίνηση) δεν εμπαινα στο site με vpn ούτε με σφαίρες. Όποτε δεν ρίσκαρα να φάω το χιλιάρικο στο κεφάλι. Μακάρι όσοι το δοκιμάσετε να το πάρετε όσο πιο φθηνα. ΓΙα τον φίλο από πάνω, είχα δοκιμάσει Ινδία, Αργεντινή (πιο ακριβές από Τουρκία) και δίαβασα και για Βραζιλια συγκεκριμένα στο reddit ότι πέρυσι ήταν 30 ευρώ η ετήσια. Επεξ/σία 8 Αυγούστου από mandoctor 1
nzeppos Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Δεν έχει λογική αυτό που κάνει η Ευρωλίγκα όμως. Δηλαδή μπορείς να πας σήμερα να κάνεις συνδρομή με νέο account μέχρι το τέλος της σεζόν 2025 και να πληρώσεις 300-600 λίρες, αλλά αν πας στις 9 Σεπτέμβρη θα πληρώσεις 1000+; Με αυτή τη λογική κανένας δεν θα περιμένει να ανανεώσει αυτόματα. Κανονικά αυτή την εποχή δεν θα έπρεπε καν να αφήνουν να γίνονται ανανεώσεις, όπως νομίζω κάνουν σε NBA/NFL passes. Που σου λένε ότι μέχρι να ανοίξουν οι συνδρομές για όλους (είτε νέες, είτε ανανεώσεις), όποιος γράφεται είναι μόνο για λίγες μέρες/εβδομάδες μέχρι την έναρξη της σεζόν. Και μετά μπορούν να γραφτούν όλοι στο ετήσιο πλάνο μέχρι το τέλος της σεζόν. Επεξ/σία 8 Αυγούστου από nzeppos
GREG10ARIS Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 17 λεπτά πριν, mandoctor είπε Εγώ παίδες έκανα μόλις την ετήσια με 600 tl Με ποιο vpn τα καταφερες; Εγω θα περιμενω λιγο ακομη παντως μηπως βγαλουν τελη του μηνα κανενα promo
mandoctor Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 2 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε Με ποιο vpn τα καταφερες; Εγω θα περιμενω λιγο ακομη παντως μηπως βγαλουν τελη του μηνα κανενα promo Vpn. Lat από android κινητό. Το δοκίμασα και από ipad και με πέταγε. Επίσης , οι περσινές συνδρομές είχαν γίνει μέσω pc με windscribe free, αλλά τα τζιμάνια έβγαλαν την Τουρκία από το free. 😭
pp6210 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) κατι δεν θυμαμαι καλα μαλλον, μπαινω απο android τοσο στο euroleague id app οσο και στο euroleague tv app και δεν βρισκω την καρτελα συνδρομων... ειναι καπου αλλου? πρεπει να συνδεθω μεσω vp οκ το βρηκα, αλλα δεν μου δινει επιλογη να ανανεωσω τωρα, μονο cancel... ανανεωσε καποιος με 300 λιρες? Επεξ/σία 8 Αυγούστου από pp6210
nzeppos Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει ανανέωση τώρα. Μόνο νέος λογαριασμός. Εκτός αν μπορείς να πατήσεις cancel και μετά να βάλεις να κάνει νέα συνδρομή με τον ίδιο λογαριασμό αλλά λογικά σε διαφορετική τιμή. Επεξ/σία 8 Αυγούστου από nzeppos
pp6210 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, nzeppos είπε Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει ανανέωση τώρα. Μόνο νέος λογαριασμός. Εκτός αν μπορείς να πατήσεις cancel και μετά να βάλεις να κάνει νέα συνδρομή με τον ίδιο λογαριασμό αλλά λογικά σε διαφορετική τιμή. μαλλον ισχυει αυτο που λες κ καταλαβα λαθος. btw για να δεις καρτελλα συνδρομων πρεπει να μπεις απο browser και οχι απο το android app
DrRock Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Ήμουν από αυτούς που είχα αυτόματη ανανέωση γιατί δεν ήθελα να κάνω νεο λογαριασμού κάθε χρόνο και επειδή η ανανέωση θα γινόταν στις 20 Οκτωβρίου και θα έχει μπει η αύξηση από Σεπτέμβριο είπα να κάνω έναν νέο λογαριασμό και να αγοράσω με 600 τούρκικες λίρες που παίζει τώρα και όχι 1050 που θα κοστίζει αργότερα. Άσε που με αυτό το νόμισμα κάνεις δεν γνωρίζει τη ξημερώνει οπότε η τωρινή αξία του είναι χαμηλή και αγόρασα με νέο λογαριασμό στα 16,55€.
Aggelos_INSM Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 2 ώρες πριν, DrRock είπε Ήμουν από αυτούς που είχα αυτόματη ανανέωση γιατί δεν ήθελα να κάνω νεο λογαριασμού κάθε χρόνο και επειδή η ανανέωση θα γινόταν στις 20 Οκτωβρίου και θα έχει μπει η αύξηση από Σεπτέμβριο είπα να κάνω έναν νέο λογαριασμό και να αγοράσω με 600 τούρκικες λίρες που παίζει τώρα και όχι 1050 που θα κοστίζει αργότερα. Άσε που με αυτό το νόμισμα κάνεις δεν γνωρίζει τη ξημερώνει οπότε η τωρινή αξία του είναι χαμηλή και αγόρασα με νέο λογαριασμό στα 16,55€. Αρα με νεο λογαριασμο η τιμη ειναι καλύτερη ? 16,55? Μια χαρα
Eldir13 Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 6/8/2024 στις 6:02 ΜΜ, nzeppos είπε Και εγώ μόλις έκανα νέο λογαριασμό με 16.64 μεσω Revolut και VPN lat το πήρε κατευθείαν στο νο 2.... Από το να ταλαιπωρηθώ όταν βγει η προσφορά που θα είναι 3 ευρώ μείον... χίλιες φορές... Επεξ/σία 10 Αυγούστου από Eldir13
Aggelos_INSM Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Eldir13 είπε Και εγώ μόλις έκανα νέο λογαριασμό με 16.64 μεσω Revolut και VPN lat το πήρε κατευθείαν στο νο 2.... Από το να ταλαιπωρηθώ όταν βγει η προσφορά που θα είναι 3 ευρώ μείον... χίλιες φορές... Η προσφορά ειναι το κουπόνι ?
Eldir13 Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Aggelos_INSM είπε Η προσφορά ειναι το κουπόνι ? Ναι πέρυσι ήταν 20% δλδ γύρω στα 3€ από τα 16.64 που πλήρωσα.... Οποίος περιμένει θα το βάλει 3 ευρώ φτηνότερα... αλλα τότε ίσως έχει θέμα με το VPN και τις πολλές ανανεώσεις...
madboy Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Τελικά έκανα και εγω νεα συνδρομή με 600 λίρες τουρκίας. Μέσω υπολογιστή με αγορασμένο lifetime Bullet Vpn επαίξε άμεσα και πλήρωσα με ελληνική κάρτα. On 08/08/2024 at 19:13, nzeppos said: Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει ανανέωση τώρα. Μόνο νέος λογαριασμός. Εκτός αν μπορείς να πατήσεις cancel και μετά να βάλεις να κάνει νέα συνδρομή με τον ίδιο λογαριασμό αλλά λογικά σε διαφορετική τιμή. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ίδιο λογαριασμό όταν κάνεις ακύρωση συνδρομής. Σου δίνει μόνο την επιλογή να ενεργοποιήσεις πάλι την ακυρωμένη συνδρομή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα