Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και σε μένα ήρθε το mail για τα 28. Νομίζω θα το αφήσω για αυτόματη ανανέωση, αξίζει και σε αυτήν την τιμή. 

Δημοσ.

Ούτως ή άλλως η αύξηση θα γίνει πριν την αυτόματη ανανέωση, οπότε θα έχουμε λίγες μέρες να δούμε ποια είναι η βέλτιστη λύση (και τι θα παίξει φέτος με τα VPN, γιατί αν είναι να πρέπει να φάμε τον περσινό Γολγοθά που δοκίμασα 10 VPN μέχρι να βρω ένα να παίζει, τότε καλύτερη η αυτόματη ανανέωση των 28 ευρώ).

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε

Ρε παιδια εχετε δοκιμάσει άλλη χωρα? Ειναι τα 28 ευρω και πάλι το φθηνότερο ?

Και εμενα υπερβολικο μου φαινεται το 28€ απο τα 10 που δωσαμε περυσι.. αυτη τη στιγμη εχει 600 λιρες δλδ 16€, αν βαλουν και κανεναν early bird κωδικο θα παει ακομα πιο κατω, αρκει να βρεις ενα vpn που να περναει

Δημοσ.

Το βασικό είναι να μην αρχίσει να κάνει αλλαγές όπως έκανε το nba league pass και μας έσκισαν.
Πάντως και τα 28 ευρώ μια χαρά τιμή (ακόμα).

Δημοσ.
8 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε

Και εμενα υπερβολικο μου φαινεται το 28€ απο τα 10 που δωσαμε περυσι.. αυτη τη στιγμη εχει 600 λιρες δλδ 16€, αν βαλουν και κανεναν early bird κωδικο θα παει ακομα πιο κατω, αρκει να βρεις ενα vpn που να περναει

🙄

Screenshot 2024-08-07 at 09.19.11.png

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, bill_viper είπε

🙄

Screenshot 2024-08-07 at 09.19.11.png

Ναι και εγω τα ιδια πληρωσα, με την περσινη ισοτιμια ομως 10€ εβγαινε. Φετος αν παει στις 400 λιρες παλι 10 και κατι ψιλα θα δωσουμε 😇

Δημοσ.

Αν το αφησουμε για αυτοματη ανανεωση δεν χρειζεται παλι η διαδικασια με τα vpn ,σωστα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.e65dad8e6cb24125ca802e4b65a124b1.png

Εμένα παιδιά ακόμη αυτό δείχνει. Και δεν έχω λάβει κάποιο email για αύξηση. Θα το αφήσω έτσι και βλέπουμε.

Επεξ/σία από panseit
Δημοσ.
28 minutes ago, imr said:

Αν το αφησουμε για αυτοματη ανανεωση δεν χρειζεται παλι η διαδικασια με τα vpn ,σωστα?

Ναι θα κανει αυτόματη ανανέωση στις 1000 λίρες Τουρκιας.

Η αλήθεια είναι οτι και εγω περυσι δυσκολευτηκα αρκετα μέχρι να βρώ ενα Vpn να παίξει και αν δω οτι και φέτος είναι και πάλι δύσκολα θα το αφήσω στην αυτόματη ανανέωση.

Δημοσ.
17 minutes ago, madboy said:

Ναι θα κανει αυτόματη ανανέωση στις 1000 λίρες Τουρκιας.

Η αλήθεια είναι οτι και εγω περυσι δυσκολευτηκα αρκετα μέχρι να βρώ ενα Vpn να παίξει και αν δω οτι και φέτος είναι και πάλι δύσκολα θα το αφήσω στην αυτόματη ανανέωση.

Kαι εγω μια απο τα ιδια. Παλευα με 10 διαφορετικα vpn για να πιασει.  Βολευει να αφησω το αυτοματο

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ειχα δωσει 480 λιρες απο οτι βλεπω ~13,10 ευρω. Οποτε το αφηνω στην αυτοματη ανανεωση? Το εχει κανει κανεις παλαιοτερα ή θα τραβηξει νεα τιμη? 

Αν και εχω μεχρι 15/9 συνδρομη οποτε θα δω τοτε τι τιμη θα βγαζει 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, james9tito είπε

Εγω ειχα δωσει 480 λιρες απο οτι βλεπω ~13,10 ευρω. Οποτε το αφηνω στην αυτοματη ανανεωση? Το εχει κανει κανεις παλαιοτερα ή θα τραβηξει νεα τιμη? 

Αν και εχω μεχρι 15/9 συνδρομη οποτε θα δω τοτε τι τιμη θα βγαζει 

1050 λιρες θα σου κανει, αλλαζει η τιμη

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε

1050 λιρες θα σου κανει, αλλαζει η τιμη

Οπότε θα προσπαθησω με νεο μειλ τωρα να δω τι θα μου βγαλει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...