Gkostas2007 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Έβγαλε προσφορά η EL TV. Ελπίζω να σας πρόλαβα. Είναι 5€ με Τουρκία, αλλά δίνει και έκπτωση 30% για την επόμενη σεζόν οποίος το αγοράσει. https://www.lagonika.gr/prosfores/final-four-pass-5euro-vpn-toyrkias-30percent-sto-season-pass-24-25/
nzeppos Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Quote 30% στο season pass 2024-25 το οποίο θα στάλει μετα το F4. Φαντάζομαι ισχύει μόνο για νέα accounts; Διαφορετικά τα ήδη υπάρχοντα δεν έχει νόημα να πληρώσουν τα 5 ευρώ και δεν είναι ξεκάθαρο ποια ακριβώς θα είναι η τιμή για τη νέα σεζόν, μόνο ότι θα υπάρχει έκπτωση. Έξυπνο marketing πάντως. Σου λέει πάμε να πιάσουμε όσους ενδιαφέρονται για το F4 (που από Τουρκία θα είναι πολλοί) αλλά και να τους κρατήσουμε για τη νέα σεζόν. 1
Trelloneritis Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου Στις 15/5/2024 στις 12:43 ΠΜ, Eldir13 είπε Ναι δέχεται λογικά... αλλα καλύτερα να ανανεώσεις γύρω στο Σεπτέμβριο που βγαίνουν και προσφορές... Αν θες να δεις τώρα το F4 παρε μήνα ξέρω γω... Όντως τη δέχτηκε κανονικά την prepaid της alpha bank. Έκανα το f4 pass με 199,99tl (€3,56) και δυνατότητα -30% στο ετήσιο της επόμενης χρονιάς.
Eldir13 Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παίδες... ερώτηση... που λογικά έχει απαντηθεί, αλλά για να μην κάθομαι να ψάχνω όλο το νήμα... έκανα συνδρομή Τουρκίας τον περασμένο Σεπτέμβριο με 10.47...δεν έχω ακυρώσει, αν το αφήσω θα γίνει αυτόματη ανανέωση το Σεπτέμβριο με λίρες Τουρκίας;;;; στα 20€ που είναι τώρα, η πρέπει να ακυρώσω και να κάνω νέο λογαριασμό και συνδρομή;;;; Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 2 Ιουνίου από Eldir13
sarisn Δημοσ. 3 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 22 ώρες πριν, Eldir13 είπε Καλησπέρα παίδες... ερώτηση... που λογικά έχει απαντηθεί, αλλά για να μην κάθομαι να ψάχνω όλο το νήμα... έκανα συνδρομή Τουρκίας τον περασμένο Σεπτέμβριο με 10.47...δεν έχω ακυρώσει, αν το αφήσω θα γίνει αυτόματη ανανέωση το Σεπτέμβριο με λίρες Τουρκίας;;;; στα 20€ που είναι τώρα, η πρέπει να ακυρώσω και να κάνω νέο λογαριασμό και συνδρομή;;;; Ευχαριστώ πολύ Καλησπέρα. Κάποιοι είχαν γράψει ότι η ανανέωση έγινε αυτόματα με λίρες Τουρκίας. Για καλό και για κακό και για να είσαι σίγουρος, όταν έρθει η ώρα της ανανέωσης βάλε μόνο 20€ στη κάρτα και το βλέπεις τότε! Το ίδιο θα κάνω και εγώ. 1
Eldir13 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 6 ώρες πριν, sarisn είπε Καλησπέρα. Κάποιοι είχαν γράψει ότι η ανανέωση έγινε αυτόματα με λίρες Τουρκίας. Για καλό και για κακό και για να είσαι σίγουρος, όταν έρθει η ώρα της ανανέωσης βάλε μόνο 20€ στη κάρτα και το βλέπεις τότε! Το ίδιο θα κάνω και εγώ. Σωστά έχεις δίκιο.... σε ευχαριστώ πολύ 1
Orestman20 Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Καλησπέρα παιδιά, Να ρωτήσω κάτι, μήπως γνωρίζει κανείς. Αγόρασα μια τηλεόραση Samsung και ενώ πηγαίνω στις εφαρμογές δεν εμφανίζεται πουθενά η euroleague tv. Στο επίσημο site στο μεταξύ γράφουν ότι είναι διαθέσιμη σε "Samsung tv" και με μπερδεύει μην χάνω τίποτα με το "Samsung tv plus" που έχει μέσα. Έχει κανεις ιδέα τι παίζει σε τέτοια περίπτωση; Ή τουλάχιστον αν θα έπρεπε να μου εμφανίζεται κανονικά καπου (πχ στις εφαρμογές).
Eldir13 Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Έχω την αίσθηση ότι μόνο σε android tv παίζει... δεν ξέρω αν την έβαλε η samsung... αν δεν βγάλεις άκρη η λύση σου είναι tv box
sarisn Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου Στις 26/7/2024 στις 3:36 ΜΜ, Eldir13 είπε Έχω την αίσθηση ότι μόνο σε android tv παίζει... δεν ξέρω αν την έβαλε η samsung... αν δεν βγάλεις άκρη η λύση σου είναι tv box Εγώ με Android tv όντως δεν έχω πρόβλημα. Παίζει μια χαρά.
actorgr Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Φίλος μου είδε το τουρνουά με samsung - όχι android tv- εγκαθιστώντας το App. Επεξ/σία 28 Ιουλίου από actorgr
Eldir13 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Μόλις μου ήρθε mail οτι αυξάνεται απο 9/9 σε 28€ η Τουρκική συνδρομή... τι θα γίνει ρε γμτ....μάλλον πρέπει να κάνουμε ανανέωση πριν τις 9/9 με άλλο λογαριασμό? γιατί εμένα λήγει στις 8/9...για πείτε γνώμες Επεξ/σία 6 Αυγούστου από Eldir13
kostasbar1 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Eldir13 είπε Μόλις μου ήρθε mail οτι αυξάνεται απο 9/9 σε 28€ η Τουρκική συνδρομή... τι θα γίνει ρε γμτ....μάλλον πρέπει να κάνουμε ανανέωση πριν τις 9/9 με άλλο λογαριασμό? γιατί εμένα λήγει στις 8/9...για πείτε γνώμες Και εγώ το ιδιο τσεκάρω τώρα, σκέφτομαι μήπως από Τουρκία μετακινηθω σε άλλη χώρα αλλά υπάρχει φθηνότερα από 28 ευρώ; και αν ναι δεν θα ανέβει και εκεί η τιμή; Επεξ/σία 6 Αυγούστου από kostasbar1
nzeppos Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Quote EuroLeague TV aboneliğinizin ücreti 09/09/2024 tarihinden itibaren ₺1049.99 olarak artacaktır. Αλητεία, αρκουδέηδες. Από 16-17 ευρώ πέρσι, στα 28 φέτος. Τουλάχιστον μήπως παίξει κανένα bonus αν γραφτούμε νωρίτερα. Στις ρυθμίσεις του λογαριασμού γράφει αυτό: Οπότε δεν καταλαβαίνω αν στα 1050 της νέα σεζόν, συμπεριλαμβάνεται το -20% ή όχι.
Eldir13 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 32 λεπτά πριν, nzeppos είπε Αλητεία, αρκουδέηδες. Από 16-17 ευρώ πέρσι, στα 28 φέτος. Τουλάχιστον μήπως παίξει κανένα bonus αν γραφτούμε νωρίτερα. Στις ρυθμίσεις του λογαριασμού γράφει αυτό: Οπότε δεν καταλαβαίνω αν στα 1050 της νέα σεζόν, συμπεριλαμβάνεται το -20% ή όχι. Όχι δεν μετράει νομίζω είναι το περυσινό που είχες βάλει... νομίζω ότι μονόδρομος είναι νέο account και ενεργοποίηση πριν την 9/9 1
GREG10ARIS Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Δεν υπαρχει καποιο promo code αυτη την περιοδο ετσι; Συνηθως μεσα με τελη Αυγουστου βγαινει το 20%, μαλλον ολοι ειμαστε για νεα accounts τοτε να παρουμε και την παλια τιμη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα