Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, draculias είπε

Καλησπέρα μας, σας "πέταξε" έξω καθόλου κανέναν από εσάς η euroleague εφαρμογή σήμερα?

Η αλήθεια είναι ότι παρακολούθησα χθες Μπάρτσα-Ρεάλ και ΔΕΝ έκλεισα την εφαρμοφή στην τηλεόραση (η οποία μένει σε stand by mode). Τώρα που την έκλεισα και ξανάνοιξα μου γράφει "no content".

επιπλέον πάω να κάνω login από browser και κινητό και μου βγάζει πάλι "connection failed, please refresh the page" ΄ακριβώς όπως όταν προσπαθούσα με vpn να κάνω συνδρομή μέσω Τουρκίας (επιτυχώς...έως σήμερα...)

Έγινε το μοιραίο??

Συνδέσου χωρις vpn αδερφε

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλιότερα μπορούσες να δεις σε παραπάνω από μία συσκευές, αν έβγαινες απο την ίδια IP; Δεν το θυμάμαι καλά, πάντως τώρα δεν γίνεται (όπως άλλωστε αναφέρεται και στο https://tv.euroleague.net/en/helpcenter > Όρος 4.1).

Καμια φορά που βάζω στην τηλεόραση (μέσω Android TV) και θέλω παράλληλα να δω και δεύτερο αγώνα στο tablet, σκάει σχεδόν αμέσως λάθος στη μία από τις δύο συσκευές. Το κακό είναι ότι στην τηλεόραση δεν σε αφήνει να ανοίξεις δύο ή περισσότερα streams όπως κάνει στον browser.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.
On 27/10/2023 at 22:34, Aggelos_INSM said:

Συνδέσου χωρις vpn αδερφε

Το vpn είχε χρησιμοποιηθεί μόνο κατα την διαδικασία για την συνδρομή μέσω Τουκίας 

On 28/10/2023 at 15:12, nzeppos said:

Παλιότερα μπορούσες να δεις σε παραπάνω από μία συσκευές, αν έβγαινες απο την ίδια IP; Δεν το θυμάμαι καλά, πάντως τώρα δεν γίνεται (όπως άλλωστε αναφέρεται και στο https://tv.euroleague.net/en/helpcenter > Όρος 4.1).

Καμια φορά που βάζω στην τηλεόραση (μέσω Android TV) και θέλω παράλληλα να δω και δεύτερο αγώνα στο tablet, σκάει σχεδόν αμέσως λάθος στη μία από τις δύο συσκευές. Το κακό είναι ότι στην τηλεόραση δεν σε αφήνει να ανοίξεις δύο ή περισσότερα streams όπως κάνει στον browser.

2 συσκευές για streaming πάντα, ή από κινητό με euroleague app ή απευθείας streaming στο app της tv

On 28/10/2023 at 18:19, Dimitris156 said:

Εμένα ενώ βλέπω μόνο από τηλεόραση, με πετάει κάποιες φορές και μου ζητάει να ξανακάνω login μέσω pin ή qr code...

Μόλις μου έβγαλε το μήνυμα "no content" στο app της tv (για να είμαι ακριβής, το έχω περασμένο στο shield), πρώτα πήγα στα settings του app και έκανα clear cache, αποτέλεσμα μηδέν. Μετά clear memory (account, password κτλ) με αποτέλεσμα μηδέν πάλι. Μετά απεγκατάσταση app και reinstall, τίποτε, μόνο για sign-up/sign-in (θα εξηγήσω παρακάτω)

Από κινητό άνοιξα πάλι το windscribe και μέσω cleared browser και incognito tab πάλι τα γνωστά μηνύματα "connection failed, please refresh page". "Έπαιξα" πάλι με τα πρωτόκολλα του windscribe, με το UDP/TCP κτλ, τίποτε.

Μετά (χρονικά) από αυτούς τους πειραματισμούς/δοκιμές (δεν κατάλαβα αν έπαιξαν κάποιο ρόλο ή όχι δηλαδή), το app (όχι ο browser) στο κινητό δούλεψε... απλά ανοίγοντας το με είχε αυτόματα logged in. Cast τον αγώνα του Παναθηναϊκού στην tv και τον είδα κανονικά (την Παρασκευή όλες αυτές οι ενέργειες).

Χθες κυριακή, από περιέργεια ξανανοίγω το euroleague app (χωρίς windscribe) απο το κινητό, δουλεύει κανονικά.

Το euroleague app στο shield, είτε στο sign in είτε στο sign up, μου δίνει επιλογή μόνο για να σκανάρω το QR code ή να μπω στο στο euroleague tv login και να βάλω τον κωδικό που... δεν υπάρχει κάτι ορατό κάτω από την οδηγία αυτή 😝) ότι να ναι.. βέβαια και να μου έδινε κωδικό να κάνω input, πρέπει να το κάνω από browser, ο οποίος καταλήγει στο... θρυλικό (πλέον) "connection failed, please refresh the page".

Συμπέρασμα δεν έβγαλα, το αποτέλεσμα είναι ένα λειτουργικό app στο κινητό (ios) και ένα μη-λειτουργικό app στο shield την tv...

Δημοσ.

Σε Shield βλέπω κι εγώ μέσω του μαμήσιου app (εννοείται χωρίς VPN), αλλά δεν είχα τέτοια προβλήματα μέχρι στιγμής.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Ηθελα να ρωτησω το εξης. 
Ειχα κανει περυσι τον Οκτωβρη ετησια συνδρομη με μια χρεωστικη καρτα Α της τραπζεζας πειραιως.

Το καλοκαιρι για χ,ψ λογους ακυρωσα μεσω τραπεζας την καρτα Α, και εβγαλα μια καινουρια καρτα της ιδιας τραπεζας , ας την πουμε Β.
Επειδη στην ετησια συνδρομη ειχα χρησιμοποιησει την καρτα Α, δεν μπηκα στη διαδικασια να ακυρωσω, λεω θα ληξει απο μονη της.

Προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι η συνδρομη ανανεωθηκε αυτοματα χρησιμοποιωντας την καρτα Β, χωρις να την εχω καταχωρησει στις λεπτομερειες πληρωμων ως μεσο πληρωμης. Εχει κανείς ιδέα πως μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/10/2023 στις 11:42 ΠΜ, Ni_gio είπε

Καλησπερα παιδια! Ηθελα να ρωτησω το εξης. 
Ειχα κανει περυσι τον Οκτωβρη ετησια συνδρομη με μια χρεωστικη καρτα Α της τραπζεζας πειραιως.

Το καλοκαιρι για χ,ψ λογους ακυρωσα μεσω τραπεζας την καρτα Α, και εβγαλα μια καινουρια καρτα της ιδιας τραπεζας , ας την πουμε Β.
Επειδη στην ετησια συνδρομη ειχα χρησιμοποιησει την καρτα Α, δεν μπηκα στη διαδικασια να ακυρωσω, λεω θα ληξει απο μονη της.

Προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι η συνδρομη ανανεωθηκε αυτοματα χρησιμοποιωντας την καρτα Β, χωρις να την εχω καταχωρησει στις λεπτομερειες πληρωμων ως μεσο πληρωμης. Εχει κανείς ιδέα πως μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο?

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε μένα αλλά για τη συνδρομή στο Tidal. Έχασα την παλιά κάρτα και όταν ήρθε η μέρα της αυτόματης ανανέωσης κρατήθηκε κανονικά το ποσό της συνδρομής μέσω της καινούργιας.

Άλλη μηνιαία συνδρομή που έχω για το Dropbox αλλά μέσω Paypal ΔΕΝ ανανεώθηκε αυτόματα.

Επεξ/σία από sarisn
Δημοσ.
11 ώρες πριν, sarisn είπε

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε μένα αλλά για τη συνδρομή στο Tidal. Έχασα την παλιά κάρτα και όταν ήρθε η μέρα της αυτόματης ανανέωσης κρατήθηκε κανονικά το ποσό της συνδρομής μέσω της καινούργιας.

Άλλη μηνιαία συνδρομή που έχω για το Dropbox αλλά μέσω Paypal ΔΕΝ ανανεώθηκε αυτόματα.

Καλησπέρα ! Η καινούργια σου κάρτα είχε διαφορετικό αριθμό , ημερομηνία λήξης κ τριψήφιο κωδικό, σωστά?

Δημοσ.
Στις 1/11/2023 στις 1:03 ΠΜ, Ni_gio είπε

Καλησπέρα ! Η καινούργια σου κάρτα είχε διαφορετικό αριθμό , ημερομηνία λήξης κ τριψήφιο κωδικό, σωστά?

Ναι.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Διάβασα τις τελευταίες σελίδες και εγώ είδα ότι όσοι έκαναν συνδρομή την έκαναν με συγκεκριμένο vpn και revolt, επειδή δεν έχω relovt με ελληνική τράπεζα δουλεύει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JDimi είπε

Καλησπέρα,

Διάβασα τις τελευταίες σελίδες και εγώ είδα ότι όσοι έκαναν συνδρομή την έκαναν με συγκεκριμένο vpn και revolt, επειδή δεν έχω relovt με ελληνική τράπεζα δουλεύει;

Εγω χωρις revolut το εκανα

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JDimi είπε

Καλησπέρα,

Βάλε Revolut... γελοίο είναι... 

Δημοσ.

Η όλη ιστορία/βαβούρα ήταν/είναι να καταφέρεις μέσω vpn να σε βλέπει η euroleague με τούρκικη ip ώστε να κάνεις login και να συνεχίζει να σου εμφανίζει τα πακέτα με τουρκικές λίρες για να προχωρήσεις στην αγορά...

Ο ρόλος της revolut κάρτας που γράφετε και η οποιαδήποτε άλλη χρεωστική/πιστωτική κάρτα δεν καταλαβαίνω τι διαφορά κάνει στην όλη διαδικασία.

Για την ιστορία, εγώ με χρεωστική το έκανα.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, draculias είπε

Η όλη ιστορία/βαβούρα ήταν/είναι να καταφέρεις μέσω vpn να σε βλέπει η euroleague με τούρκικη ip ώστε να κάνεις login και να συνεχίζει να σου εμφανίζει τα πακέτα με τουρκικές λίρες για να προχωρήσεις στην αγορά...

Ο ρόλος της revolut κάρτας που γράφετε και η οποιαδήποτε άλλη χρεωστική/πιστωτική κάρτα δεν καταλαβαίνω τι διαφορά κάνει στην όλη διαδικασία.

Για την ιστορία, εγώ με χρεωστική το έκανα.

Πληρώνεις λιγότερα στην ισοτιμία μέσω revolut. Kατα τα άλλα μια χαρά το κάνεις είτε με ελληνική, είτε με revo

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...