madboy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Αν και προσπαθούσα εδώ και αρκετές μέρες να κάνω συνδρομή στην Euroleague με Ip Τουρκίας , τελικά μόλις τα κατάφερα με τον τρόπο που ανέφερε ο συνφορουμίτης πρίν. Τώρα μας απομένει να κάνουμε και συνδρομή στο Nba με τον ίδιο τρόπο. Αλλα όταν βάζω τα στοιχεία της κάρτας και πατάω για να ολοκληρωθεί η πληρωμή μου βγάζει μηνυμα λάθους. Εχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικες κάρτες απο δυο διαφορετικές τράπεζες. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
kostasbar1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 13 ώρες πριν, madboy είπε Αν και προσπαθούσα εδώ και αρκετές μέρες να κάνω συνδρομή στην Euroleague με Ip Τουρκίας , τελικά μόλις τα κατάφερα με τον τρόπο που ανέφερε ο συνφορουμίτης πρίν. Τώρα μας απομένει να κάνουμε και συνδρομή στο Nba με τον ίδιο τρόπο. Αλλα όταν βάζω τα στοιχεία της κάρτας και πατάω για να ολοκληρωθεί η πληρωμή μου βγάζει μηνυμα λάθους. Εχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικες κάρτες απο δυο διαφορετικές τράπεζες. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Προσπάθησε με revolut 1
madboy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 5 hours ago, kostasbar1 said: Προσπάθησε με revolut Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ για την συμβουλή.
JimmysWil Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δοκιμασα με το lat.vpn και με τα τέσσερα αλλά δυστυχώς κανένα δεν δουλεύει υπάρχει κάποιο άλλο που να δουλεύει ?
Eleni_AEKT Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Έχει κανείς πρόβλημα με το sign in σήμερα? Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα.
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μη το ματιάσω μια χαρά παίζει εδώ σε browser και android TV app. Χωρίς vpn εννοείται.
Eleni_AEKT Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την ip μου μάλλον. Σε pc & κινητό με wifi δεν παίζει. Με data παίζει κανονικά. Επίσης και σε απομακρυσμένο υπολογιστή συνδέεται κανονικά. Μου έβγαλε για πολύ λίγο ''vpn detected'' ενώ δεν υπάρχει vpn.
Evil13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Eleni_AEKT είπε Έχει κανείς πρόβλημα με το sign in σήμερα? Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Εγω,μου εσπασε τα νευρα!
ntg14207 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 59 minutes ago, Eleni_AEKT said: Κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την ip μου μάλλον. Σε pc & κινητό με wifi δεν παίζει. Με data παίζει κανονικά. Επίσης και σε απομακρυσμένο υπολογιστή συνδέεται κανονικά. Μου έβγαλε για πολύ λίγο ''vpn detected'' ενώ δεν υπάρχει vpn. Το ίδιο παρατήρησα και εγώ την Κυριακή, με το ίδιο σφάλμα, δεν έπαιζε μέσω WiFi ενώ έπαιζε με data. Την επόμενη μέρα έπαιζαν όλα καλά και μέχρι σήμερα δεν το έχει κάνει ξανά.
Gkostas2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Μου φαίνεται πως έτσι όπως πάει, φέτος θα είναι η τελευταία σεζόν που βλέπουμε EL με τούρκικη VPN. Από του χρόνου από καμιά στοιχηματική ή κανά site μόνο. Να σκάσω 80€ για ευρωλίγκα δεν παίζει με τίποτα. Το ίδιο και κανά 25αρι τον μήνα στην Nova. Πάντως και η EL καλό είναι να αποφασίσει αν θέλει συνδρομητές σε μάζα ή σε ποιότητα. Αν θέλει μάζα, είναι βλακεία αυτό που κάνει με την τούρκικη vpn. Μπορεί να παίρνει κανά 20αρι από το κάθε κεφάλι, αλλά είναι πολλά κεφάλια. Τώρα αν θέλει λίγους και καλούς, οκ πάω πάσο.
Eldir13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε Μου φαίνεται πως έτσι όπως πάει, φέτος θα είναι η τελευταία σεζόν που βλέπουμε EL με τούρκικη VPN. Από του χρόνου από καμιά στοιχηματική ή κανά site μόνο. Να σκάσω 80€ για ευρωλίγκα δεν παίζει με τίποτα. Το ίδιο και κανά 25αρι τον μήνα στην Nova. Πάντως και η EL καλό είναι να αποφασίσει αν θέλει συνδρομητές σε μάζα ή σε ποιότητα. Αν θέλει μάζα, είναι βλακεία αυτό που κάνει με την τούρκικη vpn. Μπορεί να παίρνει κανά 20αρι από το κάθε κεφάλι, αλλά είναι πολλά κεφάλια. Τώρα αν θέλει λίγους και καλούς, οκ πάω πάσο. Όπως ανέφερε ενα παιδί πριν λίγες μέρες, που δεν μπόρεσε να κάνει νέα σύνδρομη με VPN, τελικά του έγινε ανανέωση στον παλιό λογαριασμό με 20€. Οπότε νομίζω ότι η λύση πλέον είναι να μην πειράξει κάνεις την τρέχουσα συνδρομή του, και να την αφήσει να κάνει ανανέωση σε ένα χρόνο.... Για να δουμε τι θα γίνει τελικά 3
Aggelos_INSM Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Γιατι ρε παιδια αλλαξε κατι? 13 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε Μου φαίνεται πως έτσι όπως πάει, φέτος θα είναι η τελευταία σεζόν που βλέπουμε EL με τούρκικη VPN. Από του χρόνου από καμιά στοιχηματική ή κανά site μόνο. Να σκάσω 80€ για ευρωλίγκα δεν παίζει με τίποτα. Το ίδιο και κανά 25αρι τον μήνα στην Nova. Πάντως και η EL καλό είναι να αποφασίσει αν θέλει συνδρομητές σε μάζα ή σε ποιότητα. Αν θέλει μάζα, είναι βλακεία αυτό που κάνει με την τούρκικη vpn. Μπορεί να παίρνει κανά 20αρι από το κάθε κεφάλι, αλλά είναι πολλά κεφάλια. Τώρα αν θέλει λίγους και καλούς, οκ πάω πάσο.
Gkostas2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 45 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Γιατι ρε παιδια αλλαξε κατι? Αν παρακολουθείς το θρεντ, οι μισοί εδώ μέσα δεν μπορούν να κάνουν συνδρομή με τούρκικη VPN ή ταλαιπωρούνται πάρα πολύ μέχρι να το καταφέρουν. Αντιθέτως τα προηγούμενα χρόνια απλά με ένα hola έκανες την συνδρομή στο τσακ μπαμ. Προφανώς η EL θέλει να περιορίσει πλέον αυτό το φαινόμενο και έχει βάλει δικλείδες ασφαλείας.
Aggelos_INSM Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Gkostas2007 είπε Αν παρακολουθείς το θρεντ, οι μισοί εδώ μέσα δεν μπορούν να κάνουν συνδρομή με τούρκικη VPN ή ταλαιπωρούνται πάρα πολύ μέχρι να το καταφέρουν. Αντιθέτως τα προηγούμενα χρόνια απλά με ένα hola έκανες την συνδρομή στο τσακ μπαμ. Προφανώς η EL θέλει να περιορίσει πλέον αυτό το φαινόμενο και έχει βάλει δικλείδες ασφαλείας. Και γω ειχα θεμα, μου πηρε πολλες προσπάθειες με windscribe αλλα τα καταφερα. Και τον Αύγουστο που το επιχείρησα τα ιδια προβληματα είχα . Δεν εγινε τωρα η αλλαγη
Gkostas2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Στις 14/10/2023 στις 3:22 ΜΜ, Aggelos_INSM είπε Και γω ειχα θεμα, μου πηρε πολλες προσπάθειες με windscribe αλλα τα καταφερα. Και τον Αύγουστο που το επιχείρησα τα ιδια προβληματα είχα . Δεν εγινε τωρα η αλλαγη Λέω για τις προηγούμενες χρονιές (από 2020 μέχρι και το 2022)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα