Gkostas2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, massey είπε Αφου γινει η αγορα της συνδρομης με VPN, μετά για να δεις τους αγωνες χρειαζεται να εχεις ενεργοποιημενο το VPN καθε φορά ή όχι? Όχι φίλε μου, βλέπεις χωρίς VPN μετά. Για το δωρεάν VPN στην συνδρομή και γω τα ιδια είχα. Είναι θέμα τύχης νομίζω να κάτσει κάτι. Δεν ξερω τι σκατά έχει κάνει από πισω η EL... Αν κατεβάσεις κανένα από το Play Store τύπου Turkish VPN κλπ;
Eldir13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελικά μπορεί κάποιος που το έχει κάνει να μας απαντήσει αν πρέπει να ακυρώσουμε ή και του χρόνου τραβάει τα λεφτά σε τουρκικες λιρες? Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από Eldir13
dioz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 5 hours ago, Bam1 said: Αν θες πες με ποιον τρόπο. Γιατί 2 μέρες προσπαθούμε και δεν πιάνει κανένα free vpn, συνεχώς connection failed βγάζει. vpn.lat
Bam1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Eldir13 είπε Τελικά μπορεί κάποιος που το έχει κάνει να μας απαντήσει αν πρέπει να ακυρώσουμε ή και του χρόνου τραβάει τα λεφτά σε τουρκικες λιρες? Δν πήρα σίγουρη απάντηση όπου κ αν ρώτησα. Εγώ το άφησα σε δυο μέρες λήγει. Άφησα όμως 30€ μέσα , ελπίζω αν πάει να χρεώσει ελληνικά 90€ να ακυρωθεί η σύντομη και να μην με πάει -60€ . Βλέπουμε. Γιατί με vpn όσα κ αν προσπάθησα τίποτα. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από Bam1
Eldir13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, Bam1 είπε Δν πήρα σίγουρη απάντηση όπου κ αν ρώτησα. Εγώ το άφησα σε δυο μέρες λήγει. Άφησα όμως 30€ μέσα , ελπίζω αν πάει να χρεώσει ελληνικά 90€ να ακυρωθεί η σύντομη και να μην με πάει -60€ . Βλέπουμε. Γιατί με vpn όσα κ αν προσπάθησα τίποτα. Κατάλαβα... ότι και να γίνει ενημέρωσε...
Thanos (Earth -616) Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 12 hours ago, Eldir13 said: Τελικά μπορεί κάποιος που το έχει κάνει να μας απαντήσει αν πρέπει να ακυρώσουμε ή και του χρόνου τραβάει τα λεφτά σε τουρκικες λιρες? Σε εμένα που δεν κατάφερα να ξανακάνω συνδρομή, τα τράβηξε σε τούρκικες λίρες απλά με το φετινό rate (600TRY) και μου βγήκε κανά 20άρικο. Πάλι καλύτερο από τα €80-€90 της Ελλάδας 2.0! 1
Bam1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, Thanos (Earth -616) είπε Σε εμένα που δεν κατάφερα να ξανακάνω συνδρομή, τα τράβηξε σε τούρκικες λίρες απλά με το φετινό rate (600TRY) και μου βγήκε κανά 20άρικο. Πάλι καλύτερο από τα €80-€90 της Ελλάδας 2.0! Ούτε εγώ κατάφερα να μπω με vpn. Δοκίμασα αρκετά και τίποτα, ούτε από κινητό ούτε από pc. Κ διαβάζω ότι κάποιοι το κατάφεραν και σήμερα. Θα το αφήσω κ εγώ για αυτόματη ανανέωση , ελπίζω να μην χρεώσει 80€ αλλά τα τουρκικά τα 600try + συνάλλαγμα.
smartphoner Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά εχουμε κανένα νέο με vpn και Τουρκία. Error message με urban vpn, vpn lat και express vpn. 😤😤😤
Akira1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά μπορεί να πληρώσει κάποιος μέσω pay safe?ή μόνο με πιστωτική-χρεωστική?
Google_Idiot Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 χρονια πληρωνω κανονικα την euroleague και μαλιστα με μηνιαιες συνδρομες γιατι ειμαι μπουφος. και ειπα ηρθε η ωρα να κανω και εγω την συνδεση απο τουρκια. δυστυχώς δεν δουλευει ουτε με hola ουτε με windscribe ουτε με πληρωμενο express vpn ουτε με free proxies απο τουρκια. δοκιμασα σε ολες τις συσκευες μου απειρες φορες. κινητα ταμπλετ pc mac και με διαφορετικα πρωτοκολλα. θελω να βαλω και στον πατερα μου μια συνδρομη οποτε με βλεπω παλι για 200αρικο. Αν τυχων καποιος οντως το καταφερε τις ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ μερες ας μας ενημερωσει ρε τσακαλια. επισης ξεχασα να πω οτι προφανως δοκιμασα με ολους τους browsers. για να καταλαβετε μεχρι που κατεβασα και τον Opera... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από Google_Idiot
G30RGE Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κατεβάστε VPN.LAT από play store. Στην Τουρκία έχει 4 επιλογές. tr1-udp.vpn.lat, tr2-udp.vpn.lat, tr3-udp.vpn.lat, tr4-udp.vpn.lat. Δοκίμασα να φτιάξω για έναν φίλο εχθές και στην σελιδα της euroleague tv δεν προχώρησε με τις επιλογές tr1 και tr2 αλλά προχώρησε με την επιλογη tr4-udp.vpn.lat. Τη διαδικασία την έκανα μεσω chrome ανοίγοντας καρτέλα ανώνυμης περιήγησης. Κόστος 600 λίρες ~ 21 ευρώ. Πληρωμή με revolut. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από G30RGE 1
zaf_4 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 καλημέρα! επειδή το ψάχνω και εγώ για euroleague tv, έχω κάνει ήδη την διαδικασία με νετφλιξ και μου έπαιξε με hola free vpn αλλά εχω και το vpn.lat. Η ερώτηση μου είναι η εξής, υπάρχει κάποιο voucher; και εάν το βάλω σε chromecast την εφαρμογή θα μου παίξει κανονικά; έχει limit σε συσκευές; πχ 2 ταυτόχρονα κλπ;
G30RGE Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, zaf_4 said: καλημέρα! επειδή το ψάχνω και εγώ για euroleague tv, έχω κάνει ήδη την διαδικασία με νετφλιξ και μου έπαιξε με hola free vpn αλλά εχω και το vpn.lat. Η ερώτηση μου είναι η εξής, υπάρχει κάποιο voucher; και εάν το βάλω σε chromecast την εφαρμογή θα μου παίξει κανονικά; έχει limit σε συσκευές; πχ 2 ταυτόχρονα κλπ; Promo code εννοείς λέγοντας voucher? Αν ναι, εχθές που το έψαξα δεν είχε. Για chromecast που ρωτάς δε γνωρίζω. Για το Limit σε συσκευές, δεν υπάρχει περιορισμός, μπορείς να έχεις την εφαρμογή από Play store σε όσες συσκευές θες ή να μπαίνεις από browser σε λάπτοπ, tv ή οπουδήποτε αλλού. Σε περιορίζει μόνο ότι μπορείς να βλέπεις μόνο σε μία από αυτές με το λογαριασμό σου. Αν μπεις από 2η σου πετάει μετά από λίγα δευτερόλεπτα μήνυμα και σταματάει.
zaf_4 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, G30RGE είπε Promo code εννοείς λέγοντας voucher? Αν ναι, εχθές που το έψαξα δεν είχε. Για chromecast που ρωτάς δε γνωρίζω. Για το Limit σε συσκευές, δεν υπάρχει περιορισμός, μπορείς να έχεις την εφαρμογή από Play store σε όσες συσκευές θες ή να μπαίνεις από browser σε λάπτοπ, tv ή οπουδήποτε αλλού. Σε περιορίζει μόνο ότι μπορείς να βλέπεις μόνο σε μία από αυτές με το λογαριασμό σου. Αν μπεις από 2η σου πετάει μετά από λίγα δευτερόλεπτα μήνυμα και σταματάει. Ναι, ναι promo code εννοούσα, έψαξα και εγώ χθες βράδυ και δεν βρήκα κάτι που να παίζει. Οκ, οπότε με chromecast with google tv με ένοιαζε, να βάλω εκεί την εφαρμογή και να παίζει για να δω κυρίως αγώνες ΠΑΟ, βαρέθηκα να ψάχνω λινκς που δεν παίζουν και κολλάνε. Βέβαια δεν έχω συνηθίσει να ακούω speaker στα αγγλικά, ίσως και καλύτερα! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Bam1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, zaf_4 είπε Ναι, ναι promo code εννοούσα, έψαξα και εγώ χθες βράδυ και δεν βρήκα κάτι που να παίζει. Οκ, οπότε με chromecast with google tv με ένοιαζε, να βάλω εκεί την εφαρμογή και να παίζει για να δω κυρίως αγώνες ΠΑΟ, βαρέθηκα να ψάχνω λινκς που δεν παίζουν και κολλάνε. Βέβαια δεν έχω συνηθίσει να ακούω speaker στα αγγλικά, ίσως και καλύτερα! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Καλύτεροι είναι οι σπίκερ της Ευρωλίγκα. Μιλάνε για τον αγώνα και το τι γίνεται εκεί όχι για το τι έκανε ο παίχτης 5 χρόνια πριν στις διακοπές του. Έκανες εγγραφή με τουρκικό ; Αν ναι πες πως αν μπορείς 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα