Aggelos_INSM Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 19/9/2023 στις 9:29 ΠΜ, apopat είπε Μα το ELBIRD είναι για καινούργιους χρήστες για αυτό δε στο δεχόταν με παλιό λογαριασμό. @kostassgk πας στο euroleague tv στο μενού subscriptions και βγαίνει roll down το ετήσιο με επιλογή cancel.. cancel απο τώρα ή πριν ληξει?
Eldir13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε cancel απο τώρα ή πριν ληξει? Το ίδιο είναι.... είτε τώρα είτε λίγο πριν λήξει... 8 ώρες πριν, geo87 είπε Σε ποιο VPN αναφέρεσαι; Είμαι σε αναζήτηση, γι' αυτό... Πολύ καλό είναι το PIA VPN το έχω 3 χρόνια χωρίς προβληματα... και μου δούλεψε κανονικά και για την Euroleague
zisiskal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 22 ώρες πριν, geo87 είπε Σε ποιο VPN αναφέρεσαι; Είμαι σε αναζήτηση, γι' αυτό... Στο συγκεκριμενο site https://www.stacksocial.com/ σε μερες ΒF ,παιζουν καλες τιμες σε σχεση με οτι δεις τωρα. Εγω ειχα παρει το keep solid vpn με 18 ευρω περιπου (αγορα-μια και εξω) και με εχει βολεψει περα στο μια φορα το χρονο για αγορα euroleague ,αλλα και σε αγορες παιχνιδια Xbox ,streaming μεσω αλλων χωρων σε Android tv box κλπ κλπ. Προσωπικα με εχει βολεψει αλλα σιγουρα υπαρχουν και καλυτερες επιλογες απο αυτο με το αναλογο κοστος παντα.
gnsnomos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα, είχα κι εγω θέμα με πληρωμένα (και free) VPNs. Είτε έβγαζε popup "vpnNetworkError" είτε να κάνω refresh. Δοκίμασα με vpn.lat, όλα καλά αλλά με την 2η προσπάθεια. Δεν ξερω αν παιζει ρόλο, αλλά να προσέχετε να έχει χαμηλό ping (στην 1η προσπαθεια, μου έβγαζε 2000ms, στην 2η έβγαλε κάπου στα 100ms). 1 1
Skerzos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Πρόταση για free vpn? Δεν φαίνεται να δουλεύει κανένα.
Bam1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Κανένα freevpn ? Δοκιμάσα chrome hola κ I phone Windscribe δεν δουλεύουν. Είτε Τουρκία είτε Χονγκ Κονγκ δν φορτώνει η σελ γράφει failed. Βουλγαρία Αλβανία κλπ στ chrome μου βγάζει τα ίδια ευρώ με Ελλάδα και στ windscribe δν μπαίνει με φρεε. Κάποιος μια βοήθεια ;
draculias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Διάβαζα κι εγώ για το windscribe να δοκιμάζω τα διάφορα πρωτόκολλα που έχει πολλές φορές με τα αποτελέσματα που αναφέρεις... μέχρι που κάποια στιγμή το δέχτηκε (χωρίς να κάνω κάτι διαφορετικό). Αν δεν άλλαξε κάποια άλλη παράμετρος στο μεταξύ, απλά υπομονή.
Bam1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Θα το προσπαθήσω πάλι. Αν ξέρει κάποιος, αν αφήσω την συνδρομή χωρίς να την ακυρώσω (περυσινή Τουρκίας ) θα γίνει ανανέωση με τα 20€ Τουρκίας η τα 80€ Ελλάδος ; Ξέρει κανείς ;
nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, Bam1 said: Θα το προσπαθήσω πάλι. Αν ξέρει κάποιος, αν αφήσω την συνδρομή χωρίς να την ακυρώσω (περυσινή Τουρκίας ) θα γίνει ανανέωση με τα 20€ Τουρκίας η τα 80€ Ελλάδος ; Ξέρει κανείς ; Σύμφωνα με το https://www.insomnia.gr/forums/topic/686161-euroleague-tv-συνδρομή-νέο/?do=findComment&comment=59957194 καταλαβαίνω ότι θα τραβήξει τιμή Τουρκίας με το ίδιο payment method.
dioz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Το ELBIRD μαλλον εληξε γιατι μου βγαζει invalid coupon για νεα συνδρομη....
Bam1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 39 λεπτά πριν, dioz είπε Το ELBIRD μαλλον εληξε γιατι μου βγαζει invalid coupon για νεα συνδρομη.... Ναι έχει λήξει. Μέχρι 20 Σεπτ ήταν. Με τουρκικό έκανες ; Η κάποιο άλλο ;
dioz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 4 minutes ago, Bam1 said: Ναι έχει λήξει. Μέχρι 20 Σεπτ ήταν. Με τουρκικό έκανες ; Η κάποιο άλλο ; Τουρκικο Αρα προχωραμε χωρις εκπτωση πλεον
Bam1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, dioz είπε Τουρκικο Αρα προχωραμε χωρις εκπτωση πλεον Αν θες πες με ποιον τρόπο. Γιατί 2 μέρες προσπαθούμε και δεν πιάνει κανένα free vpn, συνεχώς connection failed βγάζει.
massey Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Αφου γινει η αγορα της συνδρομης με VPN, μετά για να δεις τους αγωνες χρειαζεται να εχεις ενεργοποιημενο το VPN καθε φορά ή όχι?
stavros750 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 21 hours ago, Bam1 said: Κανένα freevpn ? Δοκιμάσα chrome hola κ I phone Windscribe δεν δουλεύουν. Είτε Τουρκία είτε Χονγκ Κονγκ δν φορτώνει η σελ γράφει failed. Βουλγαρία Αλβανία κλπ στ chrome μου βγάζει τα ίδια ευρώ με Ελλάδα και στ windscribe δν μπαίνει με φρεε. Κάποιος μια βοήθεια ; Δοκίμασε το extension του Chrome, Urban VPN Proxy. Εγώ με αυτό είχα κάνει την δουλειά μου, μαζί με incognito window.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα