actorgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 με το addon του firefox Urban VPN Proxy μολις εφτιαξα νεα συνδρομη στις 480 λιρες=17,12€ στην καρτα.Ευχαριστω τους συμφορμιτες για τις πολυτιμες συμβουλες.Ειναι η τεταρτη αν θυμαμαι ετησια euroleage που χαρη στους γειτονες Τουρκους απολαμβανουμε με λογικες χρεωσεις και σε επιπεδο ανωτερο -αποψη μου- απο τους δικους μας τηλεσχολιαστες. 4
nzeppos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Quote και σε επιπεδο ανωτερο -αποψη μου- απο τους δικους μας τηλεσχολιαστες. Αυτό ξαναπές το. Μπορεί να μην κάνουν τις "βαθυστόχαστες" αναλύσεις των εδώ αλλά τουλάχιστον το ζουν πολύ περισσότερο το ματς. Χίλιες φορές οι σχολιαστές της Euroleague TV. 2
Gkostas2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 παιδες βαζω το ELBIRD και μου βγάζει invalid voucher. Εχετε ιδέα τι παιζει;
nzeppos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Μήπως το γράφεις με μικρά; Θέλει όλα κεφαλαία. Γενικά πάντως ισχύει μέχρι 27/9 ή κάπου εκεί αν θυμάμαι καλά.
Gkostas2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, nzeppos είπε Μήπως το γράφεις με μικρά; Θέλει όλα κεφαλαία. Γενικά πάντως ισχύει μέχρι 27/9 ή κάπου εκεί αν θυμάμαι καλά. copy paste το εκανα. Δεν ξερω τι σκαλωμα εφαγε. Ισως επειδή το εκανα με τον περσινο λογαριασμο που ειχα ενεργή εγγραφη μεχρι και 16/9. Γενικά ειναι οτι να ναι οι τυποι. Τελικα εκανα νεο λογαριασμο και επαιξε κανονικα. κριμα μονο που περιμενα ποτε θα ληξει η εγγραφη και δεν εκανα εξαρχης νεο λογαριασμο για να γλυτωνα και τα 6ευρω.
apopat Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε copy paste το εκανα. Δεν ξερω τι σκαλωμα εφαγε. Ισως επειδή το εκανα με τον περσινο λογαριασμο που ειχα ενεργή εγγραφη μεχρι και 16/9. Γενικά ειναι οτι να ναι οι τυποι. Τελικα εκανα νεο λογαριασμο και επαιξε κανονικα. κριμα μονο που περιμενα ποτε θα ληξει η εγγραφη και δεν εκανα εξαρχης νεο λογαριασμο για να γλυτωνα και τα 6ευρω. Μα το ELBIRD είναι για καινούργιους χρήστες για αυτό δε στο δεχόταν με παλιό λογαριασμό. @kostassgk πας στο euroleague tv στο μενού subscriptions και βγαίνει roll down το ετήσιο με επιλογή cancel.. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2023 από apopat
james9tito Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Μετα από πολυ κοπο τα καταφερα σημερα, παλιο account, κωδικο ELBIRD και lat vpn , 16 euro και κατι ψιλα
BlackBoldog Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Πάντως φίλος μου που δεν κατάφερε να κάνει λογαριασμό Τουρκία έκανε από Βουλγαρία αν θυμάμαι καλά 32 ευρώ. Θα πεις διπλάσια τιμή αλλά από τα 90 ευρώ στην Ελλάδα δεν το λες και άσχημο
m_zaxarias Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, apopat είπε Μα το ELBIRD είναι για καινούργιους χρήστες για αυτό δε στο δεχόταν με παλιό λογαριασμό. @kostassgk πας στο euroleague tv στο μενού subscriptions και βγαίνει roll down το ετήσιο με επιλογή cancel.. Το ELBIRD μπορείς να το βάλεις και στην ανανέωση. Το έχω κάνει με τον ίδιο λογαρισμό που είχα πέρσι και επίσης είχα βάλει αυτόν τον κωδικό. Τελική χρέωση 7,8 ευρώ μου βγήκε το ετήσιο ακόμα πιο φθηνά λόγω της ισοτημίας. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, m_zaxarias είπε Το ELBIRD μπορείς να το βάλεις και στην ανανέωση. Το έχω κάνει με τον ίδιο λογαρισμό που είχα πέρσι και επίσης είχα βάλει αυτόν τον κωδικό. Τελική χρέωση 7,8 ευρώ μου βγήκε το ετήσιο ακόμα πιο φθηνά λόγω της ισοτημίας. Ποτέ το έκανες και σου βγήκε 7.8€???? 10.40 έβγαινε πριν την αύξηση και 16.40 βγαίνει με την αύξηση. Btw, όσοι δεν έχετε κάνει, είχε στείλει η EL μέιλ για αύξηση στις 25/9. Τώρα αν εννοούσε την αύξηση που έκανε την περασμένη βδομάδα ή κ επιπλέον αύξηση, δεν γνωρίζω. Απλά εχετε το υπόψην σας μην δείτε άλλες τιμές από Δευτέρα. 1
nzeppos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Αν κάποιος έχει αποφασίσει ότι θέλει να το βάλει, δεν νομίζω να έχει νόημα να περιμένει κι άλλο αφού η τιμή αποκλείεται να πέσει μέχρι να ξεκινήσει (και να προχωρήσει) κάμποσο η διοργάνωση. Ίσα ίσα που θα χάσει και την έκπτωση του 20% που λήγει 27/9.
Gkostas2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, nzeppos είπε Αν κάποιος έχει αποφασίσει ότι θέλει να το βάλει, δεν νομίζω να έχει νόημα να περιμένει κι άλλο αφού η τιμή αποκλείεται να πέσει μέχρι να ξεκινήσει (και να προχωρήσει) κάμποσο η διοργάνωση. Ίσα ίσα που θα χάσει και την έκπτωση του 20% που λήγει 27/9. Ιστορικά συνήθως ρίχνουν τις τιμές στο Black Friday και τα Χριστούγεννα.
robbiebb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας, ειχα την περσινη συνδρομή μεσω τουρκιας η οποια εληγε σημερα το απογευμα, και δεν μπορουσα να ανανεωσω νωριτερα. τωρα που εληξε προσπαθω να μπω με 2 τουρκικα vpn και windscribe και urban vpn, και οταν κανω sign in μου βγαζει αυτο Connection Failed Please refresh the page αν τα απενεργοποιησω μπαινω κανονικα και δειχνει τις τιμες σε ευρω.αν βαλω αλλη χωρα παλι μπαινω. σαν να εχουν κλειδωσει την τουρκια ,εχει συμβει σε κανεναν αλλο?
nzeppos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλά ναι, μιλάμε τώρα για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την Ευρωλίγκα από την αρχή. Τα Χριστούγεννα θα είμαστε ακριβώς στα μισά της σεζόν (28/12 είδα ότι είναι η 17η αγωνιστική), οπότε αν έχουν φύγει ήδη οι μισοί αγώνες είναι λογικό να πέσουν (επιτέλους) οι τιμές. Η Black Friday όμως πιστεύω θα είναι καλή ευκαιρία, αφού πέφτει σχεδόν πάνω στη 10η αγωνιστική. Μπορεί κάποιος να φοβάται ότι η ομάδα του θα πατώσει φέτος, οπότε σου λέει κάτσε να περιμένω να φύγουν οι πρώτοι αγώνες και αν υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον μέχρι Black Friday θα αγοράσω το offer. Γενικά νομίζω ότι κάποιος που πρέπει να πληρώσει 70+ ευρώ, τα σκέφτεται όλα αυτά. Όχι όμως και όσοι αγόρασαν στα 10-20 ευρώ Σεπτέμβρη μήνα. Τι να πούμε και όσοι δίνουμε/δίναμε σχεδόν 200 ευρώ τη σεζόν για το NFL pass, χωρίς vpn workarounds και πρακτικά για σεζόν 5 μηνών. Το δύσκολο τώρα είναι να βρούμε χρόνο να δούμε τους αγώνες... 😑 7 minutes ago, robbiebb said: παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας, ειχα την περσινη συνδρομή μεσω τουρκιας η οποια εληγε σημερα το απογευμα, και δεν μπορουσα να ανανεωσω νωριτερα. τωρα που εληξε προσπαθω να μπω με 2 τουρκικα vpn και windscribe και urban vpn, και οταν κανω sign in μου βγαζει αυτο Connection Failed Please refresh the page αν τα απενεργοποιησω μπαινω κανονικα και δειχνει τις τιμες σε ευρω.αν βαλω αλλη χωρα παλι μπαινω. σαν να εχουν κλειδωσει την τουρκια ,εχει συμβει σε κανεναν αλλο? Δοκίμασε το VPN lat, μία από τις τρεις επιλογές του για Τουρκία δούλευε μέχρι χθες (οι άλλες δύο όχι). Ελπίζω να δουλεύει και σήμερα. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2023 από nzeppos 1
robbiebb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 δυστυχως οχι 9 λεπτά πριν, nzeppos είπε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα