Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kostasbar1 είπε

Μάγκες καλημέρα. Οταν αγοράζετε το euroleague tv απο Τουρκία, πληρώνετε μέσω ελληνικής κάρτας, ή μπορούμε και διαφορετικά;

Εγώ πλήρωσε με revolut

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostasbar1 είπε

Σε αφήνει? Γιατι γράφει μόνο mastercard, visa και american express

23 Αυγούστου το έκανα και πλήρωσα τώρα αν άνοιξε κάτι από τότε δεν ξέρω

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostasbar1 είπε

Μάγκες καλημέρα. Οταν αγοράζετε το euroleague tv απο Τουρκία, πληρώνετε μέσω ελληνικής κάρτας, ή μπορούμε και διαφορετικά;

Μεσω ελληνικης καρτας γυρω στα 11 ευρώ μου τραβηξε οταν το εκανα

Δημοσ.

Ωραία ευχαριστώ πολυ, το έκανα. Αν πατήσω cancel θα σταματήσει η αυτόματη ανανέωση μονο; ή θα ακυρωθεί όλη εγγραφή οπότε δεν θα μπορώ να βλέπω για φέτος;

Δημοσ.

Μονο εμενα μου βγαζει συνεχως unavailable την σελιδα; Χρησιμοποιησα και το hola και το windscribe απο 2 διαφορετικες συσκευες.. θα ξανα προσπαθησω αυριο

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Grogar είπε

Έκανα αγορά με το Urban VPN Proxy (το extension για chrome) και πλήρωσα με Revolut 480 λίρες ( με το surfshark και το hola δεν γινόταν)

Το θεμα ειναι αν υπαρχει κάποιο δωρεαν vpn που να γινεται

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kostassgk είπε

Το θεμα ειναι αν υπαρχει κάποιο δωρεαν vpn που να γινεται

Εγώ το έκανα απ' το κινητό μου, κατέβασα την εφαρμογή Change my IP, επέλεξα Τουρκία, έκανα την αγορά της συνδρομής και μετά το απεγκατάστησα.

Δημοσ.

καλημέρα και καλή εβδομάδα,

ναι και με δωρεάν vpn δουλεύει (αν άλλαξε κάτι τώρα δεν μπορώ να γνωρίζω...)

αν βοηθά, ανατρέξτε σελίδα 46, είχα παρόμοια συμπτώματα, αλλά μετά από (αρκετές) επαναλήψεις των ίδιων βημάτων, το δέχτηκε, ρίξτε μια ματιά

Δημοσ.

Πραγματικά και εγώ χρειάστηκε να το κάνω πολύ προσεκτικά. Να σβήσω cookies κλπ πρώτα και μετά να δοκιμάσω όλους τους σέρβερ του lat vpn και κάπως το πήρε στο τέλος. Πρώτη φορά μου δημιουργεί τόσο θέμα πάντως..

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Grogar είπε
2 ώρες πριν, apopat είπε

Πραγματικά και εγώ χρειάστηκε να το κάνω πολύ προσεκτικά. Να σβήσω cookies κλπ πρώτα και μετά να δοκιμάσω όλους τους σέρβερ του lat vpn και κάπως το πήρε στο τέλος. Πρώτη φορά μου δημιουργεί τόσο θέμα πάντως..

Λοιπόν μετα απο προσπαθεια κατεβασα το lat vpn που ανεφερες και εν τελη τα καταφεραα.. Στο iPhone δεν γινοταν οποτε αλλαξα σε android συσκευη.. Εσβησα οτι cookie υπηρχε απο το ιστορικο και δοκιμασα ολα τα servers ενα ενα με αποτελεσμα να δουλεψει το τελευταιο επιτυχως.. Μαλλον υποψιάστηκαν κατι και πλεον πολλα τα μπλοκαρουν

Που ακριβως πηγαινω για να ακυρωσω την ανανεωση;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ή εγώ κάνω κάτι πολύ λάθος ή έχουν κόψει πολλές IP.  Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει SurfShark, ExpressVPN, Change my IP, VPN Turkey και σε όλα μου βγάζει vpnerrormessage ή connection refused, παρ' ότι δείχνει τιμές σε λίρες. Συνεχίζω τις δοκιμές.

update: έπαιξε μία από τις επιλογές του λατ.vpn τελικά και ολοκληρώθηκε η συνδρομή (16,68 ευρώ με τη μετατροπή της ισοτιμίας). Το περίεργο είναι που δεν με άφηνε με Revolut μίας χρήσης, αλλά την κανονική virtual Revolut τη δέχτηκε ακόμα κι αν στο approval έγραφε $0.

Επεξ/σία από nzeppos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...