Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, nickssyg είπε

μολις μπηκα να το φτιαξω κι εγω με καινουργιο λογαριασμο...   αυξηθηκαν οι τιμες ??

εκτος από αυτό ,πάω να πληρωσω και δεν εμφανιζει τα κουτακια για να συμπληρωσω τα στοιχεια της καρτας 

Screenshot2023-09-11at1_00_07PM.png.89f7898191b37e4afe2b132c9fadf430.png

Screenshot 2023-09-11 at 1.01.01 PM.png

Και σε μένα το ίδιο. Το άφησα για πιο μετά για έναν φίλο και την πάτησα! Χαχα εντάξει βέβαια και στα 16,65€ που βγαίνει τώρα μια χαρά τιμή είναι!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Eldir13 είπε

Εντωμεταξύ... μπήκα κανονικά, και σε εμάς το μείωσαν... 69.99 χωρίς κωδικούς κλπ 

Κατσε δλδ κατεβασαν σε μας την τιμη και στους Τουρκους την ανεβασαν? Τι λογικη ειναι αυτη?

Επεξ/σία από Aggelos_INSM
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε

Κατσε δλδ κατεβασαν σε μας την τιμη και στους Τουρκους την ανεβασαν? Τι λογικη ειναι αυτη?

Προφανώς δεν "πούλησε" πολύ η ελληνική συνδρομή στα 90€ και την έριξαν. Επίσης, ανέβασαν της Τουρκίας γιατί όλοι εμείς εδώ αγοράζουμε από Τουρκία!!! Αχαχαχαχα 😁😅🤣

• Like 1
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι αν έβαζαν και ελληνική περιγραφή πόσοι θα προτιμούσαμε το Ελληνικό πακέτο. Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να δώσω και 80-90 ευρώ. Πολλοί βέβαια ξέρω ότι προτιμούν την αγγλική περιγραφή από τους δικούς μας, εμένα πολλές φορές μου φαίνονται λίγο "ξενέρωτοι" να πω την αλήθεια. 

Δημοσ.

Παιδιά με NordVpn που έχω πληρωμένο μου βγάζει "vpnerrormessage' μόλις παω να φτιάξω λογαριασμό.

Με hola vpn επέκταση στον chrome δεν μου γυρνάει τις τιμές των συνδρομών στις τούρκικες. 

Τι κάνουμε εδώ?

Δημοσ.

Εγώ το έκανα από το κινητό μου, απλώς πάτησα στο playstore change my ip country, κατέβασα (στην τύχη επειδή είδα ότι έδειχνε και τουρκία στα στιγμιότυπα οθόνης) το Change my IP, το οποίο ήταν δωρεάν, διάλεξα χώρα Τουρκία, σύνδεση, έκλεισα τον browser, τον άνοιξα ξανά, συνδέθηκα πλήρωσα και αυτό ήταν. Μετά απεγκατάστησα και την εφαρμογή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια γιατι μου το βγαζει σε ευρώ και μαλιστα 90? Η πληρωμη εγινε με τουρκικό vpn και στην αποδειξη αγορας στο email γραφει 300 τουρκικες λιρες. Τι ισχυει?

Screenshot_2023-09-14-16-47-37-299_com.google.android.apps.photos.jpg

Screenshot_2023-09-14-16-49-22-112_com.google.android.gm.jpg

Επεξ/σία από Aggelos_INSM
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε

Παιδια γιατι μου το βγαζει σε ευρώ και μαλιστα 90? Η πληρωμη εγινε με τουρκικό vpn και στην αποδειξη αγορας στο email γραφει 300 τουρκικες λιρες. Τι ισχυει?

Screenshot_2023-09-14-16-47-37-299_com.google.android.apps.photos.jpg

Screenshot_2023-09-14-16-49-22-112_com.google.android.gm.jpg

Και σε μενα το ιδιο βγαζει,προφανως οταν κλεινεις το vpn και μπαινεις στο προφιλ σου ,σου δειχνει οτι εχει γινει η αγορα και στο πεταει σε ευρω. Μην δινεις σημασια ,απο την στιγμη που πληρωσες σε λιρες τουρκικες και σε δειχνει και active εισαι υπερ κομπλε

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zisiskal είπε

Και σε μενα το ιδιο βγαζει,προφανως οταν κλεινεις το vpn και μπαινεις στο προφιλ σου ,σου δειχνει οτι εχει γινει η αγορα και στο πεταει σε ευρω. Μην δινεις σημασια ,απο την στιγμη που πληρωσες σε λιρες τουρκικες και σε δειχνει και active εισαι υπερ κομπλε

Ευχαριστω πολυ φιλε

Δημοσ.
Στις 11/9/2023 στις 9:58 ΠΜ, kaktos77 είπε

Θα κάνεις ακύρωση της συνδρομής ώστε του χρόνου να μην σου τραβήξει ποσό, διέγραψε και την κάρτα σου από τους τρόπους πληρωμής. Του χρόνου τώρα θα φτιάξεις νέο account για να εκμεταλλευτείς την έκπτωση 20% και εκεί εννοείται πάλι θα κάνεις ακύρωση κλπ.

Το 20% της έκπτωσης μπορείς να το βάλεις πλέον και στην αυτόματη ανανέωση. Το θέμα είναι αν θα διατηρήσει την πληρωμή σου στο ίδιο νόμισμα, δηλαδή Τούρκικη λύρα. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, droll είπε

Το 20% της έκπτωσης μπορείς να το βάλεις πλέον και στην αυτόματη ανανέωση. Το θέμα είναι αν θα διατηρήσει την πληρωμή σου στο ίδιο νόμισμα, δηλαδή Τούρκικη λύρα. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία;

Καποτε ειχα ξεχασει να κανω αυτοματη ανανεωση και ανανεωθηκε μονο του διατηρωντας το διο νομισμα (τοτε με Vpn Ρωσια) ,παλι φτηνα ηταν τοτε ,γυρω στα 30 ευρω ,αλλα εχασα το -20% λογω αυτοματης αναεωσης. Λογικα λοιπον διατηρει το ιδιο νομισμα σε αυτοματη ανανεωση. Απο τοτε, οπως αναφερουν και παραπανω ,ΠΑΝΤΑ και ΑΜΕΣΩΣ cancel μετα την αγορα και με την νεα χρονια, ολα απο την αρχη

Δημοσ.
3 ώρες πριν, zisiskal είπε

Καποτε ειχα ξεχασει να κανω αυτοματη ανανεωση και ανανεωθηκε μονο του διατηρωντας το διο νομισμα (τοτε με Vpn Ρωσια) ,παλι φτηνα ηταν τοτε ,γυρω στα 30 ευρω ,αλλα εχασα το -20% λογω αυτοματης αναεωσης. Λογικα λοιπον διατηρει το ιδιο νομισμα σε αυτοματη ανανεωση. Απο τοτε, οπως αναφερουν και παραπανω ,ΠΑΝΤΑ και ΑΜΕΣΩΣ cancel μετα την αγορα και με την νεα χρονια, ολα απο την αρχη

Κανσελ πως κανω? Σίγουρα δεν ακυρωνεται ολη η συνδρομή ?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, zisiskal είπε

Πλέον όπως γράφω και παραπάνω δέχεται να συμπεριλάβεις το κουπόνι στην συνδρομή για 20% έκπτωση κατά την ανανέωση όποτε και αν είναι αυτή.

Δημοσ.

Δοκίμασα αρκετούς τρόπους με διάφορα προγράμματα Vpn και διαφορετικούς browsers αλλά  δεν κάνει login και εμφανίζει μήνυμα λάθους. Θα ξαναδοκίμασω και κάποια άλλη στιγμή μήπως τα καταφέρω.

Στο Nba με Ip Τουρκίας μου βγάζει πλάνο ολόκληρης σεζόν για εως 3 συσκευες στα 21 ευρώ περίπου. Για την παρακολούθηση των παιχνιδιών θα πρέπει να χρησιμοποιώ πάντα Vpn ή είναι όπως την Euroleague που χρειάζεται Vpn μόνο κατά την διάρκεια της εγγραφής;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, madboy είπε

Δοκίμασα αρκετούς τρόπους με διάφορα προγράμματα Vpn και διαφορετικούς browsers αλλά  δεν κάνει login και εμφανίζει μήνυμα λάθους. Θα ξαναδοκίμασω και κάποια άλλη στιγμή μήπως τα καταφέρω.

Στο Nba με Ip Τουρκίας μου βγάζει πλάνο ολόκληρης σεζόν για εως 3 συσκευες στα 21 ευρώ περίπου. Για την παρακολούθηση των παιχνιδιών θα πρέπει να χρησιμοποιώ πάντα Vpn ή είναι όπως την Euroleague που χρειάζεται Vpn μόνο κατά την διάρκεια της εγγραφής;

Μονο κατα τη διαρκεια εγγραφής 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...