Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, μπαινω με vpn τουρκια και δεν μου φορτωνει καν τη σελιδα, οταν μπαινω απο ελλαδα ή αλλη χωρα ανοιγει κανονικα αλλα μου βγαζει τη συνδρομη στα 90, πρεπει να κανω κατι αλλο για να μου βγει τουρκια?

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 hours ago, Ribakos13 said:

Καλησπερα παιδια, μπαινω με vpn τουρκια και δεν μου φορτωνει καν τη σελιδα, οταν μπαινω απο ελλαδα ή αλλη χωρα ανοιγει κανονικα αλλα μου βγαζει τη συνδρομη στα 90, πρεπει να κανω κατι αλλο για να μου βγει τουρκια?

Λογικά δεν μπαίνεις με ανώνυμη περιήγηση, . Ανόγεις vpn και μπαίνεις Τουρκία, ανοίγεις browser και μπαίνεις ανώνυμη περιήγηση, ψάξε euroleague tv turkey να είσαι σίγουρος και θα είσα οκ

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Ribakos13 είπε

Ανώνυμη περιήγηση στην chrome δοκίμασε με hola vpn γιατί με nord δεν λειτουργεί και θα σου φορτώσει. Έτσι το έκανα και με 12,77 ευρώ πληρωμη με revolut είμαστε εντάξει 

Δημοσ.

με hola επιβεβαιώνω οτι δε λειτουργεί και εμφανίζει σφάλμα η σελίδα. ακόμα και με καθαρισμό cookies/cache. 

μάλλον την ψιλιάστηκαν τη δουλειά και το μπλόκαραν.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, greekfragma είπε

με hola επιβεβαιώνω οτι δε λειτουργεί και εμφανίζει σφάλμα η σελίδα. ακόμα και με καθαρισμό cookies/cache. 

μάλλον την ψιλιάστηκαν τη δουλειά και το μπλόκαραν.

Μην μου λες τέτοια! Με hola έκανα τη δουλειά τόσα χρόνια!

Δημοσ.
5 minutes ago, sarisn said:

Μην μου λες τέτοια! Με hola έκανα τη δουλειά τόσα χρόνια!

κάποια λύση θα βρεθεί. θα είμαι στο ψάξιμο και αν βρω κάτι θα το ποστάρω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια η πιο καλη λυση ειναι μεσω bluestacks κατεβαζετε windscribe/vpn.lat/vpn turkey και κανετε τη δουλεια σας.

Βλεπω παντως οτι περυσι εδωσαν την προσφορα 20% στις 14/9, αν ισχυει η αλλαγη στις 22 που λετε μπορουμε να επωφεληθουμε απο την παλια τιμη +20%.

Επιβεβαιωνει καποιος που ελαβε το μειλ οτι η αλλαγη θα γινει 22/9;

Επεξ/σία από GREG10ARIS
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε

Παιδια η πιο καλη λυση ειναι μεσω bluestacks κατεβαζετε windscribe/vpn.lat/vpn turkey και κανετε τη δουλεια σας.

Βλεπω παντως οτι περυσι εδωσαν την προσφορα 20% στις 14/9, αν ισχυει η αλλαγη στις 22 που λετε μπορουμε να επωφεληθουμε απο την παλια τιμη +20%.

Επιβεβαιωνει καποιος που ελαβε το μειλ οτι η αλλαγη θα γινει 22/9;

Και μένα μου ήρθε το mail.

• Like 1
Δημοσ.

Τοτε λεω να περιμενω μεχρι 20 Σεπτεμβρη μηπως εκμεταλευτουμε την παλια τιμη + το 20%, αν και μου φαινεται απιθανο να δωσουν το κουπονι τωρα.

Οποιος βαλει τωρα ειναι κοντα στα 13€ αλλα δε χανετε τιποτα να περιμενετε.

Δημοσ.

Παιδιά η συνδρομή μου (Τουρκία) λήγει 23/09. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να ανανεώσω νωρίτερα

Το λέω γιατί δεν κατάφερα να ανανεώσω με 375 tl (13,09 ευρώ) για τον επόμενο χρόνο.

Μου ήρθε και μένα το mail για 600 tl για την επόμενη χρονιά.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, ArgiG111 είπε

Παιδιά η συνδρομή μου (Τουρκία) λήγει 23/09. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να ανανεώσω νωρίτερα

Το λέω γιατί δεν κατάφερα να ανανεώσω με 375 tl (13,09 ευρώ) για τον επόμενο χρόνο.

Μου ήρθε και μένα το mail για 600 tl για την επόμενη χρονιά.

Γιατί δεν φτιάχνεις άλλο λογαριασμό αν θες να το κάνεις τώρα?

Για hola πάντως επειδή αναφέρθηκε δεν ξέρω για ποιο λόγο ενώ έμπαινα στη σελίδα κανονικά, δεν μου άνοιγαν τα παραθυράκια με τις συνδρομές για να επιλέξω, παρότι προσπάθησα αρκετές φορές. Στη συνέχεια δοκίμασα με windscribe και έπαιξε με την πρώτη.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, LeukoSustima είπε

Γιατί δεν φτιάχνεις άλλο λογαριασμό αν θες να το κάνεις τώρα?

Για hola πάντως επειδή αναφέρθηκε δεν ξέρω για ποιο λόγο ενώ έμπαινα στη σελίδα κανονικά, δεν μου άνοιγαν τα παραθυράκια με τις συνδρομές για να επιλέξω, παρότι προσπάθησα αρκετές φορές. Στη συνέχεια δοκίμασα με windscribe και έπαιξε με την πρώτη.

το windscribe δεν εχει δωρεαν τουρκική ip ομως

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε

το windscribe δεν εχει δωρεαν τουρκική ip ομως

Α όντως? Σε εμένα είναι από τις λιγοστές χώρες που δίνει free. Νόμιζα ισχύει γενικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...