Ribakos13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Καλησπερα παιδια, μπαινω με vpn τουρκια και δεν μου φορτωνει καν τη σελιδα, οταν μπαινω απο ελλαδα ή αλλη χωρα ανοιγει κανονικα αλλα μου βγαζει τη συνδρομη στα 90, πρεπει να κανω κατι αλλο για να μου βγει τουρκια?
alexzorb Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 4 hours ago, Ribakos13 said: Καλησπερα παιδια, μπαινω με vpn τουρκια και δεν μου φορτωνει καν τη σελιδα, οταν μπαινω απο ελλαδα ή αλλη χωρα ανοιγει κανονικα αλλα μου βγαζει τη συνδρομη στα 90, πρεπει να κανω κατι αλλο για να μου βγει τουρκια? Λογικά δεν μπαίνεις με ανώνυμη περιήγηση, . Ανόγεις vpn και μπαίνεις Τουρκία, ανοίγεις browser και μπαίνεις ανώνυμη περιήγηση, ψάξε euroleague tv turkey να είσαι σίγουρος και θα είσα οκ
BlackBoldog Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 7 ώρες πριν, Ribakos13 είπε Καλησπερα παιδια, μπαινω με vpn τουρκια και δεν μου φορτωνει καν τη σελιδα, οταν μπαινω απο ελλαδα ή αλλη χωρα ανοιγει κανονικα αλλα μου βγαζει τη συνδρομη στα 90, πρεπει να κανω κατι αλλο για να μου βγει τουρκια? Ανώνυμη περιήγηση στην chrome δοκίμασε με hola vpn γιατί με nord δεν λειτουργεί και θα σου φορτώσει. Έτσι το έκανα και με 12,77 ευρώ πληρωμη με revolut είμαστε εντάξει
greekfragma Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 με hola επιβεβαιώνω οτι δε λειτουργεί και εμφανίζει σφάλμα η σελίδα. ακόμα και με καθαρισμό cookies/cache. μάλλον την ψιλιάστηκαν τη δουλειά και το μπλόκαραν.
sarisn Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 21 λεπτά πριν, greekfragma είπε με hola επιβεβαιώνω οτι δε λειτουργεί και εμφανίζει σφάλμα η σελίδα. ακόμα και με καθαρισμό cookies/cache. μάλλον την ψιλιάστηκαν τη δουλειά και το μπλόκαραν. Μην μου λες τέτοια! Με hola έκανα τη δουλειά τόσα χρόνια!
greekfragma Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 5 minutes ago, sarisn said: Μην μου λες τέτοια! Με hola έκανα τη δουλειά τόσα χρόνια! κάποια λύση θα βρεθεί. θα είμαι στο ψάξιμο και αν βρω κάτι θα το ποστάρω. 1
GREG10ARIS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδια η πιο καλη λυση ειναι μεσω bluestacks κατεβαζετε windscribe/vpn.lat/vpn turkey και κανετε τη δουλεια σας. Βλεπω παντως οτι περυσι εδωσαν την προσφορα 20% στις 14/9, αν ισχυει η αλλαγη στις 22 που λετε μπορουμε να επωφεληθουμε απο την παλια τιμη +20%. Επιβεβαιωνει καποιος που ελαβε το μειλ οτι η αλλαγη θα γινει 22/9; Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2023 από GREG10ARIS
sarisn Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 28 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε Παιδια η πιο καλη λυση ειναι μεσω bluestacks κατεβαζετε windscribe/vpn.lat/vpn turkey και κανετε τη δουλεια σας. Βλεπω παντως οτι περυσι εδωσαν την προσφορα 20% στις 14/9, αν ισχυει η αλλαγη στις 22 που λετε μπορουμε να επωφεληθουμε απο την παλια τιμη +20%. Επιβεβαιωνει καποιος που ελαβε το μειλ οτι η αλλαγη θα γινει 22/9; Και μένα μου ήρθε το mail. 1
GREG10ARIS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Τοτε λεω να περιμενω μεχρι 20 Σεπτεμβρη μηπως εκμεταλευτουμε την παλια τιμη + το 20%, αν και μου φαινεται απιθανο να δωσουν το κουπονι τωρα. Οποιος βαλει τωρα ειναι κοντα στα 13€ αλλα δε χανετε τιποτα να περιμενετε.
ArgiG111 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Παιδιά η συνδρομή μου (Τουρκία) λήγει 23/09. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να ανανεώσω νωρίτερα; Το λέω γιατί δεν κατάφερα να ανανεώσω με 375 tl (13,09 ευρώ) για τον επόμενο χρόνο. Μου ήρθε και μένα το mail για 600 tl για την επόμενη χρονιά.
LeukoSustima Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 52 λεπτά πριν, ArgiG111 είπε Παιδιά η συνδρομή μου (Τουρκία) λήγει 23/09. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να ανανεώσω νωρίτερα; Το λέω γιατί δεν κατάφερα να ανανεώσω με 375 tl (13,09 ευρώ) για τον επόμενο χρόνο. Μου ήρθε και μένα το mail για 600 tl για την επόμενη χρονιά. Γιατί δεν φτιάχνεις άλλο λογαριασμό αν θες να το κάνεις τώρα? Για hola πάντως επειδή αναφέρθηκε δεν ξέρω για ποιο λόγο ενώ έμπαινα στη σελίδα κανονικά, δεν μου άνοιγαν τα παραθυράκια με τις συνδρομές για να επιλέξω, παρότι προσπάθησα αρκετές φορές. Στη συνέχεια δοκίμασα με windscribe και έπαιξε με την πρώτη.
Aggelos_INSM Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 26 λεπτά πριν, LeukoSustima είπε Γιατί δεν φτιάχνεις άλλο λογαριασμό αν θες να το κάνεις τώρα? Για hola πάντως επειδή αναφέρθηκε δεν ξέρω για ποιο λόγο ενώ έμπαινα στη σελίδα κανονικά, δεν μου άνοιγαν τα παραθυράκια με τις συνδρομές για να επιλέξω, παρότι προσπάθησα αρκετές φορές. Στη συνέχεια δοκίμασα με windscribe και έπαιξε με την πρώτη. το windscribe δεν εχει δωρεαν τουρκική ip ομως
LeukoSustima Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 19 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε το windscribe δεν εχει δωρεαν τουρκική ip ομως Α όντως? Σε εμένα είναι από τις λιγοστές χώρες που δίνει free. Νόμιζα ισχύει γενικά.
ArgiG111 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Με windscribe δωρεαν τουρκική ip μπήκα. Free εκδοση. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2023 από ArgiG111
greekfragma Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Windscribe δούλεψε. 373λιρες περίπου 13ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα