BlackBoldog Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Γνωστοί μου στράφηκαν σε άλλες χώρες μέσω vpn συγκεκριμένα ο ένας έκανε από Βουλγαρία που είχε 32 ευρώ το χρόνο που ήταν και ο πιο φθηνός
motoboots Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελικά τα κατάφερα, συνδέθηκα με τούρκικο VPN από παράθυρο ανώνυμης περιήγησης του Chrome. 375 TRY = 12,6€. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2023 από motoboots
vagos789 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 14 ώρες πριν, james9tito είπε Ισχύει το είδα και εγώ. Έκανα μια ετήσια iptv pro στο gamsgo αν και να μην πω ψέματα με βόλευε το euroleague.tv στο site της gamsgo δεν βλεπω κατι για euroleague 8 λεπτά πριν, motoboots είπε Τελικά τα κατάφερα, συνδέθηκα με τούρκικο VPN από παράθυρο ανώνυμης περιήγησης του Chrome. 375 TRY = 12,6€. με ποιο VPN;
GREG10ARIS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Πριν την αρχη της σεζον δε δινουν 20% στην ετησια; Νομιζω τοτε αξιζει και με βπν ουτε 10€ δεν παιζει να βγει! 1
james9tito Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, vagos789 είπε στο site της gamsgo δεν βλεπω κατι για euroleague Δεν εχει euroleague εχει iptvpro που ειναι ολα τα καναλια ολων των χωρων και απο εκει βρισκεις και euroleague. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Πάντως εγώ με Urban VPN μπήκα κανονικά από Βουλγαρία και μου βγάζει 32€ τον χρόνο χωρίς το 20% έκπτωση. Με αυτή θα πάει περίπου 25€. 1
motoboots Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, vagos789 είπε με ποιο VPN; https://www.urban-vpn.com/free-products/free-mac-vpn/ Υπάρχει δωρεάν στο Mac App Store. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2023 από motoboots 1
GREG10ARIS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Gkostas2007 είπε Πάντως εγώ με Urban VPN μπήκα κανονικά από Βουλγαρία και μου βγάζει 32€ τον χρόνο χωρίς το 20% έκπτωση. Με αυτή θα πάει περίπου 25€. Γιατι οχι απο Τουρκια που ειναι φθηνοτερα;
Gkostas2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Στις 28/7/2023 στις 3:30 ΜΜ, GREG10ARIS είπε Γιατι οχι απο Τουρκια που ειναι φθηνοτερα; Δεν δοκίμασα Τουρκία. Ήθελα απλά να δω αν ισχύει αυτό για τις τιμές που τελικά δεν ισχύει. Από Σεπτέμβρη θα δοκιμάσω κ με Τουρκία 1
kite26 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω, έχω ενεργή συνδρομή για γιουρολιγκ tv μέχρι και 3/10. Γίνεται να σταματήσω τώρα τη συνδρομή ή όταν λήξει ανανεώνω;
Gkostas2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 21 ώρες πριν, kite26 είπε Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω, έχω ενεργή συνδρομή για γιουρολιγκ tv μέχρι και 3/10. Γίνεται να σταματήσω τώρα τη συνδρομή ή όταν λήξει ανανεώνω; Εγώ την σταματάω με το που πληρώσω για να μην ανανεωθεί αυτόματα με τιμή Ελλάδας και τέλη Σεπτέμβρη, αρχές Οκτώβρη την ανανεώνω μέσω VPN.
kite26 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Gkostas2007 είπε Εγώ την σταματάω με το που πληρώσω για να μην ανανεωθεί αυτόματα με τιμή Ελλάδας και τέλη Σεπτέμβρη, αρχές Οκτώβρη την ανανεώνω μέσω VPN. Την ακύρωσα. Αρχές Οκτώβρη ελπίζω να υπάρχουν αυτά τα ωραία -50% κουπόνια ή μέσω VPN, αν και δεν είμαι βέβαιος αν θα το καταφέρω.
Aggelos_INSM Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Να ρωτησω, ποτε αξιζει να κανουμε τη συνδρομή και vpn σε ποια χωρα? Εχω ακουσει για Τουρκία και Βουλγαρία . Σε ποια απο τις δυο βγαινει πιο φθηνα? Κρατανε προμηθεια? Γινεται με mastercard ή θελει revolut? Ευχαριστω
GREG10ARIS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 29 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Να ρωτησω, ποτε αξιζει να κανουμε τη συνδρομή και vpn σε ποια χωρα? Εχω ακουσει για Τουρκία και Βουλγαρία . Σε ποια απο τις δυο βγαινει πιο φθηνα? Κρατανε προμηθεια? Γινεται με mastercard ή θελει revolut? Ευχαριστω Τουρκια εχει την καλυτερη τιμη λογω της ισοτιμιας και αξιζει να κανεις περιπου Σεπτεμβριο Οκτωβριο (λιγο πριν την εναρξη δηλαδη) που δινουν 20% εκπτωση. Φετος υπολογιζεται να βγει η ετησια μεσω Τουρκιας γυρω στα 10€. Η καλυτερη επιλογη ειναι να εχεις μια ρεβολουτ γιατι προσπερνα τους περιορισμους και δεν κραταει καθολου προμηθεια τις καθημερινες. Και οι ελληνικες καρτες μπορει να περασουν ομως και να πληρωσεις τυπου ενα ευρω παραπανω. Μπορεις να το δοκιμασεις οταν υπαρχει η προσφορα αλλιως κανεις μια ρεβολουτ στιγμιαια, δεν ειναι μεγαλη διαδικασια.
LeukoSustima Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μία ερώτηση επειδή τις τελευταίες μέρες τυχαία είδα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα με το vpn να κάνεις τόσο φθηνή συνδρομή μέσω Τουρκίας. Σήμερα μπήκα στον πειρασμό να το δοκιμάσω και έφτιαξα revolut όπως είχε προταθεί εδώ στο θέμα για να κάνω τη συνδρομή με vpn στα 12.63 χωρίς έξοδα συναλλάγματος, την οποία και πραγματοποίησα χωρίς κάποιο πρόβλημα. Αυτό που δεν σκέφτηκα και θα ήθελα να ρωτήσω, επειδή ο λογαριασμός ήταν παλιός και είχα σαν χώρα την Ελλάδα παίζει να έχω κάποιο θέμα αργότερα? και επίσης χρειάζεται να μπαίνω πάλι με vpn για να παρακολουθήσω αγώνα? Η συνδρομή μου αυτή τη στιγμή φαίνεται ενεργή και δεν βλέπω κάτι προς το παρόν ενώ είμαι συνδεμένος με την κανονική μου ip. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2023 από LeukoSustima
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα