Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο pc με αλλαγη κωδικων (με το ετσι θελω η αλλαγη) δουλευει ευτυχως οπως πριν κανονικα. Η εφαρμογη σε tv box πλεον δεν λειτουργει. Το οτι αποφασισανε να κανουν ενοποιηση πανω στα playoff και λιγες μερες πριν το final four πραγματικα με ξεπερνα. Θα μπορουσαν να το ειχανε κανει αυτο με το περας της season και να εχουν και χρονο να διορθωσουν το οποιο σφαλμα. Ηθελα να ηξερα τι μυαλα κουβαλανε....

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, zisiskal είπε

Απο pc με αλλαγη κωδικων (με το ετσι θελω η αλλαγη) δουλευει ευτυχως οπως πριν κανονικα. Η εφαρμογη σε tv box πλεον δεν λειτουργει. Το οτι αποφασισανε να κανουν ενοποιηση πανω στα playoff και λιγες μερες πριν το final four πραγματικα με ξεπερνα. Θα μπορουσαν να το ειχανε κανει αυτο με το περας της season και να εχουν και χρονο να διορθωσουν το οποιο σφαλμα. Ηθελα να ηξερα τι μυαλα κουβαλανε....

εγω θεωρω οτι η υποχρεωτικη αλλαγη password ακριβως πριν την εναρξη δεν ειναι τυχαια... αντιμετωπισαν καποιο hack, θελουν να αφησουν feeders απεξω....

παντως το οτι αχρηστευσανε tv boxes με παλιοτερο android νομιζω ειναι φυσιολογικη εξελιξη, οπως κανανε και αλλες πλατφορμες

Δημοσ.

Πάω να κάνω σε έναν φίλο εγγραφή με vpn Surfshark, και μου πετάει μήνυμα vpn error message . Το κλείνω για να προχωρήσω  , διαλέγω  375 τουρκικές λίρες ,οπότε ξανά ανοίγω το vpn και όταν πάω να διαλέξω ετήσια subscription μου την έχει τιμή σε ευρώ .  Έχει  κανείς ιδέα τι παίζει ?

Δημοσ.

Παιδια Καλησπερα . Σκεφτομαι να βαλω euroleague tv γιατι απο τα διαφορα γνωστα σαιτ μεταδωσης κολλαει υπερβολικα και απλα δε μπορεις να δεις τιποτα. Αξιζει τωρα ή με το που εξηγησει η νεα σεζον? Κατι ακουσα για τουρκικο vpn οτι θα σου βγει πιο φθηνα. Πως ακριβως δουλευει? Δεχεται ελληνικη καρτα χωρις revolut και ποσο βγαινει σε ευρω? Ευχαριστω

Δημοσ.
Στις 1/5/2023 στις 1:20 ΜΜ, Aggelos_INSM είπε

Παιδια Καλησπερα . Σκεφτομαι να βαλω euroleague tv γιατι απο τα διαφορα γνωστα σαιτ μεταδωσης κολλαει υπερβολικα και απλα δε μπορεις να δεις τιποτα. Αξιζει τωρα ή με το που εξηγησει η νεα σεζον? Κατι ακουσα για τουρκικο vpn οτι θα σου βγει πιο φθηνα. Πως ακριβως δουλευει? Δεχεται ελληνικη καρτα χωρις revolut και ποσο βγαινει σε ευρω? Ευχαριστω

φιλε μου δεν αξιζει τωρα...με το καλο Οκτωβρη περιπου βγαινει ενα κουπονακι εκπτωσης για νεους (αρα καθε χρονο με νεο εμαιλ!) κ αν μπεις κ απο τουρκια μεσω καλου vpn παιρνεις την εκπτωση στη τιμη Τουρκιας.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, pp6210 είπε

φιλε μου δεν αξιζει τωρα...με το καλο Οκτωβρη περιπου βγαινει ενα κουπονακι εκπτωσης για νεους (αρα καθε χρονο με νεο εμαιλ!) κ αν μπεις κ απο τουρκια μεσω καλου vpn παιρνεις την εκπτωση στη τιμη Τουρκιας.

Εγινε φιλε ευχαριστω. Δεχεται κανονικα ελληνικες καρτες ή θελει revolut?

Δημοσ.

Εγώ είχα χρόνια τώρα το tv box που έδινε η wind τότε που είχε πρωτολανσάρει το Wind Vision, αν και έχω φύγει καιρό τώρα και ούτως ή άλλως έχει σταματήσει η υπηρεσία έχω κρατήσει το tv box, το οποίο λειτουργεί μια χαρά για netflix, Stremio, SmartTubeNext και ως τώρα το Euroleague Tv που δυστυχώς αχρηστεύτηκε πλέον και αναγκάζομαι και συνδέω με chromecasting από το κινητό μου στο tvbox για να βλέπω τους αγώνες. Η ερώτηση μου είναι αν πάρω ένα καινούριο tv box θα παίζει ή όχι η Euroleague TV.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος κάποιο freeware vpn app για να μπω μέσω Τουρκίας και να δω πόσο βγαίνει εκεί το F4 μήπως και το κάνω? Γιατί αν το αγοράσω ..θα μου βγει μια η άλλη με Ελλάδα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kokos198 είπε

Γνωρίζει κάποιος κάποιο freeware vpn app για να μπω μέσω Τουρκίας και να δω πόσο βγαίνει εκεί το F4 μήπως και το κάνω? Γιατί αν το αγοράσω ..θα μου βγει μια η άλλη με Ελλάδα...

Το Windscribe Free VPN έχει Τουρκία. Αλλά αν μπεις στην ιστοσελίδα της Euroleague και δεις την τιμή σε ευρώ αντί για τουρκικές λίρες, τότε δεν αρκεί μόνο η χρήση VPN αλλά θα πρέπει να κάνεις τη παρακάτω διαδικασία... η οποία έπιασε για τη Formula1 αλλά δε παίρνω όρκο ότι θα πιάσει και για το Euroleague App. Διότι το Disney+ για παράδειγμα βρήκε τρόπο να εντοπίσει αυτούς που έκαναν εγγραφή μέσω VPN και απενεργοποίησε τους λογαριασμούς (επιστρέφοντας τα χρήματα)

Στις 20/2/2023 στις 4:26 ΜΜ, ekrepali είπε

Γράφω εδώ τη διαδικασία για όσους ενδιαφέρονται.

Από κινητό android.

- Aπεγκατάσταση την εφαρμογή f1tv   Εuroleague app(αν την έχετε ήδη εγκατεστημένη)

- Ενεργοποίηση τούρκικου vpn

- Δημιουργία νέου gmail. Bάλτε το κανονικό σας τηλέφωνο. Αν ζητήσει τκ βάλτε τούρκικο πχ 34040, 34050 Κωνσταντινούπολης.

- Μόλις φτιάξετε το gmail το κάνετε προσθήκη στα settings-->accounts της συσκευής σας

- Μετά πάτε στο playstore, πατάτε πάνω δεξιά το εικονίδιο και απ'το dropdown διαλέγετε το νέο σας gmail. Αφού το επιλέξετε, πατατε manage (διαχειριση) του google account

- Πηγαίνετε δεξιά στο payments & subscriptions (πληρωμές συνδρομές). Καταχωρήστε χρεωστική κάρτα, ταχυδρομικό κώδικα τούρκικο.

- Το account αυτό στο playstore είναι πλέον τούρκικο.

- Κατεβάζετε το f1tv euroleague app, και κι αν τα έχεις κάνει όλα σωστά θα σου εμφανίσει τιμή σε τούρκικες λίρες.

- Μετά την εγγραφή μπορείτε με τους κωδικούς να συνδεθείτε κανονικά από όπου θέλετε χωρίς vpn.

Θεωρητικά... εγώ ακόμα δεν έχω πληρώσει, δεν το έχω δει στη πράξη.

Αν τα καταφέρεις, πες μας πόσο πάει το μαλλί σε τούρκικες λίρες.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνδέθηκα απλά μέσω VPN της εφαρμογής και μου έβγαλε κατευθείαν 0,99 ευρώ για τον αγώνα του ολυμπιακού και 4,99 ευρώ όλο το Φ4. Αγόρασα ήδη την πρώτη επιλογή...η εφαρμογή σε smart τηλεόραση δεν παίζει? πρέπει να το στείλω με mirroring από το κινητο?

Επίσης πλέον δεν χρειάζεται να είμαι συνδεδεμένος με VPN για να μπω στην εφαρμογή και να δω το παιχνίδι, σωστά?

Επεξ/σία από kokos198
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/5/2023 στις 11:23 ΜΜ, kokos198 είπε

η εφαρμογή σε smart τηλεόραση δεν παίζει? πρέπει να το στείλω με mirroring από το κινητο?

Επίσης πλέον δεν χρειάζεται να είμαι συνδεδεμένος με VPN για να μπω στην εφαρμογή και να δω το παιχνίδι, σωστά?

Δεν έχω ιδέα, εγώ μόνο στο PC παρακολουθώ.

VPN υποθέτω ότι δε θα χρειαστείς πλέον.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.

Με vpn και χώρα Βουλγαρία και κουπόνι  F425 βγάινει 1,5€ όλα τα ματς του final 4. Tο έβλα πριν από λίγο.

Από το site: για υποστηριζόμενες συσκευές.

Smart TV: Available on Android TV, Apple TV and Samsung TV.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εμένα στο (γερασμένο) PC κολλούσε απίστευτα σε όλους τους browsers, δε ξέρω τι πρόβλημα υπήρχε κι ούτε θα κάτσω να σκάσω. Χαλάλι το 1ευρώ, να ξέρω τουλάχιστον στο μέλλον να μη πληρώσω καμιά συνδρομή στο υπάρχον setting.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...