Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλβανία και Βουλγαρία αν θυμάμαι καλά είναι γύρω στα 30-32 ευρώ από δοκιμές που έκανα χθες. Ομοίως και Αίγυπτος, Εμιράτα κλπ. Πιο φτηνά από την Τουρκία πολύ χλωμό να υπάρχει, αλλά έστω και τα 30 μια χαρά είναι σε σχέση με όσα ζητάνε από τους προφανώς πάμπλουτους Έλληνες.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Όντως δεν παίζει πλέον lat vpn και Τουρκία. Έβαλα 2-3 άλλες χώρες και τις κόβει κι αυτές (αν και δεν δοκίμασα όλες τις επιλογές). Από Βιετνάμ παίζει ΟΚ αλλά το βγάζει στα $30 με το elbird.

εμενα και στη βουλγαρια και στην αλβανια αυτη τη στιγμη μου βγαζει τιμες δικες μας παντως.

Αυτό ακούγεται πιο πολύ για θέμα με browser ή vpn. Αλβανία που δοκίμασα πριν δευτερόλεπτα με lat vpn  το δίνει στα 26 ευρώ (με την έκπτωση).

Δημοσ.

Ενταξει με 3 vpn να τρεχουν με 100 refresh με καποιο τροπο μου εβγαλε τουρκικες λιρες αλλα δεν δεχοταν το ELBIRD αλλα χαλαλι ,20 ευρω ειναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς τα free VPN δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά... εγώ με πληρωμένο PIA VPN το έκανα αμέσως και πήρε κανονικά και το ELBIRD πριν 10μερες.... δεν νομίζω να άλλαξε κάτι 

Επεξ/σία από Eldir13
Δημοσ.
6 ώρες πριν, robbiebb είπε

Ενταξει με 3 vpn να τρεχουν με 100 refresh με καποιο τροπο μου εβγαλε τουρκικες λιρες αλλα δεν δεχοταν το ELBIRD αλλα χαλαλι ,20 ευρω ειναι

Και σε μένα δεν δεχόταν το ELBIRD με τον περσινό λογαριασμό και έκανα νέο και το πήρε. Δεν ξέρω τι φάση οι τύποι...

1 ώρα πριν, Eldir13 είπε

Προφανώς τα free VPN δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά... εγώ με πληρωμένο PIA VPN το έκανα αμέσως και πήρε κανονικά και το ELBIRD πριν 10μερες.... δεν νομίζω να άλλαξε κάτι 

Ε το θέμα είναι να γλυτώσουμε και την συνδρομή για VPN :P αν είναι να τα δώσουμε και σε συνδρομή VPN, βάζουμε Βουλγαρία και ξεμπερδεύουμε :P 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Gkostas2007 είπε

Και σε μένα δεν δεχόταν το ELBIRD με τον περσινό λογαριασμό και έκανα νέο και το πήρε. Δεν ξέρω τι φάση οι τύποι...

Ε το θέμα είναι να γλυτώσουμε και την συνδρομή για VPN :P αν είναι να τα δώσουμε και σε συνδρομή VPN, βάζουμε Βουλγαρία και ξεμπερδεύουμε :P 

Καλά εγώ το έχω για Stremio το VPN εδώ και πολύ καιρό... οπότε κλαιν 

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

Ποτέ το έκανες και σου βγήκε 7.8€???? 10.40 έβγαινε πριν την αύξηση και 16.40 βγαίνει με την αύξηση.

Btw, όσοι δεν έχετε κάνει, είχε στείλει η EL μέιλ για αύξηση στις 25/9. Τώρα αν εννοούσε την αύξηση που έκανε την περασμένη βδομάδα ή κ επιπλέον αύξηση, δεν γνωρίζω. Απλά εχετε το υπόψην σας μην δείτε άλλες τιμές από Δευτέρα.

image.png.4bdc68570d48ba35eba9c606cf1710e2.png

224 λίρες μου κόστησε με τον κωδικό έκπτωσης όσο ακριβώς και πέρσι. Φέτος η ισοτημία είναι μεγαλύτερη οπότε μου βγήκε 7,80 ευρώ περίπου η ανανέωση στον ίδιο λογαριασμό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και μιλήσαμε για ανανέωση, ποια ακριβώς είναι η διαδικασία; Σε όσους αγόρασαν από Τουρκία, την επόμενη σεζόν πάει απλώς και τραβάει τα λεφτά από το ίδιο payment method χωρίς να χρειάζεται VPN κλπ; Γιατί αυτό το τελευταίο φαίνεται να έχει αρχίσει να γίνεται αρκετά προβληματικό.

Προκειμένου να περάσω πάλι την ίδια διαδικασία και να ψάχνω ποιο από τα 10+ VPN δουλεύει, καλύτερα να γίνει ένα auto-renewal στα 20-25 ευρώ ή όσο ελπίζω πως θα κοστίζει του χρόνου κι ας μην έχουμε ELBIRD και τα συναφή. Και πάλι κέρδος θα είναι σε σχέση με τη συνδρομή για Ελλάδα.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.
3 minutes ago, nzeppos said:

Μιας και μιλήσαμε για ανανέωση, ποια ακριβώς είναι η διαδικασία; Σε όσους αγόρασαν από Τουρκία, την επόμενη σεζόν πάει απλώς και τραβάει τα λεφτά από το ίδιο payment method χωρίς να χρειάζεται VPN κλπ; Γιατί αυτό το τελευταίο φαίνεται να έχει αρχίσει να γίνεται αρκετά προβληματικό.

Σου τραβάει αυτόματα από την κάρτα που είχες χρησιμοποιήσει.

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

Εγω προσωπικα εχω αγορασμενο Vpn ( Lifetime ) ,με το οποιο εγινε η αγορα της euroleague και οχι μονο. Ειμαι κατα της συνδρομης για Vpn .Μπορεις να βρεις σε Black Friday προσφορες lifetime αγορα και ξεμπερδεψες. Εμενα μου κοστισε 18 ευρω περιπου για 5 συσκευες! Ετσι αξιζει

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zisiskal είπε

Εγω προσωπικα εχω αγορασμενο Vpn ( Lifetime ) ,με το οποιο εγινε η αγορα της euroleague και οχι μονο. Ειμαι κατα της συνδρομης για Vpn .Μπορεις να βρεις σε Black Friday προσφορες lifetime αγορα και ξεμπερδεψες. Εμενα μου κοστισε 18 ευρω περιπου για 5 συσκευες! Ετσι αξιζει

Σε ποιο VPN αναφέρεσαι; Είμαι σε αναζήτηση, γι' αυτό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...