Weiss Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Θα υπάρχει θέμα αν αγοραστεί με vpn από άλλη χώρα αλλά να παίζει σε ελληνικό ip?
haHa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Weiss είπε Θα υπάρχει θέμα αν αγοραστεί με vpn από άλλη χώρα αλλά να παίζει σε ελληνικό ip? Εδω και 3 χρονια, δεν ειχε κανενα θεμα.
Eleni_AEKT Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Πώς όμως ακυρώνεις την παλιά συνδρομή που είναι σε ισχύ και φτιάχνεις καινούρια? Πρέπει να περιμένεις μέχρι 30/9 που λήγει?
genius_13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Φτιάξε νέο λογαριασμό με άλλα στοιχεία. Αλλιώς όντως δεν σε αφήνει και πρέπει να περιμένεις να λήξει η περυσινή συνδρομή.
cool_ted Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, genius_13 είπε Ρώσικο IP + promo code 'ELBIRD' = 31 Ευρώ συνολικό κόστος Μονο στην πληρωμη χρειαζεται το ρωσικο IP ε? Κατα τη διαρκεια των αγωνων δεν το ελεγχουν ε?
genius_13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Ρώσικη IP κατά την επιλογή του πακέτου , μετά μπορείς να συνδεθείς απ' όπου θες, δεν υπάρχει περιορισμός.
kob6931 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, genius_13 είπε Ρώσικη IP κατά την επιλογή του πακέτου , μετά μπορείς να συνδεθείς απ' όπου θες, δεν υπάρχει περιορισμός. ποιό free vpn έχει ρωσικό server; edit: μπήκα με openvpn απο android. Πώς γυρίζω το νόμισμα απο ρούβλια σε ευρώ; Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από kob6931
genius_13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Τα πακέτα θα εμφανιστούν αυτόματα στα ρούβλια εάν έχεις κάνει σωστά την διαδικασία αλλαγής IP. Το Hola περιέχει Ρώσικο Server δωρεάν. Καθάρισε και την cache ή δοκίμασε με άλλον browser μόλις αλλάξεις IP.
kob6931 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 2209,99 ρούβλια μου βγάζει να πληρώσω στο paypal. Αυτό είναι το σωστό;
Pr3D@t0R Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μπήκα από hola με ρώσικη ip, αλλά δεν μπορώ να ολοκληρώσω την πληρωμή μέσω paypal για κάποιο λόγο.... (Βάζω το password, αλλά δεν προχωράει με τίποτα) (Από Chrome ή την εφαρμογή του PayPal μπαίνω κανονικά....) Το έχει κάνει και σε άλλον;;;
haHa Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Eleni_AEKT είπε Πώς όμως ακυρώνεις την παλιά συνδρομή που είναι σε ισχύ και φτιάχνεις καινούρια? Πρέπει να περιμένεις μέχρι 30/9 που λήγει? 15 ώρες πριν, genius_13 είπε Φτιάξε νέο λογαριασμό με άλλα στοιχεία. Αλλιώς όντως δεν σε αφήνει και πρέπει να περιμένεις να λήξει η περυσινή συνδρομή. Δεν χρειαζεται νεος λογαριασμος. Μιλας στο online chat και σου ακυρωνουν την παλια συνδρομη αμεσα(τους λες οτι δεν μπορεις να αγορασεις την καινουρια). 2 λεπτα υποθεση ειναι. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από haHa 1
mitskitsamal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, haHa είπε Δεν χρειαζεται νεος λογαριασμος. Μιλας στο online chat και σου ακυρωνουν την παλια συνδρομη αμεσα(τους λες οτι δεν μπορεις να αγορασεις την καινουρια). 2 λεπτα υποθεση ειναι. Καλησπέρα , Στο chat μου ειπαν οτι δεν μπορω ακομα να αγορασω. Εχει καταφερει καποιος που ειχε παλια συνδρομη?
haHa Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, mitskitsamal είπε Καλησπέρα , Στο chat μου ειπαν οτι δεν μπορω ακομα να αγορασω. Εχει καταφερει καποιος που ειχε παλια συνδρομη? Εγω, σε 2 λογαριασμους. Ζητησα και μου ακυρωσαν την παλια συνδρομη και αγορασα καινουρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα