Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Κλ οκ.. Μιάς και ξεθαύτηκε το Thread 8α ήθελα να προσ8έσω οτι αυτο το βιβλίο είναι 200 σελίδες..Πιστέυετε οτι 8α διαβάσετε ολα αυτα ρε παιδιά? Αν "ναι" καλο διαβασμα..Αν "οχι", να προσεχετε στα μα8ηματα σας και να κρατατε τις δικές σας σημιωσεις.. (Εγω βεβαια δεν κανω τπτ απο τα δυο..Δεν προσεχω στο μα8ημα επειδη τα 3ερω και οταν ειναι να γραψουμε Scanarw κ Printarw τις σημειωσεις των αλλων Και την πιστοποιηση σκοπευω να την παρω χωρις διαβασμα....Σιγα τις γνωσεις..) Maraki..
parsifal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 zoi.c3, καλώς ήρθες στο Insomnia. Είναι καλό να αποφεύγεις τη χρήση κεφαλαίων χαρακτήρων στα μηνύματά σου, γιατί στο Διαδίκτυο τα κεφαλαία είναι σαν να ΦΩΝΑΖΕΙΣ προς αυτούς που σε διαβάζουν. Αν θες, χρησιμοποίησε το κουμπάκι στο μήνυμά σου, για να το διορθώσεις...
@zouve@ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 http://www.iek-01.com/modules/newbb/ Καλώς ήρθατε στο Το μοναδικό Portal για τις σχολές Ι.Ε.Κ πληροφορικής στην Ελλάδα Forum
Salamakos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Εχω Ερωτησεις απαντησεις Τεχνικος Θερμικων και Υδραυλικων Εγκαταστασεων! Οποιος θελεις e-mail me! [email protected]
angieamor Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 μηπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει τις ερωτήσεις πιστοποίησης ιεκ για την ειδικότητα "τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής δικτύων κ αυτοματισμού γραφείου; έχω το βιβλίο που έχει όλες τις ερωτήσεις αλλά θα ήθελα να μου πείτε τι έχουν βάλει στις εξετάσεις;
tarantules Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Τελικά οι εξετάσεις ξέρει κανείς πότε θα γίνουν?
micos000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Που το ξεθάψατε ρε αυτό το θέμα??? Εμμμ, αυτό κάνει η αναζήτηση.
hiotisl2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 geia sas tha eithela na me boithisete na bro tis apantiseis sthn eidikotita toυ IEK ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΤΡΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ gia thn pistopiisi σασ παρακαλω boithiste to iek moy den moy edose tipota kai malon den yrarxei kai biblio
hiotisl2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 γειασας ψαχνω για τα θεματα ποιστοποιισης ιεκ στην ειδικοτιτα του τεχνικου ΡΑΔΙΟΤΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΤΡΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ αν μπορητε βοηθιστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.