Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση κρίσεως για ΙΕΚ

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλ οκ..

Μιάς και ξεθαύτηκε το Thread 8α ήθελα να προσ8έσω οτι αυτο το βιβλίο είναι 200 σελίδες..Πιστέυετε οτι 8α διαβάσετε ολα αυτα ρε παιδιά? :fear: Αν "ναι" καλο διαβασμα..Αν "οχι", να προσεχετε στα μα8ηματα σας και να κρατατε τις δικές σας σημιωσεις..

(Εγω βεβαια δεν κανω τπτ απο τα δυο..Δεν προσεχω στο μα8ημα επειδη τα 3ερω και οταν ειναι να γραψουμε Scanarw κ Printarw τις σημειωσεις των αλλων :P Και την πιστοποιηση σκοπευω να την παρω χωρις διαβασμα....Σιγα τις γνωσεις..)

Maraki..

Δημοσ.

zoi.c3, καλώς ήρθες στο Insomnia. Είναι καλό να αποφεύγεις τη χρήση κεφαλαίων χαρακτήρων στα μηνύματά σου, γιατί στο Διαδίκτυο τα κεφαλαία είναι σαν να ΦΩΝΑΖΕΙΣ προς αυτούς που σε διαβάζουν. Αν θες, χρησιμοποίησε το κουμπάκι

edit.gif

στο μήνυμά σου, για να το διορθώσεις...

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

μηπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει τις ερωτήσεις πιστοποίησης ιεκ για την ειδικότητα "τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής δικτύων κ αυτοματισμού γραφείου;

έχω το βιβλίο που έχει όλες τις ερωτήσεις αλλά θα ήθελα να μου πείτε τι έχουν βάλει στις εξετάσεις;

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

geia sas tha eithela na me boithisete na bro tis apantiseis sthn eidikotita toυ IEK ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΤΡΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ

gia thn pistopiisi

σασ παρακαλω boithiste to iek moy den moy edose tipota kai malon den yrarxei kai biblio

Δημοσ.

γειασας ψαχνω για τα θεματα ποιστοποιισης ιεκ στην ειδικοτιτα του τεχνικου

ΡΑΔΙΟΤΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΤΡΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ

αν μπορητε βοηθιστε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...