stefanidisg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Ενώ ο συγχρονισμός είναι σταθερός ότι ώρα και να το τσεκαρω (Vodafone vdsl 50) σταθερά 50 Mbps , τις ώρες από 8-9 έως 11-12 κάθε βράδυ δεν μπορώ να κατεβάσω σε διάφορα τεστ που κατεβασω 25-27 Mbps ενώ το upload παραμένει 4.5 έως 5.5 Mbps . Αυτό γίνετε μόνο τις συγκεκριμένες ώρες , τις υπόλοιπες ώρες πιάνω ταχύτητα 45-48 Mbps . Τι μπορεί να φταίει;
Bourdoulas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Κάνεις τις δοκιμές με καλώδιο; Αν ναι θα μπορούσε να είναι θέμα της Vodafone.
stefanidisg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Πάντα με καλώδιο, άκρη με Vodafone δεν βρίσκω. Μου λέει μια χαρά είναι.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Πάντα με καλώδιο, άκρη με Vodafone δεν βρίσκω. Μου λέει μια χαρά είναι. Και δεν θα βγάλεις άκρη είναι πάνω στις ώρες αιχμής μπουκώνει το δυκτιο
stefanidisg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Σωστά αυτό λέω και εγώ, απλώς μήπως πήγαινα σε cosmote θα ήμουν καλύτερα;
bill2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Αν στο ρουτερ έχεις καρφί 50 η vodafone δεν μπορεί να κάνει κάτι Σε εμένα έτυχε αυτό και μετά απο 5 μέρες έστρωσε απο μόνο του Δοκίμασες να αλλαξεις τους dns ?
stefanidisg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Καρφί 50 , δεν πέφτει ούτε 0,1 , μάλλον κάτι κάνει η Vodafone. Είναι μήνες που γίνετε αυτό όσες φορές έχω κοιτάξει, παρόλο που το έχω κάνει bridge και του έχω άλλο ρούτερ από πίσω , τίποτα τα ίδια. Τους άλλαξα τους dns αλλά στο δικό μου το ρούτερ πλέον. Αλλά βλέπω τα ίδια. Έλεγα αν πήγαινα στην Κοσμοτέ αν έβλεπα αλλαγές; Εντούτοις η γραμμή δεν έχει ούτε ένα error ούτε αποσυνδέσεις.
bill2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 απλά μπουκώνει μάλλον το δίκτυο της vodafone ε εμένα κράτησε 5 μέρες καλωδιακά ήμουν τέλεια και ασύρματα κολλούσε μετά έστρωσε
stefanidisg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Τελικά μετά από μια ακόμη επικοινωνία με την Vodafone μου ανέφεραν ότι γνωρίζουν το πρόβλημα και αναμένετε να λυθεί τους επόμενους 1 με 2 μήνες . Μάλλον υπάρχει πρόβλημα με το bandwidth στο δίκτυο η δεν ξέρω και εγώ κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα