Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Ξέρει κάποιος άμα ισχύει ο αριθμός πρωτοκόλλου για την εξέλιξη της εκτύπωσης άδειας οδήγησης ;
terry308 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2ο topic σε ούτε μια εβδομάδα για το ίδιο θέμα; Θα περιμένεις όπως σου απάντησαν ήδη, θα το πάρεις το δίπλωμα αλλά θα περιμένεις... Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από terry308
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, terry308 είπε 2ο topic σε ούτε μια εβδομάδα για το ίδιο θέμα; Θα περιμένεις όπως σου απάντησαν ήδη, θα το πάρεις το δίπλωμα αλλά θα περιμένεις... Το ξέρω φίλε αλλά να δω τουλάχιστον που είναι η διαδικασία γιατί μας τα έχουν πρίξει κανένας δεν απαντάει για να μπορέσω να βγάλω άκρη
terry308 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Θα μπορούσες να γράψεις στο υπάρχον θέμα σου για να "ανέβει"δε χρειαζόταν νέο θέμα Πάνε από εκεί, πάνε ή πάρε τηλέφωνο σε ένα κεπ
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, terry308 είπε Θα μπορούσες να γράψεις στο υπάρχον θέμα σου για να "ανέβει"δε χρειαζόταν νέο θέμα Πάνε από εκεί, πάνε ή πάρε τηλέφωνο σε ένα κεπ Και το κεπ θα ξέρει άμα τους πω για το αν έχει εκδοθεί το δίπλωμα ;
ManFromEarth Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ, δεν εχεις μοναδες;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ManFromEarth είπε Γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ, δεν εχεις μοναδες; Γιατί ξέρω ότι θα πουν μαλακίες και όντως έτσι έγινε λένε δεν ασχολούνται με τέτοια θέματα δεν ξέρουν τίποτα αμέσως να σχολιάσεις σαν κακιά πεθερά 😂😂😂
dtzgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Αφού ακόμα και αν σου έλεγαν ότι "όχι, το ΚΕΠ δεν ξέρει", πάλι θα έπαιρνες τελικά τηλέφωνο ή θα άνοιγες και άλλο θέμα μήπως άλλος σου πει κάτι άλλο. Υπομονή. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, dtzgr είπε Αφού ακόμα και αν σου έλεγαν ότι "όχι, το ΚΕΠ δεν ξέρει", πάλι θα έπαιρνες τελικά τηλέφωνο ή θα άνοιγες και άλλο θέμα μήπως άλλος σου πει κάτι άλλο. Υπομονή. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ακριβώς και ας είναι και σε 6 μήνες με τέτοιο μπουρδέλο που είμαστε
ManFromEarth Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, antonoanton είπε Γιατί ξέρω ότι θα πουν μαλακίες και όντως έτσι έγινε λένε δεν ασχολούνται με τέτοια θέματα δεν ξέρουν τίποτα αμέσως να σχολιάσεις σαν κακιά πεθερά 😂😂😂 ε αμα ξερεις τι ανοιγεις θεμα και ρωτας ρε γαμπρε μου; θα ανοιξεις πολλα θεματα ακομα για την ιδια απορια; παρε το αστικο μεχρι να ερθει το διπλωμα και μη μας σκοτιζεις τα συκωτια.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε anton σου ειπα οτι δεν ισχυει, μονο με τον αριθμο αδειας οδηγησης εμφανιζει την εξελιξη. Καταλαβαινω οτι το θες πολυ και εγω ετσι ημουν αλλα υπομονη... οταν το παρεις στα χερια σου θα λες "εε ρε γαμωτο πως εκανα ετσι 2 μηνες για αυτο". Αντε, υπομονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα