G&A Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μιας και αρχίζει και χειμωνιάζει,βρέχει,υπάρχουν λάσπες στα χωράφια και βαρέθηκα να παίρνω τηλέφωνο να με τραβάνε με το τρακτέρ επειδή κολλάω με το παραμικρό.Ας μπω στο θέμα μου.Θελω να αγοράσω ένα αγροτικό αυτοκίνητο 4Χ4 από Γερμανία λόγο χαμηλών τιμών αλλά δεν ξέρω τι ισχύει στα τελωνεία και ποσο μπορεί να πληρώσω για μοντέλα από 2000-2005 ανεξάρτητου μάρκας.Μηπως έχει κανένας ιδέα;;;
sstratos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Πρέπει πρώτα να βρεις και μετά να ρωτήσεις. Παίζει ρόλο αναλογία καροτσας καμπινας, και πολλά άλλα. Θα ρωτήσω αύριο τον πεθερο μου και θα σου πω Έφερε πριν από 2 χρόνια
G&A Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 @sstratos Navara,L200,Ranger έχεις δίκιο ψάχνω για 1/5 καμπίνα..περιμένω αύριο..ευχαριστώ πολύ
sstratos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Έφερε mazda b2500 άριστο με κουβούκλιο με 3.000.... του βγήκε και +500 τελωνείο/κτεο/ασφάλειες κτλ. Λεπτομέρειες αύριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα