Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 03/10/2018 at 07:48, geogr13 said:

Οριστε speedtest.. https://imgur.com/a/QY5UwgO

εχεις 30 αρι αλλα δεν συγχρονιζεις 30 σωστα? γιατι ειδα οτι ελεγες οτι συγχρονιζεις 25.αν συγχρονιζεις 25 τοτε σωστα ειναι και τα 2,7 Mbyte αλλα και το speedtest.

On 15/09/2018 at 10:46, divo said:

Ta fec δε σε πειραζουν τα διορθώνει το ρουτερ μπορει να ειναι ακομα και απο τα φισακια . Αν και πρωσωπικα ειχα κατι εκατομυρια πριν αποφασισω να τα φτιαξω και δεν ειχα αποσυνδεσεις. 

Τα crc  ειναι τα σοβαρα αλλα εχεις λιγα. 

Αποψη μου... μη τα σκαλίσεις.

σκοπος ειναι να εχουμε οσο γινεται λιγοτερα βεβαια.

On 14/09/2018 at 16:52, geogr13 said:

Τωρα που μιλαμε 196 CRC και 145999 FEC απο 179 CRC και 131037 FEC πριν καμια ωρα οταν σχολιασα.. Margin στο 7,8..

Η καλωδιωση ειναι κομπλε και οπως μου ειχε πει να την κανω ο jkoukos οταν πρωτοεβαλα vdsl..

8 Margin δινουν συνηθως στο vdsl οποτε οκ.

On 14/09/2018 at 19:41, aGka8l said:

200crc είναι πολλά για το πρώτο 5λεπτο όχι για το 9ωρο που έχεις εσυ . Τα fec είναι ασήμαντα .

Ότι δουλεύει δεν το πειράζουμε . 

σκοπος ειναι να βελτιωνουμε κατι και οχι επειδη παιζει να μενει ετσι.αν μπορει να παιξει πχ 30 γιατι να εχει 25?

On 15/09/2018 at 11:19, geogr13 said:

Τωρα που μιλαμε εχω 607 CRC, 403442 FEC και 7,1 margin σε 27 ωρες και 30 λεπτα λειτουργιας του router μετα το τελευταιο restart.. Ναι δεν θα σκαλισω τουλαχιστον για τωρα.. Θα περιμενω την αναβαθμιση κουτιων και καμπινων που εχει αναλαβει η wind για το ΑΚ Κεραμικου που ανηκω γιατι οσο να ναι το 25 και κατι που κλειδωνω φανταζει λιγο και θα ηθελα οσο γινεται να εχω τερματισμενη γραμμη.. Θα ζητησω φυσικα και την μεταφορα του DSLAM απο το ΑΚ στην καμπινα οταν τελειωσει το εργο.. Μιας και η αποσταση μου απο το AK ειναι μεγαλουστικη.. Ανω των 600 μετρων.. Το κουτι του ΟΤΕ (285) που θα αναβθμισει η wind ειναι 5 μετρα απ την εισοδο της πολυκατοικιας μου..

για Vdsl απο το αστικο κεντρο και με αυτο το margin ειναι απολυτως φυσιολογικα τα errors.Δεν ζητας μεταφορα του dslam απο το ακ στο Kv αλλα της γραμμης σου απο το αστικο κεντρο στο Kv.

On 15/09/2018 at 11:24, divo said:

μμμ Κεραμικο.... 

Το δίκτυο εκει οντως δεν ειναι και οτι καλυτερο.... Αρχαιο θα ελεγα! 😁 Βεβαια κατι αναλογο ειναι και η εσωτερικη καλωδίωση των σπιτιων...

30 αρι εβαλες ή 50αρι?

να ηταν και πουθενα καλα το δικτυο :P.στα σπιτια μπορει και 50 χρονων να ειναι το σπιτι και τα καλωδια να ειναι μια χαρα.συνηθως το προβλημα ειναι στο vdsl οτι εχουν bridge taps.

On 15/09/2018 at 11:30, geogr13 said:

30αρι εβαλα τελη Μαιου φευγοντας απο adsl triple play της νοβα γιατι η κοσμοτε δεν προσφερει ακομα μεγαλυτερο.. Αν και νομιζω οτι εκανα λαθος γιατι με τα λεφτα που δινω για το απεριοριστο double play στα ιδια λεφτα μου εδινε η wind για απεριοριστο double play 50αρι συν φυσικα οτι εχει αναλαβει εκεινη το εργο.. 

***Βεβαια κατι αναλογο ειναι και η εσωτερικη καλωδίωση των σπιτιων***

Μα γιαυτο τρωγομαι να αλλαξω το καλωδιο..

αν παιρνεις απο το ακ και πιανεις 25 και 50 αρι να εβαζες δεν θα το επιανες.

On 15/09/2018 at 11:44, divo said:

τα 25 στα 30 δεν ειναι άσχημα. θα σου ελεγα για αρχη να κοιταξεις ή να αλλαξεις την εσωτερικη καλωδίωση και κοιτα και τις μπριζες, αν θες. 

Για να δεις που εχεις θεμα μια και απο οτι φαίνεται δεν βαριεσε 😁 βρες την κεντρικη μπριζα, απομόνωσε ολο το υπολοιπο σπιτι και συνδεσε το εκει το ρουτερ για να δεις τι κανει και αν εχεις λαθη. Προσωπικά η αποφαση αυτη μου πηρε 2 χρονια...😁

το βασικο ειναι πρωτα να γινει δοκιμη κατω.

On 15/09/2018 at 11:50, geogr13 said:

Οταν λες εσωτερικη καλωδιωση?? Μονο μια πριζα εχει το σπιτι εκει που εχω τα router.. Για τον υπολογιστη εχω τραβηξει μεγαλο καλωδιο cat 6 με παστρικη δουλεια σε ολο το σπιτι (καναλια ιστοριες) απο το TP-Link Archer D2 που το εχω πισω απ το Speedport.. Εχω και ενα extender της TP-Link που μεσω switch δινω ιντερνετ στον 2ο υπολογιστη, στην τηλεοραση και στον δεκτη του οτε.. Αρα λες να φωναξω τεχνικο να μετρησει πανω και κατω στον κατανεμητη να εχω μια ιδεα τι γινεται απο απωλιες συν οτι πρεπει να ξερω που ειναι το ζευγος μου οταν προβω στην αλλαγη καλωδιου..

Στην μια πριζα θα πρεπει να εχεις μονο ενα ζευγαρι μπλε κοκκινο καλωδιο συνδεδεμενο.

On 15/09/2018 at 12:04, geogr13 said:

Η πριζα ειναι 10ετιας +.. Δεν την εχω αλλαξει ουτε εχω ασχοληθει μαζι της για χρονια.. Δες παλι το επεξεργασμενο μηνυμα..

Το σπιτι οσο ειμαι εγω εδω περιπου 20 χρονια ποτε δεν ειχε κανονικη χωνευτη πριζα.. Ενα πριζακι στον αερα εχει.. Οριστε και φωτο..

https://imgur.com/a/HImE0M2

το βασικο ειναι να γινει δοκιμη κατω και να δεις ποσο εχεις.αμα εχεις τα ιδια δεν αλλαζεις τιποτα.

On 20/09/2018 at 01:04, divo said:

εγω παντως δε θα τη πειραζα μια και εχεις σχετικα καλο συγχρονισμο. Τωρα αν δεις οτι εχεις αποσυνδεσεις δωστο βλαβη. 

Το καλωδιο απο εξω στο σπιτι μεχρι τη μπριζα ειναι καινοργιο?   Το ειδα παλιο ειναι. αν μπορεις αλλαξε το. 

πρωτα δοκιμη κατω και μετα αλλαζουμε πραγματα.οτι κατι ειναι παλιο δεν σημαινει οτι δεν παιζει.

On 20/09/2018 at 19:13, geogr13 said:

Παιδια να ρωτησω κατι.. Αν το καλωδιο το βαλω στην ιδια σωληνωση που εχω την γειωση του ρευματος (εχω αλλαξει την εγκατασταση του ρευματος του διαμερισματος) οπως μου ειπε ενας ανθρωπος για να γλυτωσουμε εξοδα θα εχω απωλεια στην ταχυτητα??

αν περαστει απο εκει μεσα βαλε καποιο stp ή ftp καλωδιο καλου κακου για να μην εχεις θεματα αν και ειναι καλωδιο γειωσης.

On 15/09/2018 at 12:02, divo said:

κοιτα fec μπορει να σου βγαλει ακομα και αν κουνας το φισακι ή ακομα και αν δεν εχει κουμποσει καλα. Και η μπριζα που παιρνεις καινουργια? 

το βασικο ειναι να μην ειναι πριζακι με πυκνωτη ειτε του οτε ειτε αντικεραυνικο και βεβαια να ειναι Rj45 και οχι διπολικο

On 15/09/2018 at 11:57, geogr13 said:

Ριξε ξανα μια ματια στο μηνυμα γιατι εγραψα ΟΛΟ τον εξοπλισμο που εχω για το net.. Ειμαι 4ο οροφο..

Μονο του το speedport δεν το εχω δοκιμασει ΠΟΤΕ μιας και τα λογια που ακουγονται εδω με εχουν αποθαρρυνει στο να το χρησιμοποιω ΜΟΝΟ του.. Αν ανοιξω wifi κλπ που τα εχω κλειστα τωρα φοβαμαι οτι θα εχω πολλα περισσοτερα προβληματα συν οτι θα πρεπει να τα ρυθμισω ΟΛΑ απ την αρχη αλλα και το σημαντικο δεν εχει θυρα usb να βαλω τον εκτυπωτη..

και να το δοκιμασεις τα ιδια θα εχεις.μπορει να υπαρχει διαφορα στα errors αλλα πανω κατω θα κλειδωσεις στα ιδια.εφοσον δενεχεις αποσυνδεσεις και λιγοτερα errors να εχεις μικρη διαφορα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, poulinos είπε

εχεις 30 αρι αλλα δεν συγχρονιζεις 30 σωστα? γιατι ειδα οτι ελεγες οτι συγχρονιζεις 25.αν συγχρονιζεις 25 τοτε σωστα ειναι και τα 2,7 Mbyte αλλα και το speedtest.

σκοπος ειναι να εχουμε οσο γινεται λιγοτερα βεβαια.

8 Margin δινουν συνηθως στο vdsl οποτε οκ.

σκοπος ειναι να βελτιωνουμε κατι και οχι επειδη παιζει να μενει ετσι.αν μπορει να παιξει πχ 30 γιατι να εχει 25?

για Vdsl απο το αστικο κεντρο και με αυτο το margin ειναι απολυτως φυσιολογικα τα errors.Δεν ζητας μεταφορα του dslam απο το ακ στο Kv αλλα της γραμμης σου απο το αστικο κεντρο στο Kv.

να ηταν και πουθενα καλα το δικτυο :P.στα σπιτια μπορει και 50 χρονων να ειναι το σπιτι και τα καλωδια να ειναι μια χαρα.συνηθως το προβλημα ειναι στο vdsl οτι εχουν bridge taps.

αν παιρνεις απο το ακ και πιανεις 25 και 50 αρι να εβαζες δεν θα το επιανες.

το βασικο ειναι πρωτα να γινει δοκιμη κατω.

Στην μια πριζα θα πρεπει να εχεις μονο ενα ζευγαρι μπλε κοκκινο καλωδιο συνδεδεμενο.

το βασικο ειναι να γινει δοκιμη κατω και να δεις ποσο εχεις.αμα εχεις τα ιδια δεν αλλαζεις τιποτα.

πρωτα δοκιμη κατω και μετα αλλαζουμε πραγματα.οτι κατι ειναι παλιο δεν σημαινει οτι δεν παιζει.

αν περαστει απο εκει μεσα βαλε καποιο stp ή ftp καλωδιο καλου κακου για να μην εχεις θεματα αν και ειναι καλωδιο γειωσης.

το βασικο ειναι να μην ειναι πριζακι με πυκνωτη ειτε του οτε ειτε αντικεραυνικο και βεβαια να ειναι Rj45 και οχι διπολικο

και να το δοκιμασεις τα ιδια θα εχεις.μπορει να υπαρχει διαφορα στα errors αλλα πανω κατω θα κλειδωσεις στα ιδια.εφοσον δενεχεις αποσυνδεσεις και λιγοτερα errors να εχεις μικρη διαφορα.

Να σαι καλα ρε pouline!!!! Speedtest εχω 23 και κατι και το rate απ την σελιδα του ρουτερ 25 και κατι.. Μου κανει εντυπωση η αποκλιση.. Δεν ξερω ποια απ τις 2 μετρησεις να εμπιστευθω.. Οταν εβαλα το vdsl αλλα και πριν φυγω για διακοπες η αποκλιση ηταν πολυ μικροτερη περιπου μισο mbps ενω τωρα ειναι περισσοτερο απο 2 mbps.. Μακαρι να μην ειναι προβλημα της γραμμης μου αλλα του εν γενει εργου αναβαθμισης της περιοχης.. Ναι θα φερω τεχνικο του ΟΤΕ να μου κανει μετρησεις πριν προβω σε οτιδηποτε παρακατω.. Λες να βγαλω την κλεμα, να αλλαξω πριζακι και να δοκιμασω ξανα τι γινεται?? https://imgur.com/a/HImE0M2 (δες την δευτερη φωτο και ανοιξε την να την δεις με ευκρινια)

Επεξ/σία από geogr13
Δημοσ.
8 hours ago, geogr13 said:

Να σαι καλα ρε pouline!!!! Speedtest εχω 23 και κατι και το rate απ την σελιδα του ρουτερ 25 και κατι.. Μου κανει εντυπωση η αποκλιση.. Δεν ξερω ποια απ τις 2 μετρησεις να εμπιστευθω.. Οταν εβαλα το vdsl αλλα και πριν φυγω για διακοπες η αποκλιση ηταν πολυ μικροτερη περιπου μισο mbps ενω τωρα ειναι περισσοτερο απο 2 mbps.. Μακαρι να μην ειναι προβλημα της γραμμης μου αλλα του εν γενει εργου αναβαθμισης της περιοχης.. Ναι θα φερω τεχνικο του ΟΤΕ να μου κανει μετρησεις πριν προβω σε οτιδηποτε παρακατω.. Λες να βγαλω την κλεμα, να αλλαξω πριζακι και να δοκιμασω ξανα τι γινεται?? https://imgur.com/a/HImE0M2 (δες την δευτερη φωτο και ανοιξε την να την δεις με ευκρινια)

αν συγχρονιζεις 25 ειναι λογικο να βλεπεις 23-24 Max στο speedtest.οπως στο 50 αρι θα δεις λογικα 47-48.το ρουτερ σε νοιαζει τι λεει.δεν ειναι προβλημα γραμμης.μπορει να επεσε και λιγακι και ο συγχρονισμος.αν δεν βαλεις απο το kv γραμμη δεν θα δεις παραπανω.την κλεμα μπορεις να την βγαλειςκαι να ενωσεις τα καλωδια με scotchlok αν δεν φτανουν οπως ειναι μεχρι το πριζακι

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, poulinos είπε

αν συγχρονιζεις 25 ειναι λογικο να βλεπεις 23-24 Max στο speedtest.οπως στο 50 αρι θα δεις λογικα 47-48.το ρουτερ σε νοιαζει τι λεει.δεν ειναι προβλημα γραμμης.μπορει να επεσε και λιγακι και ο συγχρονισμος.αν δεν βαλεις απο το kv γραμμη δεν θα δεις παραπανω.την κλεμα μπορεις να την βγαλειςκαι να ενωσεις τα καλωδια με scotchlok αν δεν φτανουν οπως ειναι μεχρι το πριζακι

Επειδη δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε scotchlok πες μου πως θα το κανω..

Δημοσ.
On 05/10/2018 at 19:25, geogr13 said:

Επειδη δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε scotchlok πες μου πως θα το κανω..

αν φτανουν τα καλωδια τα φτιαχνεις στο πριζακι.αν οχι τοτε θες scotchlok>αγοραζεις scotchlok με βαση το παχος του καλωδιου.εχει δυο τρυπες το καθενα.στην μια θα βαλεις το καλωδιο του τοιχου( το ενα καλωδιο) και στην δευτερη το καλωδιο που θα κανεις επεκταση (το ενα καλωδιο).το πιεζεις με μια πενσουλα και ολα οκ.το ιδιο και στο δευτερο καλωδιο.οταν τα πιασεις στα χερια σου θα δεις πως ειναι.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/10/2018 στις 1:48 ΜΜ, poulinos είπε

αν φτανουν τα καλωδια τα φτιαχνεις στο πριζακι.αν οχι τοτε θες scotchlok>αγοραζεις scotchlok με βαση το παχος του καλωδιου.εχει δυο τρυπες το καθενα.στην μια θα βαλεις το καλωδιο του τοιχου( το ενα καλωδιο) και στην δευτερη το καλωδιο που θα κανεις επεκταση (το ενα καλωδιο).το πιεζεις με μια πενσουλα και ολα οκ.το ιδιο και στο δευτερο καλωδιο.οταν τα πιασεις στα χερια σου θα δεις πως ειναι.

Έλα pouline.. Έλυσα το πριζακι, την κλεμα και κάτι κομμένες προεκτάσεις και η κατάσταση είναι αυτή http://imgur.com/gallery/9dmeQ1M.. Τι να κάνω?? 

Δημοσ.
38 minutes ago, geogr13 said:

Έλα pouline.. Έλυσα το πριζακι, την κλεμα και κάτι κομμένες προεκτάσεις και η κατάσταση είναι αυτή http://imgur.com/gallery/9dmeQ1M.. Τι να κάνω?? 

εφοσον τα καλωδια φτανσουν στο πριζακι αρα δεν θες κλεμες δεν θες scotchlok.το μονο που κανεις ειναι ειτε μονοτικη ταινια εκει που το καλωδιο ειναι γυμνο ειτε ακομα καλυτερα θερμοσυστελομενο και δεν πειραζεις κατι αλλο.δεν υπαρχει λογος να κοψεις καλωδιο ή να κανεις επεκταση.καποιος αλλος μπορει να εκοβε το καλωδιο πιο κοντο ωστε το σημειο που ειναι εκτεθειμενο να παει στο πριζακι απευθειας.και αυτο ειναι μια λυση απλα μικραινεις το καλωδιο και δεν βρισκω λογο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, poulinos είπε

εφοσον τα καλωδια φτανσουν στο πριζακι αρα δεν θες κλεμες δεν θες scotchlok.το μονο που κανεις ειναι ειτε μονοτικη ταινια εκει που το καλωδιο ειναι γυμνο ειτε ακομα καλυτερα θερμοσυστελομενο και δεν πειραζεις κατι αλλο.δεν υπαρχει λογος να κοψεις καλωδιο ή να κανεις επεκταση.καποιος αλλος μπορει να εκοβε το καλωδιο πιο κοντο ωστε το σημειο που ειναι εκτεθειμενο να παει στο πριζακι απευθειας.και αυτο ειναι μια λυση απλα μικραινεις το καλωδιο και δεν βρισκω λογο.

Τα καλώδια τα έκοψα.. Τα βάζω όπως ήταν?? Δηλαδή στο κόκκινο της πρίζας το μπλε του ζεύγους και στο πράσινο της πρίζας το κόκκινο του ζεύγους?? 

Επεξ/σία από geogr13
Δημοσ.
5 minutes ago, geogr13 said:

Τα καλώδια τα έκοψα.. Τα βάζω όπως ήταν?? Δηλαδή στο κόκκινο της πρίζας το μπλε του ζεύγους και στο πράσινο της πρίζας το κόκκινο του ζεύγους?? 

Δεν μας νοιαζει ποιο παει που.υπαρχει θετικο αρνητικο αλλα στην πραξη δεν μας πειραζει το πως θα τα βαλεις αρκει να ειναι στα δυο μεσαια Pin στο πριζακι.κοκκινο πρασινο ειναι συνηθως τα 2 μεσαια οπως ειπες.αν τα εκοψες και πιο κοντα τοτε εισαι ετοιμος.δεν εχει κατι αλλο να κανεις.

δεν εχεις κλεμες δεν εχεις επεκτασεις  δεν εχεις αναπληρωματικα ζευγαρια.ολα ειναι μια χαρα.ηταν το καλυτερο που μπορουσες να κανεις

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

Δεν μας νοιαζει ποιο παει που.υπαρχει θετικο αρνητικο αλλα στην πραξη δεν μας πειραζει το πως θα τα βαλεις αρκει να ειναι στα δυο μεσαια Pin στο πριζακι.κοκκινο πρασινο ειναι συνηθως τα 2 μεσαια οπως ειπες.αν τα εκοψες και πιο κοντα τοτε εισαι ετοιμος.δεν εχει κατι αλλο να κανεις.

δεν εχεις κλεμες δεν εχεις επεκτασεις  δεν εχεις αναπληρωματικα ζευγαρια.ολα ειναι μια χαρα.ηταν το καλυτερο που μπορουσες να κανεις

Ανεβηκε μισο mbps το κλειδωμα.. Ειναι λογικο??

Δημοσ.
16 minutes ago, geogr13 said:

Ανεβηκε μισο mbps το κλειδωμα.. Ειναι λογικο??

καθολου παραξενο.οταν υπαρχουν ματισεις με κλεμα κτλ και γενικα ενα μπαχαλο ειναι λογικο να μην συγχρονιζει η γραμμη στο Full.το ιδιο βεβαια αν εχουν μεινει και ξεχασμενα αναπληρωματικα ζευγη συνδεδεμενα ειδικα σε vdsl γραμμες. (bridge taps)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, poulinos είπε

καθολου παραξενο.οταν υπαρχουν ματισεις με κλεμα κτλ και γενικα ενα μπαχαλο ειναι λογικο να μην συγχρονιζει η γραμμη στο Full.το ιδιο βεβαια αν εχουν μεινει και ξεχασμενα αναπληρωματικα ζευγη πανω ειδικα σε vdsl γραμμες.

Την κλεμα, την προεκταση κλπ τα ειχα βαλει πριν πολλα χρονια οταν ειχα μεταφερει την γραμμη στο δωματιο μου και πλεον δεν χρειαζεται γιατι εδω και 3 χρονια εχω περασμενο μεγαλο καλωδιο ethernet.. Απο την πριζα στο δωματιο μου ειναι αποσταση τριων δωματιων.. Κακως που δεν το ειχα κανει οταν εβαλα το vdsl.. Τελικα για το αλλο θεμα που λεγαμε πριν καιρο εμεινα στο παλιο σπιτι οπως ηθελα και δεν αλλαξα..

Επεξ/σία από geogr13
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 09/10/2018 at 16:40, geogr13 said:

Την κλεμα, την προεκταση κλπ τα ειχα βαλει πριν πολλα χρονια οταν ειχα μεταφερει την γραμμη στο δωματιο μου και πλεον δεν χρειαζεται γιατι εδω και 3 χρονια εχω περασμενο μεγαλο καλωδιο ethernet.. Απο την πριζα στο δωματιο μου ειναι αποσταση τριων δωματιων.. Κακως που δεν το ειχα κανει οταν εβαλα το vdsl.. Τελικα για το αλλο θεμα που λεγαμε πριν καιρο εμεινα στο παλιο σπιτι οπως ηθελα και δεν αλλαξα..

καλο ειναι οσο μπορουμε να μην εχουμε επεκτασεις στην τηλεφωνικη γραμμη ,να μην εχουμε κλεμες,να μην εχουμε παραλληλα κτλ.οτι δεν χρειαζεται να βγαινει .αλλο τοσο στην δικια σου περιπτωση που παιρνεις και vdsl απο το αστικο κεντρο και εισαι οριακα.οταν μπουν kv εκει θα ειναι πολυ καλυτερα ειδικα σε πακετα 30/50 που δεν ζοριζουν πολυ την γραμμη οποτε μας παιρνει για καμια βλακειουλα .αφου το εκανες εστω και τωρα και εριξες Utp μια χαρα.

οταν η γραμμη ειναι μακρυα απο το router δυο λυσεις υπαρχουν.

η μια ειναι να βαλεις το ρουτερ διπλα στην γραμμη και να ριξεις utp ethernet μεχρι μεσα και η δευτερη λυση αν πρεπει να εχουμε το router διπλα στο Pc μας ειναι αντι για μεγαλο τηλεφωνικο να ριξεις Utp και απλα να χρησιμοποιησεις το ενα ζευγαρι ως τηλεφωνικ βαζοντας σε ενα ζευγαρι rj11 clips.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...