nikcrf Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω win 10 και δεν θέλω να κάνει update γιατί μετά κάνει restart, θέλω να το αφήσω ανοιχτό με teamviewer για έναν μηνα και αν κάνει restart πάει στραφεί τι θέλω να κάνω
micos000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορείς να βάλεις το team να τρέχει με την εκκίνηση των windows και σαν service με σταθερό κωδικό δηλωμένο στις ρυθμίσεις. Έτσι και επανεκκίνηση να κάνει θα έχεις πάλι πρόσβαση. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από micos000 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με windows 7 πιο παλια ειχα κλειστο τον υπολογιστη στο σπιτι επερνα από τη δουλεια τηλεφωνο να τον ανοιξουν και μια χαρα εμεπαινα με teamviewer Ειχα βαλει τους υπολογιστες σε ομαδα αν θυμαμαι καλα και το πρόγραμμα να τρεχει στην εκκινηση . Τωρα το pc είναι intranet οποτε δεν με αφηνει να το εγκαταστήσω. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
jim_p Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Win+r > services.msc > windows update > disable και τερμα με τον καρκινο των 10.
micos000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Τωρα το pc είναι intranet οποτε δεν με αφηνει να το εγκαταστήσω. Τι εννοείς Γιάννη; Το team μπορεί να παίξει και σε τοπικό δίκτυο, απλά πρέπει να ενεργοποιήσεις την αποδοχή τοπικών συνδέσεων από τις ρυθμίσεις του.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, micos000 είπε Τι εννοείς Γιάννη; Το team μπορεί να παίξει και σε τοπικό δίκτυο, απλά πρέπει να ενεργοποιήσεις την αποδοχή τοπικών συνδέσεων από τις ρυθμίσεις του. Αυτό που ειπες εννοω ότι : Το team μπορεί να παίξει και σε τοπικό δίκτυο, απλά πρέπει να ενεργοποιήσεις την αποδοχή τοπικών συνδέσεων από τις ρυθμίσεις του. αλλα και ωρις τοπικο δικτυο μεσω internet εμπαινα από το pc της δουλειας στου σπιτιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα