Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω win 10 και δεν θέλω να κάνει update γιατί μετά κάνει restart, θέλω να το αφήσω ανοιχτό με teamviewer για έναν μηνα και αν κάνει restart  πάει στραφεί τι θέλω να κάνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να βάλεις το team να τρέχει με την εκκίνηση των windows και σαν service με σταθερό κωδικό δηλωμένο στις ρυθμίσεις. Έτσι και επανεκκίνηση να κάνει θα έχεις πάλι πρόσβαση.

Επεξ/σία από micos000
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με windows 7 πιο παλια ειχα κλειστο τον υπολογιστη στο σπιτι  επερνα από τη δουλεια τηλεφωνο να τον ανοιξουν και μια χαρα εμεπαινα  με teamviewer

Ειχα βαλει τους υπολογιστες σε ομαδα αν θυμαμαι καλα  και το πρόγραμμα να τρεχει στην εκκινηση .

Τωρα το pc είναι intranet οποτε δεν με αφηνει να το εγκαταστήσω.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Τωρα το pc είναι intranet οποτε δεν με αφηνει να το εγκαταστήσω.

Τι εννοείς Γιάννη; Το team μπορεί να παίξει και σε τοπικό δίκτυο, απλά πρέπει να ενεργοποιήσεις την αποδοχή τοπικών συνδέσεων από τις ρυθμίσεις του.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, micos000 είπε

Τι εννοείς Γιάννη; Το team μπορεί να παίξει και σε τοπικό δίκτυο, απλά πρέπει να ενεργοποιήσεις την αποδοχή τοπικών συνδέσεων από τις ρυθμίσεις του.

Αυτό που ειπες εννοω ότι :

Το team μπορεί να παίξει και σε τοπικό δίκτυο, απλά πρέπει να ενεργοποιήσεις την αποδοχή τοπικών συνδέσεων από τις ρυθμίσεις του.

αλλα και ωρις τοπικο δικτυο μεσω internet εμπαινα από το pc της δουλειας στου σπιτιου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...