Προς το περιεχόμενο

Razer hammerhead v2 pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους πρόσφατα αγόρασα τα συγκεκριμένα ακουστικά σε τιμή χώμα,όμως έχω το εξής χαζό μεν αλλά πολύ ενοχλητικό δε θέμα.Οταν είμαι στο τρένο ή οταν περπατάω ενώ το ένα ακουστικό στο δεξί αυτί μένει σταθερό και δεν φεύγει με την καμία,το αριστερό γλιστράει απο το αριστερο αυτί και βγαίνει κάθε 5-10 λεπτά περίπου και με αναγκάζει να το ξανασπρώχνω.Τα  ακουστικά τα φοράω με το νορμάλ τρόπο χωρίς να γυρνάω το καλώδιο γύρω απο το αυτί καθώς είναι εξαιρετικά ευαίσθητα αλλά επίσης γιατί στις οδηγίες δεν τον εχει σαν ενδικνείμενο τρόπο τον συγκεκριμένο.Πως μπορώ να φτιάξω το θέμα μου με το αριστερό earbud, είχε κανείς σας παρόμοιο θέμα ποτέ του με άλλα ακουστικά?Είναι πολύ ενοχλητικό και θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατί δεν θέλω να τα γυρίσω πίσω τα ακουστικά καθώς είναι πολύ καλά(πάντα για εμένα μιλάω).Τα earbuds που χρησιμοποιώ απο αυτά που δίνει μαζί με τα ακουστικά είναι αυτά με το μικρότερο μέγεθος καθώς κανένα άλλο δεν με βόλευε,ούτε τα default.

Επεξ/σία από jerry banana
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Φιλε μου αλλαξε το earbub σε ενα που να σε βολεύει και να μπαινει καλυτερα στο αυτι σου. Θα νιωσεις σωστα και τον ηχο. Και δεν θα βγαινει. Ειχα τρομαξει κ εγω στην αρχη με αυτο. 😜 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/10/2018 στις 1:36 ΠΜ, Null_Gr είπε

Φιλε μου αλλαξε το earbub σε ενα που να σε βολεύει και να μπαινει καλυτερα στο αυτι σου. Θα νιωσεις σωστα και τον ηχο. Και δεν θα βγαινει. Ειχα τρομαξει κ εγω στην αρχη με αυτο. 😜 

Ακομα μεχρι σημερα αυτο το θεμα εχω.Ειναι τα αυτια μου δεν φταινε τα buds.Μου κανει ή το μικρό ή το  2πλο που εχει.Αλλα και τα 2 βγαινουν 😛 Μονο οταν  ιδρωνει το αυτι αλλιως δεν βγαιννουν.Καταταλα ειμαι ευχαριστημενοςκαι τα χρησιμοποιω ακομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...