tsibosp Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 13/9/2018 στις 8:42 ΜΜ, Istros είπε Εγώ είπα να σέβεσαι το ψωμί που τρως.Μη χάνουμε το νόημα και την ουσία.αν δεν εκθετεις τον άλλο με γεια σου με χαρά σου σιγά μην πάρεις και όλα τα ηλεκτρικά του σπιτιού σου huawei επειδή δουλεύεις εκεί.η αλλάξεις σύνδεση επειδή δουλεύεις σε κάποιο πάροχο. Δλδ ο φιλος σου πως εκθετε τον τυπο με τα ξυραφακια επειδη ειχε μουσια; χαχα δεν πατε καλα, μαρεσει που το εκλογικευεις κιολας, με τις παραλογες απαιτησεις καθε μαλακα που νομιζει οτι κατι κανει. Εθελοδουλεια φουλ. Ο καθε ενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει, αμα θελω να φαω σουβλακια απο τον απεναντι γτ μου αρεσουν καλυτερα θα παρω απο τον απεναντι. Αμα δουλευω σε ζαχαροπλαστειο και η σοκολατινα του απεναντι μου αρεσει πιο πολυ θα παρω του απεναντι. Ισως επειδη ειναι πολυ χτυπητο να ξενιζε καποιους το συγκεκριμενο παραδειγμα, αμα σ φαινεται σωστο και λογικο οτι ο φιλος σου επειδη δουλευει σε εταιρεια με ξυραφακια δεν πρεπει να εχει μουσι τοτε κατι παει πολυ στραβα με σενα. Φιλικα.
Istros Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, tsibosp είπε Δλδ ο φιλος σου πως εκθετε τον τυπο με τα ξυραφακια επειδη ειχε μουσια; χαχα δεν πατε καλα, μαρεσει που το εκλογικευεις κιολας, με τις παραλογες απαιτησεις καθε μαλακα που νομιζει οτι κατι κανει. Εθελοδουλεια φουλ. Ο καθε ενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει, αμα θελω να φαω σουβλακια απο τον απεναντι γτ μου αρεσουν καλυτερα θα παρω απο τον απεναντι. Αμα δουλευω σε ζαχαροπλαστειο και η σοκολατινα του απεναντι μου αρεσει πιο πολυ θα παρω του απεναντι. Ισως επειδη ειναι πολυ χτυπητο να ξενιζε καποιους το συγκεκριμενο παραδειγμα, αμα σ φαινεται σωστο και λογικο οτι ο φιλος σου επειδη δουλευει σε εταιρεια με ξυραφακια δεν πρεπει να εχει μουσι τοτε κατι παει πολυ στραβα με σενα. Φιλικα. Το παράδειγμα με τα ξυραφάκια το ανέφερε άλλο μέλος.προφανως κάπου μπερδέψες τα σχόλια.Εγω ανέφερα ότι πρέπει να σέβεσαι το ψωμί που τρως και έφερα σαν παράδειγμα τα σουβλακια.Συμφωνω ότι είναι δικαίωμα σου να κάνεις ότι θες,να τρως απ' όπου θες και να χαλάς τα χρήματα σου όπου θες.Από κει και πέρα όμως πιστεύω ότι στη δουλειά σου πρέπει να σέβεσαι αυτόν που σε πληρώνει.
Chris hometech Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν υπαρχει λογος τοσα χρηματα για ενα κινητο android , ενα λογισμικό που μπάζει απο παντου ....αν σου αρεσει η φωτογραφια καλως ,αλλα η λεξη επαγγελματικο τηλεφωνο με android ειναι μακρια ακομη ...σαν τα windonws ενα πράγμα ...πάντα κατι κάνει και ποτε τίποτα.
AppleOnly Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μιλάει η χαβαη για τηλεφωνα , που μετα το 6μηνο πανε ανακυκλωση ???
CheOnWeb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 3 hours ago, Istros said: πιστεύω ότι στη δουλειά σου πρέπει να σέβεσαι αυτόν που σε πληρώνει. Τη δουλειά σου την ίδια που σε πληρώνει πρέπει να σέβεσαι, είτε είσαι αφεντικό, είτε υπάλληλος. Ή αν θες, οι πελάτες του αφεντικού σου σε πληρώνουν. Ο φίλος από πάνω, αν τον ρωτήσει ο πελάτης ποια σοκολατίνα είναι καλύτερη, υποθέτω ότι θα πει: "του απέναντι". Κι έτσι θα κλείσει το μαγαζί και θα μείνει χωρίς δουλειά. Αλλά... με το κεφάλι ψηλά! 1
inangelsheart Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 δεν παρέμεινε καθόλου στα ίδια... τώρα είναι ποιο ακριβά τα μοντέλα της... αυτή δεν είναι μια αλλαγή? Σου λέει γιατί να αλλάξω κάτι? Αφού τα αγοράζουν ότι και να γίνει.. βάλε τα απλώς ποιο ακριβά και τέλος... έτσι γλυτώνουν πολλά και χρόνο και χρήμα.... η επιχειρηματικότητα σε όλο της το μεγαλείο! όσο για την χαβάη? ξύπνησαν οι βλάχοι και θα μας πάρουν το κρεβάτι.. εδώ πάει η παροιμία...να δείτε ότι το μεγάλο της μοντέλο θα είναι κάτι ευρώ ποιο φτηνό από της apple το max αχαχχα
NickTG Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 3 hours ago, j_kariotis said: Μιλάει η χαβαη για τηλεφωνα , που μετα το 6μηνο πανε ανακυκλωση ??? Για δώσε έξτρα πληροφορίες. Αυτά που ξέρω πρέπει να είναι ελαττωματικά γιατί δουλεύουν ακόμα.
kostello Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλαδή εγώ τον άλλο μήνα που θα βάλω το iOS 12 στο 5S θα έχω (όπως λένε) ισάξιες επιδόσεις με το καλύτερο ίσως Android smartphone έχοντας ένα κινητό 5ετίας, τι να πω? Το 90% του κοινού εστιάζει στις επιδόσεις και στις κάμερες για να τσαταρει στο fb και στο viber και να βγάζει selfie. λες και μπορει κανείς να καταλάβει την διαφορά στην ισχύ ενός huawei των 180 ευρω με ένα huawei των 500. χωρις να εχω διαβασει ολα τα προηγουμενα σχολια, μονο και μονο απο τον τιτλο του θεματος, παραθετω το παρακατω βιντεο. Δείτε το και θα σας λυθούν όλες οι απορίες. https://www.ted.com/talks/simon_sinek_how_great_leaders_inspire_action/transcript?language=el#t-97410 και επιτέλους ξεκολλήστε. Τα προιόντα της Apple δεν είναι για όλους όπως θα καταλάβετε και απο το 11:00 λεπτό και μετά. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από kostello 1
jp77s Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kostello είπε Δηλαδή εγώ τον άλλο μήνα που θα βάλω το iOS 12 στο 5S θα έχω (όπως λένε) ισάξιες επιδόσεις με το καλύτερο ίσως Android smartphone έχοντας ένα κινητό 5ετίας, τι να πω? Αυτό ποιοί το λένε?
kostello Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Έως και 70% ταχύτερη σάρωση στην Κάμερα Έως και 50% ταχύτερη εμφάνιση πληκτρολογίου Έως και 2 φορές ταχύτερη εκκίνηση εφαρμογών σε μεγάλο φόρτο εργασίας. (εκτός απο τα υπόλοιπα added on features) Τα reviews το λένε Το 3ο για εμένα αρκεί και περισσεύει. Ήδη το 5ετίας iphone που έχω σε φουλ επαγγελματική χρήση στέκεται απίστευτα αξιόπιστο και γρήγορο και πραγματικά αν δεν χαλάσει δεν έχω λόγο να πάρω άλλο τηλέφωνο.
jp77s Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν προσπαθώ να σε κάνω να αλλάξεις τηλέφωνο. Ρώτησα ποιοί ειναι αυτοί που λένε οτι το 5s με ios12 θα έχει τις επιδόσεις των καλύτερων android. Όταν μου λες τα reviews, εγώ πρέπει να καταλάβω δηλαδή?
tsibosp Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, Istros είπε Το παράδειγμα με τα ξυραφάκια το ανέφερε άλλο μέλος.προφανως κάπου μπερδέψες τα σχόλια.Εγω ανέφερα ότι πρέπει να σέβεσαι το ψωμί που τρως και έφερα σαν παράδειγμα τα σουβλακια.Συμφωνω ότι είναι δικαίωμα σου να κάνεις ότι θες,να τρως απ' όπου θες και να χαλάς τα χρήματα σου όπου θες.Από κει και πέρα όμως πιστεύω ότι στη δουλειά σου πρέπει να σέβεσαι αυτόν που σε πληρώνει. Σιγουρα τα μπερδεψα αλλα δεν εχει να κανει με την ουσια διαφορων αποψεων που κυκλοφορουν εκει εξω. Αυτον που σε πληρωνει τον σεβεσαι μεσω της εργασιας σου, φυσικα αν σε σεβεται και αυτος. Επειδη στην ιδια κοινωνια ζουμε δεν νομιζω να ξερεις πολλους εργοδοτες που σεβονται τους εργαζομενους τους. Δλδ να πληρωνουν στην ωρα τους, να μην εχουν παραλογες απαιτησεις, να μην σ βαζουν τις φωνες για γελοιοτητες, να σου δινουν τα προβλεπομενα. Εχουμε φτασει σε σημειο να λεμε "καλα εισαι εκει, μην μιλας καθολου" επειδη καποιος σ πληρωνει επιδοματα και αδειες και παιρνεις τα ρεπο σου , με λιγα λογια τα νομιμα. Απλα αυτη η εθελοδουλεια με εκνευριζει αφανταστα. Τεσ/πα ειμαστε παντελως εκτος θεματος φυσικα αλλα δεν μπορουσα να μην σχολιασω αυτες τις ηλιθιοτητες.
Istros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, tsibosp είπε Σιγουρα τα μπερδεψα αλλα δεν εχει να κανει με την ουσια διαφορων αποψεων που κυκλοφορουν εκει εξω. Αυτον που σε πληρωνει τον σεβεσαι μεσω της εργασιας σου, φυσικα αν σε σεβεται και αυτος. Επειδη στην ιδια κοινωνια ζουμε δεν νομιζω να ξερεις πολλους εργοδοτες που σεβονται τους εργαζομενους τους. Δλδ να πληρωνουν στην ωρα τους, να μην εχουν παραλογες απαιτησεις, να μην σ βαζουν τις φωνες για γελοιοτητες, να σου δινουν τα προβλεπομενα. Εχουμε φτασει σε σημειο να λεμε "καλα εισαι εκει, μην μιλας καθολου" επειδη καποιος σ πληρωνει επιδοματα και αδειες και παιρνεις τα ρεπο σου , με λιγα λογια τα νομιμα. Απλα αυτη η εθελοδουλεια με εκνευριζει αφανταστα. Τεσ/πα ειμαστε παντελως εκτος θεματος φυσικα αλλα δεν μπορουσα να μην σχολιασω αυτες τις ηλιθιοτητες. Υπάρχουν πολλοί εργοδότες που σέβονται τους υπαλλήλους τους,ειδικά όσους είναι επαγγελματίες και προσφέρουν.Αυτο είπα και εγώ να σέβεσαι το ψωμί που τρως μέσα από την εργασία σου και τη συμπεριφορά σου για να έχεις την απαίτηση να σε σέβεται και ο εργοδότης σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις