Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dynamics είπε

αν λες ψωμί τα 375 που έδινε η κοσμοτε...

Προφανώς τρολλαρω παραπάνω τα σχόλια.

Ότι γουστάρεις θα έχεις, σε όποια εταιρεία θέλεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panossar95 είπε

ΚΑΛΑ ΔΕ ΝΤΡΈΠΕΣΑΙ???? ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ?? ΔΕ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΤΡΩΣ!!!11ΕΝΑΕΝΤΕΚΑ11

Εάν φόραγε κανένα μπλουζάκι της vodafone πως θα σου φαινοταν.?λες να καταλαβαίνει ο άλλος που μπαίνει στο μαγαζί τι πάροχο έχεις στο κινητό σου?από που?από το κουδούνισμα?οτι σας βολευει

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Προφανώς τρολλαρω παραπάνω τα σχόλια.

Ότι γουστάρεις θα έχεις, σε όποια εταιρεία θέλεις.

ψαρωσα να ξερεις!δεν καταλαβα οτι τρολλαρεις 😛 σωστος!!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Istros είπε

Εάν φόραγε κανένα μπλουζάκι της vodafone πως θα σου φαινοταν.?λες να καταλαβαίνει ο άλλος που μπαίνει στο μαγαζί τι πάροχο έχεις στο κινητό σου?από που?από το κουδούνισμα?οτι σας βολευει

Άκου μάστορα, επειδή έχεις όρεξη και μόλις ξύπνησα μετά τη δουλειά θα σου κάνω τη χάρη μέχρι να βγω, μιας και βαριέμαι.

Όταν κάνεις συγκρίσεις, μάθε να συγκρίνεις ίδια πράγματα.

Το να δουλεύεις στη Κοσμοτε και να έχεις Βονταφον σύνδεση/κάρτα στο τηλέφωνό σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. Το ότι δουλεύεις σε μια εταιρεία δε σημαίνει απολύτως τίποτα για τις παροχές που έχεις. Αν η Βονταφον του κάλυπτε αυτό που ήθελε και η Κοσμοτε όχι, γιατί να βάλει κοσμοτε?????

Επίσης, αν δουλεύεις στη Χαουει και πριν πιάσεις δουλειά είχες πάρει Σιαομι, γιατί να πας να πάρεις Χαουει δηλαδή? Αφού για να το πήρες σε καλύπτει αυτό το κινητό. 

Ξαναλέω, τι λογική είναι αυτή?

Σύγκρινε πράγματα με νόημα. Δε σου είπα να δουλεύεις σε κοσμοτε και να φοράς μπλουζάκι Βονταφον, αυτό πρέπει να είσαι ηλίθιος να το σκεφτείς, όχι απλά να το κάνεις.

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, savvasb92 είπε

Και εσυ θα έχεις iPhone...

Εγώ έχω μοτορόλα απ αυτές τις παλιές, τις τεράστιες με την κεραία, που είχαν οι εργάτες στον ΟΤΕ!

Επεξ/σία από ignome4
Δημοσ.

Θα ειναι πηστευω υπερτουμπανο!!οχι πως οι αλες εταιριες δεν ειναι.Στη τιμη μη ξεφυγει στα 1000$ και παραπανω θαναι μακακια.Για μενα παντος η χουαγουεη ρισκαρει πολυ περησοτερο σχεδον απολες τις εταιριες οσο την θυμαμαι.Πρωτη συσκευη που εβαλε 3d touche σε huawei mate S,.Οπως επισης και rgbw αισθητηρα χρωματος σε καμερα στο P8, και δαχτυλικο στη πλατη, και πρωτη που εβαλε τρεις καμερες και επισης AI τεχνολογια σε p20 p20pro mate10 mate10 pro .και τωρα δε ξερουμε τι θα δουμε στο μελον.Apple πρωτη που εβαλε 64bit αρχιτεκτονικη σε επεξεργαστες πρωτη που εβαλε δαχτυλικο αποτυπωμα,πρωτη που εβαλε 3D ξεκληδωμα προσωπου, και emoji.  Και 3d augmented reality σε κηνητο.Σε ολα τα αλα τελευταια .αδιαβροχοποιηση ,περησοτερους πυρηνες ,περησοτερα πιξελ και μεγαλυτερα διαφραγματα, μεγαλυτερη μπαταρια, διπλη καμερα,.Εκει που τη παραδεχομαι περησοτερο απολους ειναι σε ισχυ καρτας γραφικων και αποδωσης παιχνιδιων

Δημοσ.

Καλέ τι ίδια και κουλαμάρες;

Κάποτε με μισό χρόνο σφιχτή οικονομία κι άλλα μερικά μηνάκια για να μαζευτεί και κάνα 200άρι€ για τα ποτά και τις σέλφι έξω στο nightlife οι περισσότεροι απ`αυτούς που δεν έιχαν ούτε λεφτά για τσιγάρα είχαν iphone, τώρα τι να πω; Συγχαρητήρια στην apple που έδωσε φόρα στο εμπόριο οργάνων εκεί έξω! 

Πλέον δεν θα γίνονται απαγωγές, θα έρχονται από μόνοι τους.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panagi0tisgr είπε

αν και ειμαι του android μπορω να της πω ότι τουλάχιστον τα iPhone αναβαθμιζονται στην ώρα τους για 4-5 χρόνια κάτι που δεν μπορώ να πω για τα δικά της τηλέφωνα!

Επειδή βλέπω συνέχεια να αναφέρονται τα update. Εκτός αν εχεις Pixel συσκευή πες μου γιατι λυσσατε για updates; Τι ακριβώς σας λείπει; Γιατί εγώ ως χρόνια χρήστης Samsung, οσα εχει δώσει η Google με το Android 7 και 8 τα είχα ήδη απο το Note 3. Αφού λοιπόν έχετε 3rd party συσκευες με ξεχωριστά skin τι ακριβώς σας προσφέρει το update; Το μονο που θα επρεπε να μας απασχολεί ειναι τα security. Δεν ξερω για την εταιρεια που εχεις αλλα η Samsung καθε 3ο δεκαήμερο του μηνα δίνει το τελευταίο security update. Και ειναι το μονο που πρεπει να σε απασχολεί. Πες μου ενα πραγμα που εδωσε το update σε 7 η 8 η 9 που δεν το ειχες ηδη;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BurnedPriest είπε

Καλά που δεν δούλευε σε εταιρία παραγωγής dildo δηλαδή...

Τ   Ι          Ε   Ι   Π   Ε   Σ        Ρ   Ε       Θ   Ε   Ε    ;😂

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Άκου μάστορα, επειδή έχεις όρεξη και μόλις ξύπνησα μετά τη δουλειά θα σου κάνω τη χάρη μέχρι να βγω, μιας και βαριέμαι.

Όταν κάνεις συγκρίσεις, μάθε να συγκρίνεις ίδια πράγματα.

Το να δουλεύεις στη Κοσμοτε και να έχεις Βονταφον σύνδεση/κάρτα στο τηλέφωνό σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. Το ότι δουλεύεις σε μια εταιρεία δε σημαίνει απολύτως τίποτα για τις παροχές που έχεις. Αν η Βονταφον του κάλυπτε αυτό που ήθελε και η Κοσμοτε όχι, γιατί να βάλει κοσμοτε?????

Επίσης, αν δουλεύεις στη Χαουει και πριν πιάσεις δουλειά είχες πάρει Σιαομι, γιατί να πας να πάρεις Χαουει δηλαδή? Αφού για να το πήρες σε καλύπτει αυτό το κινητό. 

Ξαναλέω, τι λογική είναι αυτή?

Σύγκρινε πράγματα με νόημα. Δε σου είπα να δουλεύεις σε κοσμοτε και να φοράς μπλουζάκι Βονταφον, αυτό πρέπει να είσαι ηλίθιος να το σκεφτείς, όχι απλά να το κάνεις.

Εγώ είπα να σέβεσαι το ψωμί που τρως.Μη χάνουμε το νόημα και την ουσία.αν δεν εκθετεις τον άλλο με γεια σου με χαρά σου σιγά μην πάρεις και όλα τα ηλεκτρικά του σπιτιού σου huawei επειδή δουλεύεις εκεί.η αλλάξεις σύνδεση επειδή δουλεύεις σε κάποιο πάροχο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aris1986 είπε

Και δεν τους απέλυσαν; Ντροπή είναι. Σοβαρά έχω φίλο που δουλεύει σε μια εταιρία με ξυραφάκια και πριν αλλάξει το αφεντικό του είπα: "Ακαλαμ" ξυρισου (είχε γενιά Μωυσής) σε ξυραφάκια δουλεύεις.

Την επόμενη μέρα μου λέει να καλά μάντης είσαι; Αυτό μου είπε το νέο αφεντικό, που το ηξερες.

Τους είπε οποίος δεν ξυριστεί μην έρθει αύριο για δουλειά...!

Έπρεπε να του πει ξυριζομαι άλλου θες να δεις. Βλακείες άνευ ουσίας

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...