Klapanaras1986 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, επειδή το Νοέμβρη θα μεταβώ στη Νέα Υόρκη για δουλειά θέλω να σας κάνω δυο ερωτήσεις αν μπορείτε να με βοηθήσετε: 1ον) μπορώ να αγοράσω ευρωπαϊκό iphoneαπό το apple store εκεί και 2ον) θα υπάρξει πρόβλημα σε αεροδρόμιο κλπ αν θελήσω να αγοράσω πάνω από 2;; ευχαριστω εκ των προτέρων
taslikos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μπορεις να αγοράσεις ξεκλείδωτο κινητό, ίσως ο φορτιστής να είναι αμερικανικός αλλά μικρό πρόβλημα. Ναι μπορεις να πάρεις δυο αρκεί να τα έχεις ανοίξει και να έχεις στην τσέπη σου τα κινητά σαν να τα χρησιμοποιείς και τα κουτιά η τα πετάς και κρατάς μόνο καλώδια η τα βάζεις στην βαλίτσα.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 1) μόνο us version και επειδή θα το πληρώσεις upfront (όχι με δόσεις δηλαδή) θα είναι unlocked 2) κανένα πρόβλημα για 2. Απλώς όπως είπε ο taslikos να τα έχεις βγάλει από την συσκευασία. Πρέπει να βγάλεις επίσης ζελατίνες κλπ. Να μη φαίνεται καινούργιο δηλαδή.
Makis38 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 2 SE μου έφερε φίλος πριν από ακριβώς 2 χρόνια από ΝΥ και του είπα να μην τα ανοίξει, παίρνοντας ας πούμε ρίσκο. Τίποτε δεν έγινε στο αεροδρόμιο. Αμερικάνικος φορτιστής φυσικά αλλά με ένα απλό ανταπτοράκι πρίζας το φτιάχνεις.
Nikolas1955 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μενω Νεα Υορκη και ειμαι διακοπες Ελλαδα. Δεν μπορεις να αγορασεις ευρωπαικο τηλεφωνο στην Αμερικη. Το μονο που θα χρειαστεις εναν μικρο adaptor για την πριζα. Τα καινουργια τηλεφωνα δεν υπαρχουν στα μαγαζια και πρεπει να τα κανεις παραγγελια. Οι τιμες ειναι πιο καλες απο Ελλαδα, η τιμη που εχει το μαγαζι, προσθετεις το ΦΠΑ , αναλογα την Πολιτεια που εισαι, ΝΥ 8.75%, ΝJ 7%. Μπορεις να αφησεις το ενα μεσα στη βαλιτσα σου, και το αλλο να το εχεις μαζι σου, απλα βγαλε τις ζελατινες χωρις να πεταξεις το κουτι. Φετος ειχα μαζι μου 4 apple και τα δυο μετα τα κουτια τους. Μόλις τώρα, Nikolas1955 είπε Μενω Νεα Υορκη και ειμαι διακοπες Ελλαδα. Δεν μπορεις να αγορασεις ευρωπαικο τηλεφωνο στην Αμερικη. Το μονο που θα χρειαστεις εναν μικρο adaptor για την πριζα. Τα καινουργια τηλεφωνα δεν υπαρχουν στα μαγαζια και πρεπει να τα κανεις παραγγελια. Οι τιμες ειναι πιο καλες απο Ελλαδα, η τιμη που εχει το μαγαζι, προσθετεις το ΦΠΑ , αναλογα την Πολιτεια που εισαι, ΝΥ 8.75%, ΝJ 7%. Μπορεις να αφησεις το ενα μεσα στη βαλιτσα σου, και το αλλο να το εχεις μαζι σου, απλα βγαλε τις ζελατινες χωρις να πεταξεις το κουτι. Φετος ειχα μαζι μου 4 apple και τα δυο μετα τα κουτια τους. Θα πρεπει να ζητησεις κινητο T- Mobile (παροχος Αμεικης) οπου εχει συχνοτητες για Ευρωπη. Τα κινητα με παροχο την ATT κανουν για Ευρωπη , αλλα δεν εχουν το ευρος οπως τα T- Mobile.
thodoris20s Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Nikolas1955 είπε Μενω Νεα Υορκη και ειμαι διακοπες Ελλαδα. Δεν μπορεις να αγορασεις ευρωπαικο τηλεφωνο στην Αμερικη. Το μονο που θα χρειαστεις εναν μικρο adaptor για την πριζα. Τα καινουργια τηλεφωνα δεν υπαρχουν στα μαγαζια και πρεπει να τα κανεις παραγγελια. Οι τιμες ειναι πιο καλες απο Ελλαδα, η τιμη που εχει το μαγαζι, προσθετεις το ΦΠΑ , αναλογα την Πολιτεια που εισαι, ΝΥ 8.75%, ΝJ 7%. Μπορεις να αφησεις το ενα μεσα στη βαλιτσα σου, και το αλλο να το εχεις μαζι σου, απλα βγαλε τις ζελατινες χωρις να πεταξεις το κουτι. Φετος ειχα μαζι μου 4 apple και τα δυο μετα τα κουτια τους. Ερώτηση επειδή δεν ξέρω και με ενδιαφέρει. Αν είναι στην βαλίτσα το προϊόν μπορεί να είναι σφραγισμένο; Ή πρέπει να έχει την συσκευή στην χειραποσκευή και να έχει το κουτί στην βαλίτσα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
kormos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Ερώτηση επειδή δεν ξέρω και με ενδιαφέρει. Αν είναι στην βαλίτσα το προϊόν μπορεί να είναι σφραγισμένο; Ή πρέπει να έχει την συσκευή στην χειραποσκευή και να έχει το κουτί στην βαλίτσα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στο έχει γράψει παραπάνω, μπορείς να το έχεις στη βαλίτσα αλλά χωρίς ζελατίνες...
Nikolas1955 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Ερώτηση επειδή δεν ξέρω και με ενδιαφέρει. Αν είναι στην βαλίτσα το προϊόν μπορεί να είναι σφραγισμένο; Ή πρέπει να έχει την συσκευή στην χειραποσκευή και να έχει το κουτί στην βαλίτσα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μπορεις να παρεις το ρισκο και να αφησεις τις ζελατινες.... αλλα με το ελληνικο τελωνειο δεν μπορεις να εισαι σιγουρος. Θα εβγαζα τιις ζελατινες και θα τα αφηνα στη βαλιτσα, αυτο που θα εχεις μαζι σου μπορεις να εχεις το κουτι σρη χειροαποσκευη, η και αυτο στη βαλιτσα.
thodoris20s Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, kormos είπε Στο έχει γράψει παραπάνω, μπορείς να το έχεις στη βαλίτσα αλλά χωρίς ζελατίνες... 16 λεπτά πριν, Nikolas1955 είπε Μπορεις να παρεις το ρισκο και να αφησεις τις ζελατινες.... αλλα με το ελληνικο τελωνειο δεν μπορεις να εισαι σιγουρος. Θα εβγαζα τιις ζελατινες και θα τα αφηνα στη βαλιτσα, αυτο που θα εχεις μαζι σου μπορεις να εχεις το κουτι σρη χειροαποσκευη, η και αυτο στη βαλιτσα. Σας ευχαριστώ πολύ 1
Makis38 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Συνήθως όταν γύριζα από Αμερική, μεσολαβούσε πτήση από κάποιο αεροδρόμιο της Ευρώπης προς Αθήνα, δεν θυμάμαι να είχα ποτέ απ' ευθείας, οπότε φθάνοντας Ελλάδα φαινόμουν ότι ερχόμουν από Ευρώπη. Ε, δεν μας σταματάει κανείς από το τελωνείο για τέτοιες πτήσεις. Παίζει και αυτό ρόλο.
Nikolas1955 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Makis38 είπε Συνήθως όταν γύριζα από Αμερική, μεσολαβούσε πτήση από κάποιο αεροδρόμιο της Ευρώπης προς Αθήνα, δεν θυμάμαι να είχα ποτέ απ' ευθείας, οπότε φθάνοντας Ελλάδα φαινόμουν ότι ερχόμουν από Ευρώπη. Ε, δεν μας σταματάει κανείς από το τελωνείο για τέτοιες πτήσεις. Παίζει και αυτό ρόλο. φυσικα παιξει και αυτο ρολο, αλλα τωρα εχει και πτησεις κατευθειαν.
Makis38 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Ανέκαθεν είχε απ' ευθείας. Δεν είναι εκεί το θέμα.
Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 17/9/2018 στις 11:34 ΠΜ, thodoris20s είπε Ερώτηση επειδή δεν ξέρω και με ενδιαφέρει. Αν είναι στην βαλίτσα το προϊόν μπορεί να είναι σφραγισμένο; Ή πρέπει να έχει την συσκευή στην χειραποσκευή και να έχει το κουτί στην βαλίτσα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Κατευθείαν για αγγελία τα κινητά, ε?
thodoris20s Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Mercyful_Fate είπε Κατευθείαν για αγγελία τα κινητά, ε? Για λάπτοπ ενδιαφέρομαι 😉
thodoris20s Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά επειδή είμαι στο στάδιο να μου φέρουν το MacBook από Αμερική. Θα το έχει στην χειραποσκευή του κλπ για να μην πληρώσουμε τελωνείο. Θα ήθελα να ρωτήσω, επειδή μου λέει ο γνωστος μου που θα μου το φέρει ότι δεν χωράει το κουτί στην βαλίτσα, υπάρχει τρόπος μετά κάποια άλλη στιγμή να μου στείλει σκέτο (άδειο) το κουτί χωρίς να μου βγει ο κούκος αηδόνι; Έχει κανεις τέτοια εμπειρια; Ευχαριστώ Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από thodoris20s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα