Προς το περιεχόμενο

προβλημα με facebook

basilisgate13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα εδω και 3-4 μηνες εχω προβλημα με το facebook μου.Δεν μου δειχνει ενημερωσεις στην αρχικη σελιδα.Ειναι αδεια και λεει 

Spoiler

Καλώς ήρθατε στο Facebook

Ξεκινήστε προσθέτοντας φίλους. Θα βλέπετε τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τις δημοσιεύσεις τους εδώ.

εχω αλλαξει pc, διαγραψει cookies και παλι τιποτα .Αν μπει αλλος λογαριασμος στον υπολογιστη δουλευει μια χαρα μονο στον δικο μου εχει προβλημα.Φυσικα εστειλα στο support του facebook αλλα δεν πηρα καμια απαντηση ουτε φυσικα το ελυσαν.Εχει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα η αν εχει καποια λυση 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/9/2018 στις 4:22 ΜΜ, basilisgate13 είπε

καλησπερα εδω και 3-4 μηνες εχω προβλημα με το facebook μου.Δεν μου δειχνει ενημερωσεις στην αρχικη σελιδα.Ειναι αδεια και λεει 

Απόκρυψη περιεχομένων

Καλώς ήρθατε στο Facebook

Ξεκινήστε προσθέτοντας φίλους. Θα βλέπετε τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τις δημοσιεύσεις τους εδώ.

εχω αλλαξει pc, διαγραψει cookies και παλι τιποτα .Αν μπει αλλος λογαριασμος στον υπολογιστη δουλευει μια χαρα μονο στον δικο μου εχει προβλημα.Φυσικα εστειλα στο support του facebook αλλα δεν πηρα καμια απαντηση ουτε φυσικα το ελυσαν.Εχει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα η αν εχει καποια λυση 

Κι εμένα συμβαίνει εδώ και καμιά εβδομάδα, αλλά κι από άλλο υπολογιστή αν μπω, τα ίδια..

Μήπως βρήκες κάποια λύση φίλε μου;

Επεξ/σία από slide13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...