Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Βγάλανε συγκριτικό πίνακα και βάλανε τις τιμές στο τοπικό νόμισμα της κάθε χώρας, ποιος προφέσορας το έκανε αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, Zus είπε Όσο κι αν την γουστάρω τη φίρμα, ήρθε η ώρα για μαύρο για να προσγειωθούν λίγο, γιατί έχει αρχίσει και ξεφεύγει κατά πολύ το πράγμα. Θα κρατήσω το iPhone 7 Plus μου μέχρι να πάρει χαμπάρι ότι το μπιπ και ψόφησε. Αν όχι, καλό είναι και το Android, τι να κάνς, να κάτσεις να μαλώις? 😛 πιστεύω μπορείτε λιιιιιιιγο παραπάνω... λιιιγο μέχρι να πάμε στα 2 εκεί είναι που η apple θα κλείσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, Markoulas10 said: ???? λέω την έχουμε ακούσει την ιστορία αυτή περίπου 6 δισεκατομμύρια φορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, Snollygoster said: λέω την έχουμε ακούσει την ιστορία αυτή περίπου 6 δισεκατομμύρια φορές έχει γίνει κλισέ δηλαδή... 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, KostasMulti είπε Αν πάνε λέει... με ένα τρις αξία παραπάνε. ΑΝ ζούσε ο μακαρίτης φαντάσου που θα φτάνανε. Τωρα όμως σοβάρα. Η apple του Job χαρακτηριζόταν απ το να κάνει το ακατόρθωτο πραγματικότητα, το απαράμιλλο design, τη διαχρονικότητα. Ητάν όμορφα προιόντα ( και ακόμα είναι μιας μιας και ακολουθούν βασικές αρχές που έθεσε ο Jobs ). ΤΟ MACOSX το καλύτερο λειτουργικό ( προσωπικά για μένα τουλάχιστον). H apple του Cook μου βγάζει ένα σνομπισμό, μια προτίμηση στην ελίτ - και όλοι οι υπόλοιποι μπορείτε να φάτε τα αποφάγια μου. Ναι ήταν πάντα ακριβά τα προιόντα τους αλλά όχι σε αυτό το ξεχείλωμα που έφερε ο Cook. Και στη τελική έχω macbook του 2009 που ακόμα για τα χρόνια του στέκεται επάξια. Και αυτό γιατι ήταν ο Steve εκεί. Μια ανακύκλωση είναι ο Cook, μια κωλόστρα που ούτε το i δεν βάζει στα προίοντα που έχουν βγει επι προεδρίας του ( apple watch, home pod κτλ.) Χίλιες φορές τον Schiller παρά δαύτονε. νομίζω ότι κακώς παραπονιέστε και δεν θα άλλαζε κάτι με τον job στην τελική ούτε 3 ψωροχιλιάρικα δεν κάνει πώς κάνετε έτσι; μην βγάζετε πικρία επειδή δεν έχετε λεφτά ή τα τσιγκουνεύεστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kazantzidis είπε Οι ελληνικες τιμες απο που προκυπτουν; Απο τους υψηλους φορους. Οι υπολοιπες χωρες μεν εχουν και αυτες υψηλες τιμες, αλλα εχουν και καλους μισθουν ή προγραμμα απο τους παροχους τους. Οχι 200 ευρω επιδοτηση και πο***ες μπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markoulas10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Snollygoster είπε λέω την έχουμε ακούσει την ιστορία αυτή περίπου 6 δισεκατομμύρια φορές Και εγώ το ακούσει αλλά όσο το βλέπω στη καθημερινότητά μου θα το σχολιάζω.. Μπορώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Νομίζω έχουν βάλει στοίχημα για το αν θα τους βγουν οι τιμές. Είμαι πολύ περίεργος για το πως θα διαμορφωθούν οι πωλήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μαλάκες μου, πριν 2 χρόνια αγόρασα ένα Seat Ibiza 2005 1.2cc 75hp με 117.500 χιλ. στην τιμή των 2750€ και το παλικάρι άνετα σήκωνε κι άλλο παζάρι. Anyway, ξέρετε τι νιώθω; ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ! 😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Έχει βγει κανένα νέο είδος ναρκωτικού? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billomnia είπε Νομίζω έχουν βάλει στοίχημα για το αν θα τους βγουν οι τιμές. Είμαι πολύ περίεργος για το πως θα διαμορφωθούν οι πωλήσεις. τώρα θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι και θα φανεί ποιος είναι πραγματικά άξιος να κρατάει ένα iphone, τώρα είναι που θα φορτώνονται οι πιστωτικές για να μην χαθεί το στάτους, κάτσε και θα δεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marduk1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 μια χαρα ειναι οι τιμες..οποιος θελει το παιρνει οποιος δεν θελει να μην μιλαει..μονο και μονο ο a12 θα θεριζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, Markantonis είπε ip67 ήταν τα προηγούμενα - water resistant, δηλαδή για βροχή, αν πέσει νερό ή καφές επάνω και άμεση απομάκρυνσή τους. ip68 το νέο -water proof, που σημαίνει μισή ώρα στο νερό μέχρι 2 μέτρα βάθος. Οπότε ουσιαστικά το πρώτο τους αδιάβροχο. Για να καταλάβω δλδ, ο κόσμος πληρώνει χιλιάρικα τόσα χρόνια για μη αδιάβροχα τηλέφωνα τα οποία ήταν και sinle sim? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Just now, JcD said: Για να καταλάβω δλδ, ο κόσμος πληρώνει χιλιάρικα τόσα χρόνια για μη αδιάβροχα τηλέφωνα τα οποία ήταν και sinle sim? ναι για να έχουμε iOS 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rocco84 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Πέρυσι ο φιλος Τιμ ο μάγειρας ντε, είχε πει ότι αν κόψεις έναν απο τους καφέδες που πίνεις για ενα χρόνο το πήρες το Χ. Να υποθέσω φέτος θα θέλει και την τυρόπιτα κομμενη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα