kirileman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Καλοφάγωτα Shamesung. Spoiler 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgetsl Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, scarver είπε Πάλι δεν αναφέρεις κόστος διαβίωση στην Γερμανία αλλά απαντάς αόριστα για το τι συμβαίνει στην χώρα μας, που πίστεψε με, το γνωρίζουν μας.Οκ λοιπόν στην Γερμανία για ενοίκιο σπιτιού γύρω στα 50-60 τετραγωνικά θέλεις περίπου 1000 ευρώ, συμπεριλαμβάνει ομως μέσα στην τιμή ρεύμα νερό φυσικό αέριο πόσα μένουν για να περάσει το μήνα? Απλά μην γίνεσαι επιθετικός χωρίς λόγο. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ τις τιμές των κινητών που σταδιακά ανεβαίνουν στο άπειρο. Άρα μια καθαρίστρια φίλε μου στην Γερμανία δεν παίρνει 1500 ευρώ ,παίρνει περισσότερα εφόσον με 1000 νοικιάζεις 50-60τμ σπίτι....δεν γίνομαι επιθετικός ,αλλά στην Ελλάδα με ένα μισθό ούτε σπίτι δεν μπορείς να νοικιάζεις μόνος σου ,οπότε η καθαρίστρια στην γερμανια την περνάει τούφα και μέσα στην τιμή όλα πληρωμένα ....εδώ είσαι μόνος ακόμα και εάν πληρώνεις για υπηρεσίες....υγεία,παιδεία ,ασφάλεια τα βασικά ,στην Ελλάδα έχουμε κληθεί να πληρώνουμε καπέλο έξτρα ακόμα και εάν το δικαιουσαι τσάμπα ....στην Γερμανία μιας και ξέρεις προφανώς δεν δίνεις φακελάκι σε κρατική παροχή ....οπότε μην συγκρίνουμε την διαβίωση μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας ....μακράν μεγάλες αποστάσεις . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Istros είπε Δεν έχω κινέζικο,θέλω να πάρω το pocophone αλλά με 2500€ το χρόνο ΕΝΦΙΑ και 1000€ εφορία κλαφτα.ενα Ινδικό Micromax έχω και χαίρομαι που βγαίνει σε γραμμή παραγωγής δίπλα στα iPhone. Πούλα την 1 βίλα και 1 Mercedes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Istros είπε Δεν έχω κινέζικο,θέλω να πάρω το pocophone αλλά με 2500€ το χρόνο ΕΝΦΙΑ και 1000€ εφορία κλαφτα.ενα Ινδικό Micromax έχω και χαίρομαι που βγαίνει σε γραμμή παραγωγής δίπλα στα iPhone. 2500 ΕΝΦΙΑ ε; Μιλάμε για βιλαρα. Κρίμα που δεν έχεις να πάρεις το poco... Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από Retromaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Παντως για τις τριτες αγορες οπως η η δικη μας προβλεπω ελλειψη διαθεσιμοτητας για το max οπως ειχε γινει και με το πρωτο plus , καλα Χριστουγεννα και αν ... Υπομονη στους υποψηφιους αγοραστες . Τι τραβάς και συ βρε Φώτη τώρα που το σκέφτομαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, cp5120 είπε Μου τελείωσαν τα ποπκορν, μου τελείωσαν τα πατατάκια, έφαγα και το πιτόγυρο, τώρα τι κάνω? Περνα στο γλυκο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarver Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, georgetsl είπε Άρα μια καθαρίστρια φίλε μου στην Γερμανία δεν παίρνει 1500 ευρώ ,παίρνει περισσότερα εφόσον με 1000 νοικιάζεις 50-60τμ σπίτι....δεν γίνομαι επιθετικός ,αλλά στην Ελλάδα με ένα μισθό ούτε σπίτι δεν μπορείς να νοικιάζεις μόνος σου ,οπότε η καθαρίστρια στην γερμανια την περνάει τούφα και μέσα στην τιμή όλα πληρωμένα ....εδώ είσαι μόνος ακόμα και εάν πληρώνεις για υπηρεσίες....υγεία,παιδεία ,ασφάλεια τα βασικά ,στην Ελλάδα έχουμε κληθεί να πληρώνουμε καπέλο έξτρα ακόμα και εάν το δικαιουσαι τσάμπα ....στην Γερμανία μιας και ξέρεις προφανώς δεν δίνεις φακελάκι σε κρατική παροχή ....οπότε μην συγκρίνουμε την διαβίωση μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας ....μακράν μεγάλες αποστάσεις . Αυτό που σου λέω φίλε μου είναι ότι ανεξάρτητα με το μισθό στη Γερμανία η τιμολογιακή πολιτική της Apple είναι τέτοια που τα τηλέφωνα δεν είναι εύκολο να αποκτηθούν από τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα είτε στην Ελλάδα είτε στη Γερμανία. Όλα τα άλλα σχετικά με την παιδεία την υγεία και την παροχή υπηρεσιών είναι μία εντελώς διαφορετική κουβέντα με πολλές παραμέτρους που δεν μπορούν να αναλυθούν μέσω μηνυμάτων.Να είσαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gate1908 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 13/9/2018 στις 5:51 ΜΜ, Snolly είπε έχουμε γράψει δεκάδες λόγους ανά τα χρόνια. έγραψα και μερικούς 1-2 σελίδες πίσω σε αυτό το thread. οι συσκευές δεν απευθύνονται στον μέσο ελληνικό μισθό. όχι δεν έχουμε τρύπιες τσέπες όλοι. το ότι το έχει παρακάνει με τις τιμές είναι γεγονός βέβαια. τετοια να γραφεις εσυ να τα δει ο Τσακαλωτος να σου πω εγω μετα αν εχουμε ολοι τρυπιες τσεπες η οχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garfield39gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είναι η apple που τραβάει τις τιμές προς τα πάνω.. Είναι οι άλλες εταιρείες που δεν προσφέρουν την ίδια ποιότητα ώστε να τραβήξουν την apple προς τα κάτω. 1 ώρα πριν, georgetsl είπε Άρα μια καθαρίστρια φίλε μου στην Γερμανία δεν παίρνει 1500 ευρώ ,παίρνει περισσότερα εφόσον με 1000 νοικιάζεις 50-60τμ σπίτι....δεν γίνομαι επιθετικός ,αλλά στην Ελλάδα με ένα μισθό ούτε σπίτι δεν μπορείς να νοικιάζεις μόνος σου ,οπότε η καθαρίστρια στην γερμανια την περνάει τούφα και μέσα στην τιμή όλα πληρωμένα ....εδώ είσαι μόνος ακόμα και εάν πληρώνεις για υπηρεσίες....υγεία,παιδεία ,ασφάλεια τα βασικά ,στην Ελλάδα έχουμε κληθεί να πληρώνουμε καπέλο έξτρα ακόμα και εάν το δικαιουσαι τσάμπα ....στην Γερμανία μιας και ξέρεις προφανώς δεν δίνεις φακελάκι σε κρατική παροχή ....οπότε μην συγκρίνουμε την διαβίωση μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας ....μακράν μεγάλες αποστάσεις . Στην γερμανια ειναι δωρεαν με 24 μηνες συμβολαιο και απεριοριστα λεπτα μηνυματα και mb 89 ευρω το μηνα γιατι λοιπον να μην το παρω το max το 512 ;;;; Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από garfield39gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, aneurysm είπε Πρόσεχε, στην καλύτερη θα φας φίμωση, στην χειρότερη μπάν... Αλλά ξέχασα, εισαι πτωχός οπότε πήγαινες γυρευοντας, πληβείε! 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Τα αλλα τα διαβασες που ειπε ο αλλος ? Μπα ε? Δεν έχει να κάνει με την περιουσία του άλλου ο καθένας μπορεί να βάλει 700 δόσεις και να πάρει ένα τελευταίο μοντελο iPhone η να πάρει κάποιο παλιότερο μοντέλο που έχουν πέσει οι τιμές,η να πάρει κανένα μετάχειρισμενο και να πουλάει μούρη.Αυτο δεν τον κανει πλουσιο.Απο την αλλα δεν σημαίνει ότι όποιος δεν έχει iPhone δεν έχει λεφτά.Τι λογικές είναι αυτές? Με τι τα δικα σας κριτήρια κρίνετε? Το τι θα πάρει ο καθένας είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από Istros 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως όλοι ξοδεύουμε χρήματα.Σε διάφορα υλικά αγαθά,σε διασκέδαση και στο υπερσύγχρονο δημοκρατικό κράτος που λειτουργεί άψογα μέσω ελάχιστων φόρων ως συμβολικό ποσό. Επίσης σε προϊόντα πρώτης ανάγκης που είναι πάμφθηνα σε σχέση με τις αποδοχές μας. 😂 Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από AntiCambeR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε 2500 ΕΝΦΙΑ ε; Μιλάμε για βιλαρα. Κρίμα που δεν έχεις να πάρεις το poco... Που λεφτά για pocofone,αφού πληρώνω το Ενφια και την εφορία.για σένα δουλεύω για να πάρεις το αλληλεγγύης να πας να τα σκάσεις προκαταβολη για το iphone max. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από Istros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Istros είπε Που λεφτά για pocofone,αφού πληρώνω το Ενφια και την εφορία.για σένα δουλεύω για να πάρεις το αλληλεγγύης να πας να τα σκάσεις προκαταβολη για το iphone max. Τι να πω; Μπράβο! Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από Retromaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garfield39gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Πάντως όλοι ξοδεύουμε χρήματα.Σε διάφορα υλικά αγαθά,σε διασκέδαση και στο υπερσύγχρονο δημοκρατικό κράτος που λειτουργεί άψογα μέσω ελάχιστων φόρων ως συμβολικό ποσό. Επίσης σε προϊόντα πρώτης ανάγκης που είναι πάμφθηνα σε σχέση με τις αποδοχές μας. 😂 o καθενας κανεις τις επιλογες του για το που θελει να ζησει . . . . Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από garfield39gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, panos2000gr είπε Αν έχεις 2500 ευρω το χρόνο ΕΝΦΙΑ και 1000 εφορία , ίσως μπορείς να στήσεις την δική σου γραμμή παραγωγής στην Ινδία. Ασε που μου ακούγεται και πιασάρικο το istros-phone. Πιασιαρικο το όνομα,γιατί το pocofone είναι καλύτερο?με 3500€ ούτε 2 iphone XR με τους φόρους και τα μεταφορικά δε παίρνεις από alibaba 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Τα αλλα τα διαβασες που ειπε ο αλλος ? Μπα ε? Ούτε με τη λογική του συνομιλητή σου συμφωνώ απόλυτα.Υπαρχουν όμως οπως αναφερει και περιπτώσεις συμπολίτων μας που δεν έχουν να φάνε και στερούνται για να αγοράσουν iphone για να πουλάμε μούρη η αν θες καλύτερα για να νοιώθουν ότι αποτελούν κομμάτι της κοινωνίας μας.Δυστυχως αυτά είναι τα πρότυπα που περνούν στην νεα γενιά.Όλοι μας έχουμε τετοια παραδειγματα.η αγοράζουν επώνυμα ρούχα μαϊμού από τη λαϊκή που ανέφερες Εγώ προσωπικά δεν κρίνω αυτά τα παιδιά γιατί είναι θύματα της κοινωνίας που ζούμε.Λαθος πρότυπα σε μια καταναλωτικη κοινωνία που σε χαρακτηρίζει από τα ρούχα και το κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα