Προς το περιεχόμενο

Η Apple τινάζει την μπάνκα στον αέρα στην Ευρώπη με τις τιμές των νέων iPhone, πρωταθλήτρια η Ελλάδα

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 684
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 minutes ago, fg9000 said:

και μετά τα 2 χρόνια το πουλά και 500 ευρώ στο ebay, δίνει άλλα 200 για το επόμενο και του μένουν 300 ευρώ για τα πάγια του 6μηνου.

Μα για αυτό πουλά η apple. Αν δεν υπήρχε το παραπάνω ποιος θα έδινε το χιλιάρικο για κινητό?

Στο Ελλάντα βάζουν δόσεις 46 μήνες, το χιλιάρικο πάει 1800 (με τους τόκους) και θα το πουλήσουν στην τετραετία 300 ευρω.

Ακριβώς. Αν δεν υπήρχε αυτό το μοντέλο θα αγόραζαν μόνο αυτοί που έχουν μεγάλη οικονομική άνεση. Το να βάλεις 48 δόσεις για ένα τηλέφωνο προσωπικά το θεωρώ ανοησία αλλά δε θα κρίνω τι κάνει ο καθένας του, γούστα είναι αυτά. δόσεις βάζω μόνο άτοκες και πάντα με το σκεπτικό να μην ξεπερνούν τη ζωή του προϊόντος. το drone μου πχ το έβαλα 3 χρόνια γιατί σίγουρα θα το κρατήσω τόσο και παραπάνω.

Capture.PNG.2049ae2cb07c159e153d12578217400f.PNG

iPhone XS 256 GB χωρίς τόκους 56$ το μήνα και κάθε χρόνο νέο τηλέφωνο + AppleCare για χασίματα/σπασίματα κλπ.

Αυτή είναι η πραγματικότητα στην Αμερική (και όχι μόνο). Αν θεωρήσουμε τα 2 χιλιάρικα μίνιμουμ μισθό δεν είναι και τίποτα φοβερό το 50ρικο το μήνα για να έχεις latest & greatest iPhone.

Εκεί βασίζεται όλη φάση παίδες και όσο την παίρνει το 40/μήνα να το κάνει 50 και μετά 56 και μετά 70 θα το κάνει.

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, project.breeze είπε

Ακριβώς. Ας μας πει κάποιος τώρα, από αυτούς που θα πάρουν το καινούργιο iphone των 1300-1700 ευρώ πόσοι πραγματικά θα το αξιοποιήσουν; Πόσοι πραγματικά το χρειάζονται; Γιατί δυστυχώς βλέπω ένα trend το οποίο αφορά μεγάλο ποσοστό των αγοραστών iphone που αποτελείται από εφήβους ή νέους οι οποίο χρησιμοποιούν το κινητό για να ανεβάσουν stories στο instagram γεγονός που δεν απαιτεί κάτι που κοστίζει 2 μηνιάτικα για να το κάνεις. 

Αυτοι που θα το παρουν (οχι ολοι αλλα το 90%) αμα τους γυρισεις αναποδα αντε το πολυ κανενα 2ευρο 3ευρω θα πεσει απι τις τσεπες τους. 48 μηνες δοσεις με καρτα και σου κανω αναπαντητη να με παρεις. Honor 7x και το επομενο παλι honor οταν βγει το 8x.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, mp123 είπε

Αυτοι που θα το παρουν (οχι ολοι αλλα το 90%) αμα τους γυρισεις αναποδα αντε το πολυ κανενα 2ευρο 3ευρω θα πεσει απι τις τσεπες τους. 48 μηνες δοσεις με καρτα και σου κανω αναπαντητη να με παρεις. Honor 7x και το επομενο παλι honor οταν βγει το 8x.

Εγω πιστευω πως αυτοι που δεν  θα το παρουν η' που δεν  εχουν iphone(οχι ολοι το 90 %)  αν τους γυρισεις αναποδα δεν θα πεσει ουτε 50 λεπτο ,επισης ψωνιζουν απο την λαικη ρουχα και οταν δεν ψωνιζουν απο την λαικη παιρνουν μονο μαιμουδες !

Επεξ/σία από Fotis13
  • Thanks 1
  • Sad 2

2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Εγω πιστευω πως αυτοι που δεν  θα το παρουν η' που δεν  εχουν iphone(οχι ολοι το 90 %)  αν τους γυρισεις αναποδα δεν θα πεσει ουτε 50 λεπτο ,επισης ψωνιζουν απο την λαικη ρουχα και οταν δεν ψωνιζουν απο την λαικη παιρνουν μονο μαιμουδες !

Παντως εχεις ταλεντο να τους κανεις μπαρουτι.😅

• Like 1

4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Ρε συ για αυτο ακουω απο την ντουλαπα μου  κατι φωνες να λενε.:  Τελο μπανανα. 😂😂

• Like 1

6 minutes ago, Fotis13 said:

μεγιστανας οπαδος απο τη λεωφορο με 5 γραμματα και 2 αριθμους

ελπιζω να μην το χρησιμοποιεις και συ με αναπαντητες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι η πρώτη φορά (το 2017 το βγάζω απ΄έξω λόγω διαφορετικής συσκευής η οποία και δεν με απασχόλησε καν) που πραγματικα εγώ, ένας iPhone user από το 2008 με το πρώτο iPhone να το παραγγέλνω από Αγγλία καθώς Ελλάδα δεν ήρθε ποτέ, πραγματικά ξενερώνω και απογοητεύομαι απ΄τις τιμές. 

Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟΣ να πουλιέται το ENTRY LEVEL iPhone στα 929.
Κανένας απολύτως όμως!!!

Επεξ/σία από polaki
  • Like 1

Μόλις τώρα, azuli είπε

Ασε περιμενουν απο τον ινδο προεδρο τα λεφτα για να παρουν καινουργιο iphone. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, azuli είπε

Χτυπησα φλεβα ε ?Και εσυ με ρουχα απο λαικη  και μαιμουδες ?Κριμα ...

Επεξ/σία από Fotis13
  • Sad 1

19 ώρες πριν, logistoulis είπε

μου θύμισες τον πατέρα μου που έρχεται κάθε λίγο και λιγάκι και μου λέει ότι το router ζητάει κωδικό, αλλά άντε αυτός είναι 70 εσύ τι δικαιολογία έχεις; 

Η δικαιολογια που εχω ειναι οτι εχω κατι που δουλευει και αρα γιατι να το αλλαξω; 

Και ναι,δεν ειμαι σε ηλικια οπου μου περισσεύει χρονος για learning curve 

Αν και οταν το android θα εχει κατι ριζικα καλυτερο (σαν να λεμε οτι πχ το android θα εχει καμερα ενω το apple οχι) τοτε να αναλαβω το φορτιο της μεταβασης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποτε μια μέση τιμή για XR 64GB θα πάει στα:

Επίσημα: 929

Skroutzομαγαζα: 780 - 860

Dealαδικα: 739 - 780

Επεξ/σία από ignome4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Χτυπησα φλεβα ε ?Και εσυ με ρουχα απο λαικη  και μαιμουδες ?Κριμα ..

Ελα πλακα κανουμε. Ο καθενας οτι θελει παιρνει. Δικαιωμα του να τα χαλαει οπως θελει. Εγω λογο δουλειας δεν βολευει το iphone. (οχι φυσικα πως θα το επαιρνα). 

Επεξ/σία από mp123

1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Ελα πλακα κανουμε. Ο καθενας οτι θελει παιρνει. Δικαιωμα του να τα χαλαει οπως θελει. Εγω λογο δουλειας δεν βολευει το iphone. (οχι φυσικα πως θα το επαιρνα). 

Συμφωνω απολυτως ,εσυ το ξεκινησες αλλωστε και απαντησα σε ιδιο υφος .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...