georgetsl Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, project.breeze είπε Δανεικά δεν μου ζήτησαν ακόμα ευτυχώς αλλά έχω βρεθεί σε παρέα με κάποιον να βρίζει τους πολιτικούς λέγοντας το κλασσικό "δες που μας κατάντησαν", ανεργία (άνεργος ο τύπος), κρίση, βρισίδια στους Ευρωπαίους, καταλαβαίνεις, όλο το πακέτο και την ώρα που τα έλεγε αυτά είχε μπροστά του το πρόσφάτως αγορασμένο Iphone X του. ΑΥΤΟΙ οι τύποι με ενοχλούν, όχι όλοι όσοι έχουνε iphone. μπορει να το "κερδισε" απο τις γνωστες διαδηλωσεις που σπανε βιτρινες και βουτανε προιοντα για να δηλωσουν απεχθεια στο συστημα ή κανα ριφιφι !!!
Nspider Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) project.breeze : Δανεικά δεν μου ζήτησαν ακόμα ευτυχώς αλλά έχω βρεθεί σε παρέα με κάποιον να βρίζει τους πολιτικούς λέγοντας το κλασσικό "δες που μας κατάντησαν", ανεργία (άνεργος ο τύπος), κρίση, βρισίδια στους Ευρωπαίους, καταλαβαίνεις, όλο το πακέτο και την ώρα που τα έλεγε αυτά είχε μπροστά του το πρόσφάτως αγορασμένο Iphone X του. ΑΥΤΟΙ οι τύποι με ενοχλούν, όχι όλοι όσοι έχουνε iphone. εσυ λες πως δεν εχουμε ανεργια δηλαδή; δεν μας καταντησαν; το ότι ο ανθρωπος μπορει να εκανε οικονομια η να τα πηρε απ τον μπαμπα η με δανικα η δεν ξερω τι άλλο, σημαινει πως όλα πανε καλα στη χωρα και δεν εχουμε ανεργια και υπερβολικούς φορους; Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από Nspider
mp123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, makridis είπε Ρε τι γκρινιάζετε; Θα έπρεπε να χαίρεστε που τώρα πια θα μπορείτε όλοι να αγοράσετε το 10αρι με κάτω από 800€ και μεταχειρισμένο ακόμα παρακάτω. Eyes on the prey, not the horizon. Για αρχή πάρε κινητό που να δουλεύει το digitizer σωστά γιατί από ότι φαίνεται κάτι δεν πάει καλά με το πληκτρολόγιο που γράφεις. Δεν εχω λεφτα ρε φιλαρακι. Με ενα παλιο honor 7x ειμαι εγω στην γυναικα εχω το s8. Οταν πουλησω σε κανα θυμα το ταμπλετ θα παρω κατι καλυτερο. Υ. Γ Δεν πιστευω εσυ που εχεις iphone να του εχεις βαλει θηκη με 5 ευρω απο τα κινεζομαγαζα η να βαζεις 5 ευρω καρτα το μηνα cosmote; να σε προλαβω και τα δυο τα εχω με συμβολαιο και το s8 με την γνησια θηκη 24 ευρω. Θα μας πεις τωρα να παρουμε κινητο. Για να σοβαρευτουμε λιγο. Δεν σε κανει το τι κινητο εχεις πιο ανθρωπο απο εναν που εχει ενα φτηνο κινητο. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από mp123
jp77s Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Nspider είπε το ότι ο ανθρωπος μπορει να εκανε οικονομια η να τα πηρε απ τον μπαμπα η με δανικα η δεν ξερω τι άλλο, σημαινει πως όλα πανε καλα στη χωρα και δεν εχουμε ανεργια και υπερβολικούς φορους; Σίγουρα δεν πάνε όλα καλά στη χώρα. Για την ακρίβεια όλα σχεδόν πάνε στραβά. Αν όμως κάποιος είναι άνεργος ή έκανε οικονομία ή κάτι άλλο από αυτά που είπες, τότε σίγουρα δεν πρέπει να έχει ως προτεραιότητα την αγορά ακριβού κινητού και ειδικά του τελευταίου iphone. 1
project.breeze Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, Nspider είπε project.breeze : Δανεικά δεν μου ζήτησαν ακόμα ευτυχώς αλλά έχω βρεθεί σε παρέα με κάποιον να βρίζει τους πολιτικούς λέγοντας το κλασσικό "δες που μας κατάντησαν", ανεργία (άνεργος ο τύπος), κρίση, βρισίδια στους Ευρωπαίους, καταλαβαίνεις, όλο το πακέτο και την ώρα που τα έλεγε αυτά είχε μπροστά του το πρόσφάτως αγορασμένο Iphone X του. ΑΥΤΟΙ οι τύποι με ενοχλούν, όχι όλοι όσοι έχουνε iphone. εσυ λες πως δεν εχουμε ανεργια δηλαδή; δεν μας καταντησαν; το ότι ο ανθρωπος μπορει να εκανε οικονομια η να τα πηρε απ τον μπαμπα η με δανικα η δεν ξερω τι άλλο, σημαινει πως όλα πανε καλα στη χωρα και δεν εχουμε ανεργια και υπερβολικούς φορους; Καλά δεν θα απαντήσω καν γιατί είναι προφανές ότι δεν έχεις καταλάβει τι γράφω
mobjohn Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Βασικα η τιμολογιακη πολιτικη της καθε εταιρειας ειναι δικαιωμα της. Οταν βλεπει οτι την "παιρνει" μπορει να χρεωνει οσο θελει. Η samsung ακολουθει κατα ποδας την apple. Η huawei κατα ποδας τη samsung. To p20 pro εχει official price 880 ευρω. Το note 9 1045. Τα xiaomi που πουλαει η infoquest εχουν αισθητη διαφορα με τα "κινεζικα". Το smartphone των 1000 ευρω ειναι πλεον γεγονος. Ειναι θεωρητικα μια υπερσυσκευη με κορυφαια χαρακτηριστικα και δυνατοτητες. Πρεπει να αλλαξουμε εμεις τη νοοτροπια αγορας. Στατιστικα η συσπειρωση των πωλησεων στα ακριβα smartphone δειχνει οτι ο κοσμος δινει πιο ευκολα πολλα λεφτα για smartphone παρα για λαπτοπ ταμπλετ κτλ. Αυτο φαινεται στις πωλησεις των flagship. H apple παραγει μονο ακριβες συσκευες. Οι υπολοιπες εταιρειες παραγουν συσκευες για ολα τα βαλαντια. Παρ ολα αυτα τα ακριβα τους μοντελα αποτελουν πανω απο το 50% των συνολικων τους πωλησεων. Αυτο ειναι το λαθος των καταναλωτων. Θα παιρνατε ενα λαπτοπ gaming 2000 ευρω ενω δεν ειστε gamer? Γιατι λοιπον δινουμε 700 800 ή 1000 ευρω για ενα κινητο?
troling Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, project.breeze είπε Καλά δεν θα απαντήσω καν γιατί είναι προφανές ότι δεν έχεις καταλάβει τι γράφω την καλύτερη δουλειά θα κάνεις. εδώ υπάρχει νόμος. αν αγοράσεις iPhone δεν πρέπει να του βάλεις κάρτα και όχι θήκη κάτω από 24 ευρώ. και κάτι τέτοια "μυαλά" διαιωνίζουν το είδος το διανοήσαι? .. ένας αεροπλάνο να φυγωωωω!!!
project.breeze Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, mobjohn είπε Γιατι λοιπον δινουμε 700 800 ή 1000 ευρω για ενα κινητο? Γιατί πέφτουμε θύματα της ματαιοδοξίας μας που είναι αναπόφευκτο ανθρώπινο ελάττωμα. Απλά σε άλλους υπερισχύει η λογική και σε άλλους όχι
georgetsl Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, jp77s είπε Σίγουρα δεν πάνε όλα καλά στη χώρα. Για την ακρίβεια όλα σχεδόν πάνε στραβά. Αν όμως κάποιος είναι άνεργος ή έκανε οικονομία ή κάτι άλλο από αυτά που είπες, τότε σίγουρα δεν πρέπει να έχει ως προτεραιότητα την αγορά ακριβού κινητού και ειδικά του τελευταίου iphone. στην χωρα δεν πανε καλα τα πραγματα διοτι οι πολιτες αντικατροπτιζουν αυτη την κατασταση με την ψηφο τους ....αυτο δεν απασχολει καμια apple στο κατω κατω .....στην ελλαδα αμα σε δει ο αλλος με ενα καλο ρουχο ,ενα καλο κινητο ή μια καλη μηχανη ή βαλε εσυ οτι θες ....αμεσως θα βγουν δεκα "πεθερες" να υποβαθμισουν το γεγονος γιατι αυτες δεν μπορεσαν ειτε για δεν τους εκατσε η ευκαιρια, ειτε γιατι δεν θελανε να τους κατσει η ευκαιρια ,ειτε απο ιδεολογικης αποψης .....απο εκει και περα δεν ειναι τυχαιο γιατι η χωρα παει στραβα οπως λες ,απο την στιγμη που επειδη καποιος γουσταρει να ειναι ο βασιλακης καϊλας και θεωρει οτι ολοι ετσι πρεπει να γινουν.....επειδη ο αλλος μενει σε παραγκα εργατικη στο κερατσινι που χτιστηκε πριν 60 ετη και θεωρει οτι ολοι οι υπολοιποι πρπει να πεσουν στο επιπεδο του ....αυτο με ξεπερναει !! Τωρα εαν ο ανεργος ειχε πουγκι στην ακρη να αγορασει iphone ,προβλημα του φιλε .....προσωπικα δεν θα μπω στην διαδικασια να το υποβαθμισω .....το γουσταρε ,του κολλησε ,το πηρε και ας τρωει με 1,90 ενα σουβλακι την ημερα .....προβλημα του και παλι .....συνεταιροι στην τσεπη του δεν ειμαστε και ουτε νομιζω θελει καποιος απο εδω μεσα συνεταιρους στην τσεπη του !!!
project.breeze Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, georgetsl είπε στην χωρα δεν πανε καλα τα πραγματα διοτι οι πολιτες αντικατροπτιζουν αυτη την κατασταση με την ψηφο τους ....αυτο δεν απασχολει καμια apple στο κατω κατω .....στην ελλαδα αμα σε δει ο αλλος με ενα καλο ρουχο ,ενα καλο κινητο ή μια καλη μηχανη ή βαλε εσυ οτι θες ....αμεσως θα βγουν δεκα "πεθερες" να υποβαθμισουν το γεγονος γιατι αυτες δεν μπορεσαν ειτε για δεν τους εκατσε η ευκαιρια, ειτε γιατι δεν θελανε να τους κατσει η ευκαιρια ,ειτε απο ιδεολογικης αποψης .....απο εκει και περα δεν ειναι τυχαιο γιατι η χωρα παει στραβα οπως λες ,απο την στιγμη που επειδη καποιος γουσταρει να ειναι ο βασιλακης καϊλας και θεωρει οτι ολοι ετσι πρεπει να γινουν.....επειδη ο αλλος μενει σε παραγκα εργατικη στο κερατσινι που χτιστηκε πριν 60 ετη και θεωρει οτι ολοι οι υπολοιποι πρπει να πεσουν στο επιπεδο του ....αυτο με ξεπερναει !! Τωρα εαν ο ανεργος ειχε πουγκι στην ακρη να αγορασει iphone ,προβλημα του φιλε .....προσωπικα δεν θα μπω στην διαδικασια να το υποβαθμισω .....το γουσταρε ,του κολλησε ,το πηρε και ας τρωει με 1,90 ενα σουβλακι την ημερα .....προβλημα του και παλι .....συνεταιροι στην τσεπη του δεν ειμαστε και ουτε νομιζω θελει καποιος απο εδω μεσα συνεταιρους στην τσεπη του !!! Όταν καταλάβετε ότι το πρόβλημα δεν είναι η αγορά του iphone αυτή καθαυτή θα μπορέσουμε να κάνουμε κουβέντα. Είναι η νοοτροπία του κακομοιριασμένου, κλαψιάρη,μοιρολάτρη νεοέλληνα που του φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι εκτός από τον εαυτό του. Που αντί να κοιτάξει να βελτιώσει τον εαυτό του είτε διαβάζοντας, είτε ταξιδεύοντας, είτε χρησιμοποιώντας τα λεφτά αυτά για να κάνει κάτι που θα είναι επένδυση για τον εαυτό του αναλώνεται στο πως θα πάρει ό,τι πιο ακριβό υπάρχει ώστε να πουλάει μούρη στην καφετέρια. Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει μπει ποτέ στην διαδικασία πως θα γίνει "κυριλε" απλά θέλει να φαίνεται "κυριλε". Και μιλάμε για Iphone γιατί το θέμα αφορά τα iphone που είναι ένα από τα πιο ακριβά κινητά, τέτοια παραδείγματα υπάρχουν παντού, σε αυτοκίνητα, σε σπίτια, σε ρούχα, στα πάντα. Σχολιάζουμε την παθογένεια αυτή που δεν έχει θέση σε μία χώρα που υπέφερε από μία κρίση που έχει την βάση της σε μεγάλο βαθμό σε τέτοιες συμπεριφορές. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από project.breeze 3
mobjohn Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, mobjohn είπε Βασικα η τιμολογιακη πολιτικη της καθε εταιρειας ειναι δικαιωμα της. Οταν βλεπει οτι την "παιρνει" μπορει να χρεωνει οσο θελει. Η samsung ακολουθει κατα ποδας την apple. Η huawei κατα ποδας τη samsung. To p20 pro εχει official price 880 ευρω. Το note 9 1045. Τα xiaomi που πουλαει η infoquest εχουν αισθητη διαφορα με τα "κινεζικα". Το smartphone των 1000 ευρω ειναι πλεον γεγονος. Ειναι θεωρητικα μια υπερσυσκευη με κορυφαια χαρακτηριστικα και δυνατοτητες. Πρεπει να αλλαξουμε εμεις τη νοοτροπια αγορας. Στατιστικα η συσπειρωση των πωλησεων στα ακριβα smartphone δειχνει οτι ο κοσμος δινει πιο ευκολα πολλα λεφτα για smartphone παρα για λαπτοπ ταμπλετ κτλ. Αυτο φαινεται στις πωλησεις των flagship. H apple παραγει μονο ακριβες συσκευες. Οι υπολοιπες εταιρειες παραγουν συσκευες για ολα τα βαλαντια. Παρ ολα αυτα τα ακριβα τους μοντελα αποτελουν πανω απο το 50% των συνολικων τους πωλησεων. Αυτο ειναι το λαθος των καταναλωτων. Θα παιρνατε ενα λαπτοπ gaming 2000 ευρω ενω δεν ειστε gamer? Γιατι λοιπον δινουμε 700 800 ή 1000 ευρω για ενα κινητο? Να προσθεσω επισης οτι ενω ειμαι χρηστης android και συγκεκριμενα LG. Απο ολους οσους δινουν πολλα λεφτα για κινητο δικαιολογω τους χρηστες iphone για καποιους βασικους λογους. Αναγνωρισιμοτητα, μια εταιρεια ενα λειτουργικο σχετικα ενιαιο οικοσυστημα, μεγαλος κυκλος ζωης με αναβαθμισημοτητα που αγγιζει την πενταετια, αν εχεις δωσει ενα αξιοσεβαστο ποσο για εφαρμογες δεν θες να τα χασεις αλλαζοντας λειτουργικο. Φυσικα αν εχεις android μπορεις με 300 ευρω μαξιμουμ να εχεις φρεσκια συσκευη καθε 1 με δυο χρονια και ευκολη προσβαση σε free εφαρμογες ακομη και σε πειρατικο περιεχομενο και αλλα διαφορα. Γουστα ειναι αυτα. Επισης το αν εισαι ανεργος και να εχεις πολιτικη αποψη δεν σου αφαιρει το δικαιωμα να εχεις ακριβο κινητο. Εγω κανω ταξιδια και εχω χομπι τη φωτογραφια με μια low budget dslr. Ακομη και αν ημουν ανεργος θα εκανα τα παντα για να κανω κατι απο αυτα που μου αρεσουν...
jp77s Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, georgetsl είπε στην χωρα δεν πανε καλα τα πραγματα διοτι οι πολιτες αντικατροπτιζουν αυτη την κατασταση με την ψηφο τους ....αυτο δεν απασχολει καμια apple στο κατω κατω .....στην ελλαδα αμα σε δει ο αλλος με ενα καλο ρουχο ,ενα καλο κινητο ή μια καλη μηχανη ή βαλε εσυ οτι θες ....αμεσως θα βγουν δεκα "πεθερες" να υποβαθμισουν το γεγονος γιατι αυτες δεν μπορεσαν ειτε για δεν τους εκατσε η ευκαιρια, ειτε γιατι δεν θελανε να τους κατσει η ευκαιρια ,ειτε απο ιδεολογικης αποψης .....απο εκει και περα δεν ειναι τυχαιο γιατι η χωρα παει στραβα οπως λες ,απο την στιγμη που επειδη καποιος γουσταρει να ειναι ο βασιλακης καϊλας και θεωρει οτι ολοι ετσι πρεπει να γινουν.....επειδη ο αλλος μενει σε παραγκα εργατικη στο κερατσινι που χτιστηκε πριν 60 ετη και θεωρει οτι ολοι οι υπολοιποι πρπει να πεσουν στο επιπεδο του ....αυτο με ξεπερναει !! Τωρα εαν ο ανεργος ειχε πουγκι στην ακρη να αγορασει iphone ,προβλημα του φιλε .....προσωπικα δεν θα μπω στην διαδικασια να το υποβαθμισω .....το γουσταρε ,του κολλησε ,το πηρε και ας τρωει με 1,90 ενα σουβλακι την ημερα .....προβλημα του και παλι .....συνεταιροι στην τσεπη του δεν ειμαστε και ουτε νομιζω θελει καποιος απο εδω μεσα συνεταιρους στην τσεπη του !!! Σίγουρα δεν θα κάνουμε κουμάντο στην τσέπη κανενός. Αλλά όταν ακούς τον άλλο να ετοιμάζεται να αγοράσει smartphone των 1000+ ευρώ, να αγοράζει ακριβά μόνο ρούχα, να έχει Nova full πακέτο και άλλα τέτοια και από την άλλη να γκρινιάζει ότι δεν έχει για τη ΔΕΗ, δεν έχει κάρτα για το καρτοκινητο, δεν έχει λεφτά για ένα λίτρο πετρέλαιο τώρα που έρχεται ο χειμώνας, δεν έχει καν λεφτά για να πιει έναν καφέ με τους φίλους του... ε τότε συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να ακούω κλάψες. Σίγουρα οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι αλλά αυτο σημαίνει ότι οφείλουμε πέραν από το να κατηγορούμε αυτούς που μας έφεραν εδώ(δηλαδή και τους εαυτούς μας) , να προσαρμοζομαστε και στις εκάστοτε συνθήκες. Δεν μπορούμε να μπούμε στην κατάψυξη μέχρι να ξανάρθουν οι καλές εποχές. 1
aneurysm Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, mobjohn είπε Να προσθεσω επισης οτι ενω ειμαι χρηστης android και συγκεκριμενα LG. Απο ολους οσους δινουν πολλα λεφτα για κινητο δικαιολογω τους χρηστες iphone για καποιους βασικους λογους. Αναγνωρισιμοτητα, μια εταιρεια ενα λειτουργικο σχετικα ενιαιο οικοσυστημα, μεγαλος κυκλος ζωης με αναβαθμισημοτητα που αγγιζει την πενταετια, αν εχεις δωσει ενα αξιοσεβαστο ποσο για εφαρμογες δεν θες να τα χασεις αλλαζοντας λειτουργικο. Φυσικα αν εχεις android μπορεις με 300 ευρω μαξιμουμ να εχεις φρεσκια συσκευη καθε 1 με δυο χρονια και ευκολη προσβαση σε free εφαρμογες ακομη και σε πειρατικο περιεχομενο και αλλα διαφορα. Γουστα ειναι αυτα. Επισης το αν εισαι ανεργος και να εχεις πολιτικη αποψη δεν σου αφαιρει το δικαιωμα να εχεις ακριβο κινητο. Εγω κανω ταξιδια και εχω χομπι τη φωτογραφια με μια low budget dslr. Ακομη και αν ημουν ανεργος θα εκανα τα παντα για να κανω κατι απο αυτα που μου αρεσουν... Για να εξασφαλίσω τροφή και στεγη στα παιδιά μου Αναγνωρισιμότητα. Δηλαδή να ικανοποιήσω το ψώνιο μου, να ξεχωρίσω σωνει και καλά να βρώ κάτι να με διαφοροποιήσει απο τον μη εχοντα/βιοπαλαιστή/μεροκαματιάρη κ.ο.κ. Αν ησουν άνεργος πιστεψε με, το πρώτο πράμα που θα εκανες ηταν να βρεις τροφή, και με τα ρεστα 10 πακέτα μακαρόνια ιδιωτικής ετικέτας να χεις κατι να φας τις δυσκολες μέρες... 1
lawlezz Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 κ λυπαμαι π το λεω για ενα κινητο που δν τα αξιζει...οσοι εχουν Χ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 7 minutes ago, jp77s said: Σίγουρα δεν θα κάνουμε κουμάντο στην τσέπη κανενός. Αλλά όταν ακούς τον άλλο να ετοιμάζεται να αγοράσει smartphone των 1000+ ευρώ, να αγοράζει ακριβά μόνο ρούχα, να έχει Nova full πακέτο και άλλα τέτοια και από την άλλη να γκρινιάζει ότι δεν έχει για τη ΔΕΗ, δεν έχει κάρτα για το καρτοκινητο, δεν έχει λεφτά για ένα λίτρο πετρέλαιο τώρα που έρχεται ο χειμώνας, δεν έχει καν λεφτά για να πιει έναν καφέ με τους φίλους του... ε τότε συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να ακούω κλάψες. Σίγουρα οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι αλλά αυτο σημαίνει ότι οφείλουμε πέραν από το να κατηγορούμε αυτούς που μας έφεραν εδώ(δηλαδή και τους εαυτούς μας) , να προσαρμοζομαστε και στις εκάστοτε συνθήκες. Δεν μπορούμε να μπούμε στην κατάψυξη μέχρι να ξανάρθουν οι καλές εποχές. Που ακριβώς τον πέτυχες αυτόν που αγοράζει τηλέφωνο 1000+ ευρώ, ακριβά ρούχα και Nova full και ταυτόχρονα δεν έχει για τη ΔΕΗ και για το πετρέλαιο? Γιατί έχω την εντύπωση πως αυτό είναι απλά ένα σενάριο που εξυπηρετεί μια θεωρία φανταστική; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα