Retromaniac Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, ss13 είπε Ναι παίρνεις την LV που κρατάει την αξία της μακροχρόνια , το άλλο σε 3 χρόνια έχει χάσει το 70 % της αξίας του , δεν είναι οικονομικό το θέμα , απλά ένας υπάλληλος των 700 ευρώ πρέπει να σκέφτεται πιο σοβαρά πριν πάρει το χρυσό μήλο ( ' τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κ!@#ς ' ) που έλεγαν οι παλιοί ( φιλικά ) Δεν ξέρω πως έγινε αλλά έκανες παράθεση κάτι το οποίο δεν είπα και το είπε κάποιος άλλος. Αν μπορείς να το διορθώσεις; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από Retromaniac
margaritagr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο για την τσάντα την LV μου το λεει η μαμά μου... της λέω οτι θα παρω ναυαρχίδα Samsung και μου λεει εγώ με τα ίδια λεφτά θα πήγαινα να παρω την τσάντα, κινητα και σαχλαμάρες Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από margaritagr 1
mp123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Κινητα καινουργια iphone 1000 ευρω min, lv τσαντες. Ποια κριση. Μνημονια για παντα αμα ειναι ετσι. 1
ss13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, C(r)y είπε Τελικά έχετε πλάκα, δεν είδα κανένα να σχολιάζει το ύψος της τιμής της βαλίτσα LV που ξεκινάει απο 3.000 € Ναι παίρνεις την LV που κρατάει την αξία της μακροχρόνια , το άλλο σε 3 χρόνια έχει χάσει το 70 % της αξίας του , δεν είναι οικονομικό το θέμα , απλά ένας υπάλληλος των 700 ευρώ πρέπει να σκέφτεται πιο σοβαρά πριν πάρει το χρυσό μήλο ( ' τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κ[email protected]#ς ' ) που έλεγαν οι παλιοί ( φιλικά )
Arkin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, mp123 είπε Κινητα καινουργια iphone 1000 ευρω min, lv τσαντες. Ποια κριση. Μνημονια για παντα αμα ειναι ετσι. Έτσι και χεστα όλα ΔΕΗ εφορία ενφια όλα απλήρωτα. Αλλά ο μπαμπάς τους δεν θα τους ταΐζει για μια ζωή Μόλις τώρα, ss13 είπε Ναι παίρνεις την LV που κρατάει την αξία της μακροχρόνια , το άλλο σε 3 χρόνια έχει χάσει το 70 % της αξίας του , δεν είναι οικονομικό το θέμα , απλά ένας υπάλληλος των 700 ευρώ πρέπει να σκέφτεται πιο σοβαρά πριν πάρει το χρυσό μήλο ( ' τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κ[email protected]#ς ' ) που έλεγαν οι παλιοί ( φιλικά ) Το κινητό είναι gadzet ένα διαμάντι έχει 50k αλλά σε 20 χρόνια πάλι 50k θα έχει η παραπάνω. 1
CheOnWeb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, C(r)y said: δρυμί κατηγορό δριμύ κατηγορώ 🙂 1 3
OhgmaAurvanium Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους! Χρήστης 6SPlus , ώντας κάτοχος iPhone απ το 3G! Επιτέλους θα αφήσω το κινητάκι μου για το ΧS Max, το οποίο φαίνεται τούμπανο! Θέλω όμως να σχολιάσω κάποια πράγματα καθώς έχω διαβάσει και τα 400+ σχόλια! Αδιαπραγμάτευτα οι τιμές είναι ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ! Αδικαιολόγητα; Ίσως. Βλέπω όμως κόσμο να κράζει τι κάνει ο ένας , ο άλλος, σχόλια γεμάτα ειρωνεία, ζήλια, κόμπλεξ κτλπ. Και ρωτάω, τι σας νοιάζει; Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Κινητό 1600€ και απλήρωτη ΔΕΗ; Who cares? Όλοι εσείς οι τιτάνες σωστής διαχείρησης των χρημάτων σας πόσα λεφτά έχετε χαλάσει σε τσιγάρα-καρκίνο, τζάμπα ποτά απλά «γιατί βγήκατε», 4-5 καφέδες τη μέρα στο πόδι γιατί ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΦΕ, φαγητά του ποδαριού ενώ υπάρχει φαί σπίτι, ρούχα που δεν βάλατε ποτέ γιατί τελικά δεν σας αρέσουν και τα έχετε μόνιμα στη ντουλάπα...; Και άλλα τόσα.. Ε, υπάρχει κόσμος που έχει βίτσιο να τα σκάσει για smartphone, τόσο απλά! Για να καλύψει τη ματαιοδοξία του; Γιατί το γουστάρει; ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΦΙΛΕ; Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ;! Η εταιρεία είναι το απόλυτο brand και κοστολογεί οπως γουστάρει καθώς αυτή κινεί τα νήματα της αγοράς. Για να καταλάβετε πόσο «μικρά» σκέφτεστε, η πολυεθνική στην οποία δούλευα το 1999 είχε στην Ελλάδα Πανευρωπαικό Συνέδριο με θέμα ΠΛΑΝΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ όπου κατέληγε πως το 2009 έπρεπε να αποχωρήσει απ’ τη χώρα λόγω οικονομικών αλλαγών της χώρας.. το 1999!!! Μαντέψτε, το 2010 αποχώρησε.. Όλα τα άλλα κύριοι είναι υποκρισία ως προς τους εαυτούς σας. Όταν κάτι δεν σε απασχολεί ως αντικείμενο ηδονιστικής απόλαυσης δεν μπαίνεις καν στον κόπο της αξιολόγησης του πόσο μάλλον στο να κρίνεις αν ο χ y z είναι «καλά» για να το αποκτήσει! 😀 9 1
Retromaniac Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, OhgmaAurvanium είπε Καλησπέρα σε όλους! Χρήστης 6SPlus , ώντας κάτοχος iPhone απ το 3G! Επιτέλους θα αφήσω το κινητάκι μου για το ΧS Max, το οποίο φαίνεται τούμπανο! Θέλω όμως να σχολιάσω κάποια πράγματα καθώς έχω διαβάσει και τα 400+ σχόλια! Αδιαπραγμάτευτα οι τιμές είναι ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ! Αδικαιολόγητα; Ίσως. Βλέπω όμως κόσμο να κράζει τι κάνει ο ένας , ο άλλος, σχόλια γεμάτα ειρωνεία, ζήλια, κόμπλεξ κτλπ. Και ρωτάω, τι σας νοιάζει; Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Κινητό 1600€ και απλήρωτη ΔΕΗ; Who cares? Όλοι εσείς οι τιτάνες σωστής διαχείρησης των χρημάτων σας πόσα λεφτά έχετε χαλάσει σε τσιγάρα-καρκίνο, τζάμπα ποτά απλά «γιατί βγήκατε», 4-5 καφέδες τη μέρα στο πόδι γιατί ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΦΕ, φαγητά του ποδαριού ενώ υπάρχει φαί σπίτι, ρούχα που δεν βάλατε ποτέ γιατί τελικά δεν σας αρέσουν και τα έχετε μόνιμα στη ντουλάπα...; Και άλλα τόσα.. Ε, υπάρχει κόσμος που έχει βίτσιο να τα σκάσει για smartphone, τόσο απλά! Για να καλύψει τη ματαιοδοξία του; Γιατί το γουστάρει; ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΦΙΛΕ; Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ;! Η εταιρεία είναι το απόλυτο brand και κοστολογεί οπως γουστάρει καθώς αυτή κινεί τα νήματα της αγοράς. Για να καταλάβετε πόσο «μικρά» σκέφτεστε, η πολυεθνική στην οποία δούλευα το 1999 είχε στην Ελλάδα Πανευρωπαικό Συνέδριο με θέμα ΠΛΑΝΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ όπου κατέληγε πως το 2009 έπρεπε να αποχωρήσει απ’ τη χώρα λόγω οικονομικών αλλαγών της χώρας.. το 1999!!! Μαντέψτε, το 2010 αποχώρησε.. Όλα τα άλλα κύριοι είναι υποκρισία ως προς τους εαυτούς σας. Όταν κάτι δεν σε απασχολεί ως αντικείμενο ηδονιστικής απόλαυσης δεν μπαίνεις καν στον κόπο της αξιολόγησης του πόσο μάλλον στο να κρίνεις αν ο χ y z είναι «καλά» για να το αποκτήσει! 😀 Πραγματικά θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να ήξερα ποια εταιρεία έκανε τόσο καλή πρόβλεψη. Μπορείς να μου πεις με πμ;
gasantony Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Τα πράγματα είναι απλά ! Εχεις χρηματα και σου αρέσει , το πήρες . Δεν δίνεις λογαριασμο σε κανένα . Δεν θέλεις ? Επίσης όλα ΟΚ .Ποιό το πρόβλημα ?
Arkin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 14/9/2018 στις 2:35 ΜΜ, OhgmaAurvanium είπε Καλησπέρα σε όλους! Χρήστης 6SPlus , ώντας κάτοχος iPhone απ το 3G! Επιτέλους θα αφήσω το κινητάκι μου για το ΧS Max, το οποίο φαίνεται τούμπανο! Θέλω όμως να σχολιάσω κάποια πράγματα καθώς έχω διαβάσει και τα 400+ σχόλια! Αδιαπραγμάτευτα οι τιμές είναι ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ! Αδικαιολόγητα; Ίσως. Βλέπω όμως κόσμο να κράζει τι κάνει ο ένας , ο άλλος, σχόλια γεμάτα ειρωνεία, ζήλια, κόμπλεξ κτλπ. Και ρωτάω, τι σας νοιάζει; Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Κινητό 1600€ και απλήρωτη ΔΕΗ; Who cares? Όλοι εσείς οι τιτάνες σωστής διαχείρησης των χρημάτων σας πόσα λεφτά έχετε χαλάσει σε τσιγάρα-καρκίνο, τζάμπα ποτά απλά «γιατί βγήκατε», 4-5 καφέδες τη μέρα στο πόδι γιατί ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΦΕ, φαγητά του ποδαριού ενώ υπάρχει φαί σπίτι, ρούχα που δεν βάλατε ποτέ γιατί τελικά δεν σας αρέσουν και τα έχετε μόνιμα στη ντουλάπα...; Και άλλα τόσα.. Ε, υπάρχει κόσμος που έχει βίτσιο να τα σκάσει για smartphone, τόσο απλά! Για να καλύψει τη ματαιοδοξία του; Γιατί το γουστάρει; ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΦΙΛΕ; Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ;! Η εταιρεία είναι το απόλυτο brand και κοστολογεί οπως γουστάρει καθώς αυτή κινεί τα νήματα της αγοράς. Για να καταλάβετε πόσο «μικρά» σκέφτεστε, η πολυεθνική στην οποία δούλευα το 1999 είχε στην Ελλάδα Πανευρωπαικό Συνέδριο με θέμα ΠΛΑΝΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ όπου κατέληγε πως το 2009 έπρεπε να αποχωρήσει απ’ τη χώρα λόγω οικονομικών αλλαγών της χώρας.. το 1999!!! Μαντέψτε, το 2010 αποχώρησε.. Όλα τα άλλα κύριοι είναι υποκρισία ως προς τους εαυτούς σας. Όταν κάτι δεν σε απασχολεί ως αντικείμενο ηδονιστικής απόλαυσης δεν μπαίνεις καν στον κόπο της αξιολόγησης του πόσο μάλλον στο να κρίνεις αν ο χ y z είναι «καλά» για να το αποκτήσει! 😀 Έτσι who cares λένε ολοι οι Έλληνες και βλέπεις που φτάσαμε. Αν κάποιος χρωστάει ΔΕΗ κτλ η εταιρεία η το κράτος θα τα πάρει από τους σωστούς που πληρώνουν και είναι τυπικοί πάντα. Πριν πεις αυτά που ανέφερες να σου πω ότι δεν χρωστάω ούτε ευρώ πουθενά δεν έχω καπνίσει ποτέ και δεν πίνω καθόλου ποτά και καφέδες. Το πρώτο είναι το σημαντικότερο. Ο Έλληνας κάποτε έπερνε δάνεια να πάει διακοπές να πάρει αμάξι τα οποία ποτέ δεν ξεχρέωνε και φτάσαμε σε αυτά τα χάλια. Όποιος γουστάρει ας βάλει το κινητο 500 δόσεις αρκεί να μην χρωστάει τίποτα από πίσω αλλιώς να μην το παρει και να πάει να πληρώσει ότι χρωστάει. Αλλιώς τα δικά του τα πληρώνουμε οι σωστοί πολίτες όπως γίνεται μια ζωή. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από Arkin 9
Votritis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, polaki είπε Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟΣ να πουλιέται το ENTRY LEVEL iPhone στα 929. Κανένας απολύτως όμως!!! To σκεφτεσαι λαθος , εντρι λεβελ ειναι τα iPhone ,se , 6 , 7 .. που τα βρισκεις ακομα στην αγορα , γι'αυτο τα καινουρια ξεκινάνε κοντά στο χιλιάρικο .
project.breeze Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Έτσι who cares λένε ολοι οι Έλληνες και βλέπεις που φτάσαμε. Αν κάποιος χρωστάει ΔΕΗ κτλ η εταιρεία η το κράτος θα τα πάρει από τους σωστούς που πληρώνουν και είναι τυπικοί πάντα. Πριν πεις αυτά που ανέφερες να σου πω ότι δεν χρωστάω ούτε ευρώ πουθενά δεν έχω καπνίσει ποτέ και δεν πίνω καθόλου ποτά και καφέδες. Το πρώτο είναι το σημαντικότερο. Ο Έλληνας κάποτε έσπερνε δάνεια να πάει διακοπές να πάρει αμάξι τα οποία ποτέ δεν ξεχρέωνε και φτάσαμε σε αυτά τα χάλια. Όποιος γουστάρει ας βάλει το κινητο 500 δόσεις αρκεί να μην χρωστάει τίποτα από πίσω αλλιώς να μην το παρει και να πάει να πληρώσει ότι χρωστάει. Αλλιώς τα δικά του τα πληρώνουμε οι σωστοί πολίτες όπως γίνεται μια ζωή. Αυτό που έγραψα σε άλλο νήμα σχετικό με τα Iphones. Κανέναν δεν πειράζει ο επαγγελματίας που δίνει 1500 ευρώ για ένα εργαλείο δουλειάς ή όταν τα δίνει κάποιος που μπορεί να βγάζει 3-4-5 χιλιάρικα τον μήνα ή που μπορεί να βάλει δόσεις και να το πάρει γιατί το γουστάρει. Το πρόβλημα είναι εκείνοι που αναφέρεις, που παίρνουν πιστωτική μετά την πιστωτική, την φορτώνουν ή παίρνουν καταναλωτικά και μετά διαμαρτύρονται που δεν μπορούν να τα πληρώσουν. Αυτό είναι παθογένεια, είναι μία νοσηρή κατάσταση όπως και να το κάνεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, OhgmaAurvanium είπε Όλοι εσείς οι τιτάνες σωστής διαχείρησης των χρημάτων σας πόσα λεφτά έχετε χαλάσει σε τσιγάρα-καρκίνο, τζάμπα ποτά απλά «γιατί βγήκατε», 4-5 καφέδες τη μέρα στο πόδι γιατί ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΦΕ, φαγητά του ποδαριού ενώ υπάρχει φαί σπίτι, ρούχα που δεν βάλατε ποτέ γιατί τελικά δεν σας αρέσουν και τα έχετε μόνιμα στη ντουλάπα...; Και άλλα τόσα.. Ε, υπάρχει κόσμος που έχει βίτσιο να τα σκάσει για smartphone, τόσο απλά! Για να καλύψει τη ματαιοδοξία του; Γιατί το γουστάρει; ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΦΙΛΕ; Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ;! Κανείς δεν κρίνει το που και πως τρώει ο καθένας τα λεφτά του. Προσωπικά ας πούμε σε βιβλία και ταξίδια έχω φάει μια περιουσία. Αυτό που κράζουμε είναι την νοοτροπία παίρνω iPhone για να το παίζω πλούσιος στην παρέα μου. Το οποίο είναι καταγέλαστο. Όχι για τίποτα άλλο, αλλά μιλάμε για προϊόν των €700. Να είχες πάρει μια Aston Martin να πω πάει στο καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα