dimihornet Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν άμυαλοι που θα τρέξουν να τα αγοράσουν ενώ δεν έχουν να φάνε! Και μετά βγαίνουν και κλαίγονται για την ακρίβεια στην Ελλάδα και ότι δεν έχουν χρήματα να ζήσουν!
project.breeze Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά είπαμε, επιλογές είναι αυτά απλά εγώ πρόσφατα αγόρασα πλυντήριο, ψυγείο και κουζίνα για το σπίτι μου και έδωσα 850 ευρώ. Μιλάμε για πράγματα απαραίτητα και δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς. Μου φαίνεται πραγματικά αδιανόητο να δώσω τα διπλάσια για να πάρω κινητό. Και για αυτούς που λένε ότι είμαστε haters και δεν μπορούμε να πάρουμε Apple γι'αυτό τα κράζουμε απαντάω ότι είμαι από τους τυχερούς που σήμερα βγάζω 1.200 ευρώ καθαρά τον μήνα, μπορώ να πάρω το δώρο των Χριστουγέννων και να βάλω και ενα 500αρι ακόμα και να το πάρω αλλά δεν θα το κάνω. Γνωρίζω όμως ανθρώπους που έχουν χαμηλότερο μισθό από μένα που ήδη σκέφτονται το πλάνο των 24 δόσεων που θα βάλουν για να το πάρουν και κάποιοι από αυτούς εάν κάτσεις σε κουβέντα μαζί τους θα σου πούνε για τον άτιμο τον Τσίπρα, για τους πολιτικούς πώς μας κατάντησαν, για την κρίση και την ανεργία. Κάπου εκεί αρχίζει να μου γυρνάει το ασπράδι από το μάτι και ανεβάζω πίεση από τα νεύρα. Είμαι παράλογος; Μπορεί και να είμαι δεν ξέρω, άλλωστε η λογική τελικά δεν είναι κάτι το αντικειμενικό όπως φαίνεται. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από project.breeze 7
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, ~mxls~ είπε Το κινητό ως συσκευή είναι όντως. Κινητό των 1000+ € δεν είναι ανάγκη. Ανάγκη είναι η επικοινωνία. Όχι η συσκευή. Όσο πληρώνουμε συμβόλαια των 50Ευρω στους κλέφτες τότε με όποια συσκευή και αν χρησιμοποιείς την ανάγκη την καλύπτεις.
~mxls~ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, fg9000 είπε Ανάγκη είναι η επικοινωνία... Δεκτό.
koeltzakoatl Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 καθένας κατασκευαστής έχει τη στρατηγική του. ο ένας μπορεί να θέλει να φέρει 1 δις πουλώντας 1 εκατομμύριο τηλέφωνα των 1000 ευρώ, ο άλλος 1 δις πουλώντας 5 εκατομμύρια τηλέφωνα των 200 ευρώ ή όποιο συνδυασμό πιστεύει θα τον βοηθήσει. προφανώς γνωρίζουν εκείνοι πώς πιστεύουν ότι θα πιάσουν τα νούμερα. από εκεί και πέρα θέλουν να μειώσουν το κόστος, όπου και όσο μπορούν. αν μπορούν να βρουν 10 ευρώ μεροκάματο (συναρμολόγηση) θα το βρουν εκεί που τα 10 ευρώ είναι ποσό που θεωρείται υψηλό (τα σκουπίδια του ενός είναι ο θησαυρός κάποιου άλλου). όπου δεν μπορούν να βρουν φτηνό μεροκάματο θα το πληρώσουν αδρά (marketing, r&d, κτλ.) σκοπός της apple είναι η δημιουργία αναγκών με σκοπό το κέρδος για τους μετόχους: δεν μας υπερκοστολογούν το φαγητό αυτές οι εταιρείες. μας δημιουργούν ανάγκες και μας γδέρνουν, άλλους περισσότερο, άλλους λιγότερο. θεωρώ πως η απάντηση φτηνό/ακριβό βρίσκεται στον τραπεζικό λογαριασμό και τις υποχρεώσεις του καθενός: στην ελλάδα, μισθός 800 ευρώ και φιλοξενία από γονείς στην ελληνική επαρχία ίσως φτάνουν και περισσεύουν να πάρει κανείς το νέο iphone. Μισθός 1600 ευρώ με 2 παιδιά σε σχολική ηλικία και ενοίκιο/κοινόχρηστα/ασφάλειες σε αστικό κέντρο μάλλον δεν φτάνουν, κ.ο.κ. Είναι καθαρά προσωπική υπόθεση.
ScorpioX777 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Το κινητό ως συσκευή είναι όντως. Κινητό των 1000+ € δεν είναι ανάγκη. Αναγκη δεν ειναι, οταν ομως μπορεις γιατι να μην το παρεις. Γι αυτο εχει και η αγορα ποικιλια... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Ο σοβαρός καταναλωτής αγοράζει σύμφωνα με τα διαθέσιμα χρήματα και τις ανάγκες του. Το ότι έχει κάποιος λεφτά δεν σημαίνει ότι πρέπει σόνι και καλά να πάρει κάτι ακριβό.
Snolly Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, fg9000 said: Έχει υποστήριξη από τους παρόχους κινητής στο εξωτερικό. Για παράδειγμα ένα αιφονι ο χρηστης το αποκτά με 300 και 500 δολάρια κάτω της αρχικής αρκεί να το κουμπώσει σε συμβόλαιο 2 χρόνων. Εδώ στην Ελλάδα λόγο καρτέλ τρώμε ότι μας προσφέρουν. Οπότε η αγορά ακριβού κινητού χωρίς διευκολύνσεις είναι στο πρόγραμμα. Με βάση το παραπάνω θα κάνει πωλήσεις αλλα μέχρι ένα σημείο. Όταν ξεπεράσει το όριο τότε θα έρθει η κατρακύλα. μα εκεί βασίζεται όλο το μοντέλο στις προηγμένες χώρες (όχι μόνο στην Αμερική). Στα 2ετή συμβόλαια, αυτό το life cycle είναι το πιο δημοφιλές στα iPhones. Πάνε από το κανονικό στο επόμενο κανονικο ή από το S στο επόμενο S. Ο κολλητός μου στη Γερμανία με 70€ συμβόλαιο με τη Vodafone (2ετές) πήρε το 7+ τη χρονιά που βγήκε με 200€. Έτσι δουλεύει η φάση μια χαρά. Κι εδώ θα δούλευε. Εγώ προσωπικά επειδή είμαι σε corporate συμβόλαιο και δεν έχω προσωπικό, δεν ενοχλούμαι (που στην Ελλάδα οι επιδοτήσεις είναι ανύπαρκτες). Αγοράζω τις συσκευές από Αμερική, τις πουλάω μετά από 1 ή 2 χρόνια στην Ελλάδα και αγοράζω την επόμενη πάλι από Αμερική (ή Χονγκ Κονγκ ανάλογα που θα βρεθώ). Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από Snollygoster
ss13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Τελικά έχετε πλάκα, δεν είδα κανένα να σχολιάζει το ύψος της τιμής της βαλίτσα LV που ξεκινάει απο 3.000 € Ναι παίρνεις την LV που κρατάει την αξία της μακροχρόνια , το άλλο σε 3 χρόνια έχει χάσει το 70 % της αξίας του , δεν είναι οικονομικό το θέμα , απλά ένας υπάλληλος των 700 ευρώ πρέπει να σκέφτεται πιο σοβαρά πριν πάρει το χρυσό μήλο ( ' τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κ!@#ς ' ) που έλεγαν οι παλιοί ( φιλικά )
Stamer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, VChris είπε Ο σοβαρός καταναλωτής αγοράζει σύμφωνα με τα διαθέσιμα χρήματα και τις ανάγκες του. Το ότι έχει κάποιος λεφτά δεν σημαίνει ότι πρέπει σόνι και καλά να πάρει κάτι ακριβό. και το "σοβαρός καταναλωτής" έπρεπε να βάλεις σε bold.
Comic maniak Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, spgkountis είπε Δελεαστική τιμή... αλλά... θα πάρω Xiaomi... ας πάρει τα i-phone κανείς άλλος να αξιοποιήσει πλήρως τα ΤΈΛΕΙΑ spec τους... εγώ απλά ένα κινητό θέλω... Ποια τελεια specs? Ουτε για πατο στο παπουτσι μου δεν θα το εβαζα😂😂😂.
project.breeze Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, VChris είπε Ο σοβαρός καταναλωτής αγοράζει σύμφωνα με τα διαθέσιμα χρήματα και τις ανάγκες του. Το ότι έχει κάποιος λεφτά δεν σημαίνει ότι πρέπει σόνι και καλά να πάρει κάτι ακριβό. Ακριβώς. Ας μας πει κάποιος τώρα, από αυτούς που θα πάρουν το καινούργιο iphone των 1300-1700 ευρώ πόσοι πραγματικά θα το αξιοποιήσουν; Πόσοι πραγματικά το χρειάζονται; Γιατί δυστυχώς βλέπω ένα trend το οποίο αφορά μεγάλο ποσοστό των αγοραστών iphone που αποτελείται από εφήβους ή νέους οι οποίο χρησιμοποιούν το κινητό για να ανεβάσουν stories στο instagram γεγονός που δεν απαιτεί κάτι που κοστίζει 2 μηνιάτικα για να το κάνεις. 2
Snolly Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, Comic maniak said: Ποια τελεια specs? Ουτε για πατο στο παπουτσι μου δεν θα το εβαζα😂😂😂. έλα μωρέ παιδιά με την υπερβολή - τοπ cpu/gpu/screen έχει τι ποια specs. είπαμε τιμές φαρμάκι αλλά τα flagship μοντέλα της δεν παίζονται. σίγουρα μπορεί να βρεις κάτι εξίσου καλό σε άλλο μπραντ (cpu αποκλείεται) αλλά "ούτε για πάτο στο παπούτσι" είναι υπερβολή ίσα ίσα για τις εντυπώσεις (που δε νομίζω να εντυπωσιάζεται κανείς). Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από Snollygoster 2
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Snollygoster είπε μα εκεί βασίζεται όλο το μοντέλο στις προηγμένες χώρες (όχι μόνο στην Αμερική). Στα 2ετή συμβόλαια, αυτό το life cycle είναι το πιο δημοφιλές στα iPhones. Πάνε από το κανονικό στο επόμενο κανονικο ή από το S στο επόμενο S. Ο κολλητός μου στη Γερμανία με 70€ συμβόλαιο με τη Vodafone (2ετές) πήρε το 7+ τη χρονιά που βγήκε με 200€. Έτσι δουλεύει η φάση μια χαρά. Κι εδώ θα δούλευε. και μετά τα 2 χρόνια το πουλά και 500 ευρώ στο ebay, δίνει άλλα 200 για το επόμενο και του μένουν 300 ευρώ για τα πάγια του 6μηνου. Μα για αυτό πουλά η apple. Αν δεν υπήρχε το παραπάνω ποιος θα έδινε το χιλιάρικο για κινητό? Στο Ελλάντα βάζουν δόσεις 46 μήνες, το χιλιάρικο πάει 1800 (με τους τόκους) και θα το πουλήσουν στην τετραετία 300 ευρω.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 3 minutes ago, Comic maniak said: Ποια τελεια specs? Ουτε για πατο στο παπουτσι μου δεν θα το εβαζα😂😂😂. Philipp Plein το παπουτσάκι? 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα