Markoulas10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Εμένα δηλαδή γιατί μου φαίνεται φυσιολογική η τσιμπιμένη τιμή για την Ελλάδα ? Έχει η Ιταλία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Φιλανδία, η Ισπανία, η Ελβετία, η Αγγλία και η Αμερική κλαρινογαμπρούς σαν τους δικούς μας όπου το i-phone είναι απαραίτητο εργαλείο της δουλειάς τους ? Έχει φουσκωτά κοριτσάκια που το όνειρο ζωής τους είναι να βγουν το the next top model ? Και στη τελική υπάρχει λαός ο οποίος κάθεται για καφέ 3-4 ώρες αφήνοντας το κινητό στο τραπέζι ? Δε νομίζω... Μόνο εμείς γατάκια Ευρωπαίοι και Αμερικανάκια γι' αυτό και δίνουμε και κάτι παραπάνω αμα λάχει να ούμε.... 3
Snolly Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Just now, geopapa said: Με τόσα τίμια πολύ φθηνότερα κινητά που κυκλοφορούν πια, ποιος θα τα αγοράσει; αυτοί που τα ποσά αυτά τους είναι αδιάφορα, και αυτοί που θα κάνουν την θυσία επειδή δε μπορούν χωρίς το iOS.
boulevar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, niksor είπε Τα μεταφορικά είναι που παίζουνε και αυτά ρόλο, στην Ελλάδα είναι γενικά πιο ακριβά. Δηλαδη αμα κανουν ship 1 εκ. iphone ποσο λες να στοιχισει η μεταφορα τους ανα τεμαχιο? Και κρουαζιερα να τα πανε τζαμπα θα τους βγει..
logistoulis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, georgetsl είπε xiaomαρα και ξερο ψωμι ...μακραν BVFM σε ολα τα επιπεδα απο οτι κυκλοφορει εξω αυτη την ωρα ....ειτε iphone ειτε samsung κλπ κλπ..... xiaomαρα ΕΛΛΑΣ ΙΝΔΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ!!!
Bl4ckSn4ke Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν πάω να αγοράσω καλύτερα 67 κιλά μπον φιλε να λυγδωσει το αντερακι μου... Ημαρτον. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από Bl4ckSn4ke
EUZONAS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Τρακαρεις με το αμάξι και αντί να βγεις να δεις την ζημιά, κοιτάς την κατάσταση του κινητού... Μαζική αποχή από τις αγορές θέλουν όλες οι εταιρίες κινητών, να δεις μετά που θα πουλάνε κινητά με 100 ευρώ και θα λένε και ευχαριστώ. 2 1
Snolly Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Markoulas10 said: Εμένα δηλαδή γιατί μου φαίνεται φυσιολογική η τσιμπιμένη τιμή για την Ελλάδα ? Έχει η Ιταλία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Φιλανδία, η Ισπανία, η Ελβετία, η Αγγλία και η Αμερική κλαρινογαμπρούς σαν τους δικούς μας όπου το i-phone είναι απαραίτητο εργαλείο της δουλειάς τους ? Έχει φουσκωτά κοριτσάκια που το όνειρο ζωής τους είναι να βγουν το the next top model ? Και στη τελική υπάρχει λαός ο οποίος κάθεται για καφέ 3-4 ώρες αφήνοντας το κινητό στο τραπέζι ? Δε νομίζω... Μόνο εμείς γατάκια Ευρωπαίοι και Αμερικανάκια γι' αυτό και δίνουμε και κάτι παραπάνω αμα λάχει να ούμε.... https://el.wiktionary.org/wiki/κλισέ Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από Snollygoster 1
logistoulis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 58 λεπτά πριν, billdanos είπε Η apple καθορίζει το φόρο στην Ελλάδα? 😛 στην ελλάδα όχι, στην ιρλανδία ναι 1
haHa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ουσιαστικά για επαρκή χωρητικότητα ζητάνε 999€ για το iPhone XR, 1429€ για το iPhone Xs και 1539€ για το iPhone Xs Max. Επίσημες τιμές σε Ελλάδα από τότε που κυκλοφόρησε το iPhone: iPhone 3G 499€ iPhone 3GS 569€ iPhone 4 649€ iPhone 4s 659€ iPhone 5 739€ iPhone 5s 739€ iPhone 6 739€ / iPhone 6 Plus 859€ iPhone 6s 789€ / iPhone 6s Plus 899€ iPhone 7 819€ / iPhone 7 Plus 969€ iPhone 8 859€ / iPhone 8 Plus 979€ / iPhone X 1199€ iPhone XR 929€ / iPhone Xs 1229€ / iPhone Xs Max 1339€ / iPhone Xs Max 256GB 1539€ 86% αύξηση του βασικού μοντέλου και 168% αύξηση για το μεγαλύτερου μεγέθους μοντέλο σε σχέση με iPhone 3G(έχει αυξηθεί και 5% ο ΦΠΑ από τότε στην Ελλάδα). Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από haHa 14 12
logistoulis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, EUZONAS είπε Τρακαρεις με το αμάξι και αντί να βγεις να δεις την ζημιά, κοιτάς την κατάσταση του κινητού... Μαζική αποχή από τις αγορές θέλουν όλες οι εταιρίες κινητών, να δεις μετά που θα πουλάνε κινητά με 100 ευρώ και θα λένε και ευχαριστώ. πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να στηθούν απάτες με ασφαλισμένα κινητά 2
Istros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, dolph είπε Έχω iPhone 6sPlus και όλο λέω να το αλλάξω και όλο μένω στο ίδιο τελικά. Λόγω κόστους φυσικά, καθώς από το Χ και πάνω έγιναν απλησίαστα ως value for money. Υπάρχει μια λογική στο «κράτα το κινητό σου για πολλά χρόνια, οπότε σε διάρκεια χρόνου δεν βγαίνει τόσο ακριβό», αλλά όταν φτάσει να αγοράσεις το νέο κινητό τότε υπολογίζεις τιμή εκείνη τη στιγμή και όχι έχοντας σκεφτεί μακροχρόνια απόσβεση. Και πλέον το iPhone παραέγινε ακριβό για να το αγοράσεις χωρίς δεύτερη (και τρίτη και τέταρτη...) σκέψη. Μπορεί σε άλλες χώρες η αίσθηση του κόστους να είναι διαφορετική, αλλά στη δική μας χώρα δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πραγματικά μπορούν να δώσουν 1.229 ευρώ (το απλό iPhone Xs, 64GB) χωρίς να τους λείψουν ή χωρίς να συγκρίνουν τί πραγματικά παίρνουν με αυτό το κόστος. Για την ώρα λέω να συνεχίσω με το 6sPlus και επειδή είναι εξαιρετικό κινητό, ελπίζω να με κρατήσει πολλά χρόνια ακόμα (η βασική χρήση είναι για τηλέφωνο/emails/browsing/apple music). Στο ενδιάμεσο, μάλλον θα ξαναγοράσω ένα απλό Android, να αρχίσω να ξανασετάρω τα καθημερινά μου σε άλλο περιβάλλον, ώστε όταν χρειαστεί να μπορώ να επιστρέψω σε οικονομικότερες λύσεις. Συμφωνώ ότι τα iPhone είναι φοβερά κινητά, αλλά επειδή στην ουσία χρησιμοποιώ μόνο ένα μικρό ποσοστό των ικανοτήτων τους (και μην ακούσω ότι η πλειοψηφία χρησιμοποιεί πολύ παραπάνω...), θα επιστρέψω πιθανόν σε οικονομικότερα μοντέλα. Φυσικά, δεν αποκλείεται στο μέλλον να ρίξει κάπως τις τιμές η Apple, ώστε να μπορούν περισσότερα άτομα της μεσαίας τάξης να τα αποκτήσουν. ΥΓ. Επαναλαμβάνω: έχω iPhone 6sPlus & iPad pro 10.5" και τα απολαμβάνω - δεν είμαι Apple hater δηλαδή, αλλά αρχίζω να γίνομαι πιο σκεπτικός για την τιμολόγησή τους (ή πιο φτωχός, τελικά 😃). Έχεις δίκιο σε ολα.Μ αρέσει ομως που όσοι έχουν συσκευή της apple το αναφέρουν γιατί όποιος σχολιαζει την apple είναι αυτόματα hater και η γνώμη του θεωρειται προκατειλημμένη.Σε λίγο θα σκαναρουμε και την απόδειξη η θα ανεβάζουμε προσωπικη φωτό με iphone για να μπορούμε να σχολιάσουμε χωρίς να χαρακτηριστούμε.Ρε που πάμε?? 2 2
Bourdoulas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Τίμιες τιμές. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σας. Φέτος λέω μείνω με το iPhone X για τις καφετέριες και να αναβαθμίσω το δεύτερο iPhone X σε XS Max για τις κοινωνικές εξόδους με Belvedere. Θα πάρω το μικρό για την παραλία. 2
ktm13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Η apple παίρνει ναρκωτικά απ' ότι φαίνεται... 1
logistoulis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, james01gr είπε αυτός που αγοράζει υπολογιστή 2 χιλιάρικα για να παίζει παιχνίδια (ή αυτοκίνητο 30 χιλιάρικα) ας πληρώσει κάτι παραπάνω. ο επαγγελματίας που το χρειάζεται εκπίπτει το ΦΠΑ επομένως όλα εντάξει ο υπολογιστής 2 χιλιάρικα ρε φίλε δεν είναι πολυτέλεια, μην είμαστε παράλογοι τόσα θες να παίζεις 1080/60 το macbook που κάνει τόσα φυσικά και είναι, εκεί να μπει πολυτελή διαβιώση Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από logistoulis
Markoulas10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Snollygoster είπε https://el.wiktionary.org/wiki/κλισέ ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα