ba_eas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Από την Παρασκευή το απόγευμα δεν μπορώ να μπώ στο Insomnia με την σύνδεση που έχω..... Είναι adsl απο την Otenet και μόλις πάω να ανοίξω την σελίδα μου βγάζει μήνυμα λάθους......και δεν μπορώ να μπώ.... Απο το ίδιο pc αν βγάλω την dsl και συνδεθώ με την isdn του Πανεπιστημίου μου τότε μπαίνω κανονικά στο Insomnia και δεν έχω κανένα προβλημα...... Πείτε μου ρε παιδιά αν το κάνει και σε άλλους με Otenet (όχι οτι τότε θα ησυχάσω αλλα λέμε τώρα....) Ευχαριστώ πολύ.... Να πώ επίσης ότι δεν παίρνω και mail για τα topic που παρακολουθώ!!!
BadBoy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Τι οtenet έχεις; Εγώ με 384 μπαίνω κανονικά.
ba_eas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Την ίδια με σένα BadBoy, θα σκάσω λέμε.....(με έκανες λιώμα τώρα) Σας παρακάλω επειδή κάνω ολόκληρες θυσίες για να μπώ στο Insomnia και να δώ την απάντησή σας, μην στέλνεται τίποτα αν δεν έχετε κατι ουσιαστικό να πείτε.... (όπως αυτό που είπε ο badboy) Sorry κιόλας απλά μου είναι δύσκολο να αλλάζω απο dsl σε isdn για να δώ ένα ανούσιο post...... Thanks again!
Dionisos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Dokimase me allo browser... Opera browser Mozilla Firefox Filika Dionisos
xaotikos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Τι modem έχεις? Μήπως κάποιο firewall...κάτι?
Hal9000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δοκίμασε να βάλεις proxy στον browser . Πχ 193.255.207.252 με port 8080
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα με DSL 384 από την OTEnet. Το ξεπέρασα με την χρήση του proxy server της OTEnet ο οποίος είναι proxy.otenet.gr με port 8080. Επιτέλους ξαναβλέπω την Insomnia!!
ba_eas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Τελικά το προβλημά μου λύθηκε...... Να σαι καλά Hal και paredwse...... Να πω ευχαριστώ και στον Dreamstorm ο οποίος μου έλυσε τις απορίες μου..... Μετά απο αυτό άρχισε να μετράει αντίστροφα ο χρόνος για την Otenet..... ήτανε η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι.... Βαρέθηκα ποια να κάνω υπομονή...
Hal9000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Επειδή βλέπω ότι το αντιμετωπίζουν και άλλοι χρήστες , θα ήθελα να μου πείτε όσοι έχετε πρόβλημα με τι provider συνδέεστε και το τύπο σύνδεσης (pstn,isdn,adsl) 'Οποιος έχει σύνδεση Tellas ADSL θα ήθελα να μου πεί αν βλέπει κανονικά τη σελίδα χωρίς proxy. 'Οσοι αντιμετωπίζετε πρόβλημα σύνδεσης και ο isp δεν σας παρέχει proxy ,μπορείτε να δοκιμάσετε έναν από τη παρακάτω σελίδα http://www.aliveproxy.com/
ba_eas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Εγώ όταν είχα το πρόβλημα με την Otenet δοκίμασα με Tellas & Forthnet ADSL που μου δάνεισαν 2 φίλοι απο εδώ μέσα και έμπαινα κανονικά στο site.... Οπότε λογικά αυτοί οι 2 provider πρέπει να είναι εντάξυ.....
ChrisAce Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Εγώ είμαι με Tellas ADSL και χωρίς proxy, και δεν έχω κανένα πρόβλημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.