Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που πρέπει να κατεβάζουμε αμάσητο το γεγονός ότι οι εταιρείες έχουν το δικαίωμα να μας πασάρουν ότι θέλουν, όπως το θέλουν... να το κοιτάξετε παιδιά.

Και λίγη κριτική δεν βλάπτει.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν μπορω να την καταλαβω την microsoft μας διωχνει απο μονη της και μετα προσπαθει να φτιαξει τα πραματα😜

Δημοσ.

Ρε παιδιά, το καταλαβαίνω ότι μεταφράζετε από αγγλικά, αλλά "οι Windows 10 χρήστες" δεν στέκουν στα ελληνικά!

Δημοσ.
4 hours ago, tolstoy said:

Χαχαχααα.. Το μονοπώλιο δεν πεθαίνει ποτέ. Το έχουν στο αίμα τους οι καπιτάλες. Τέλος πάντων.

να υποθεσω εσυ δεν εισαι καπιταλας?

ακομα εισαι με linux?

το δε σχολιο αυτο το εγραψες με μη καπιταλιστικα προιοντα?

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο ο Edge δεν είναι κακός! Εγώ χρησιμοποιώ Mac αλλά όποτε είμαι σε κάποιον υπολογιστή με Windows τον Edge χρησιμοποιώ και μια χαρά δουλεύει, γρήγορα, εύκολα! Τώρα για κάτι πιο εξειδικευμένο δεν ξέρω.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, kingjulien11_ είπε

Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο ο Edge δεν είναι κακός! Εγώ χρησιμοποιώ Mac αλλά όποτε είμαι σε κάποιον υπολογιστή με Windows τον Edge χρησιμοποιώ και μια χαρά δουλεύει, γρήγορα, εύκολα! Τώρα για κάτι πιο εξειδικευμένο δεν ξέρω.

εσυ που χρησιμοποιεις mac οτι κ να δοκιμασεις καλο θα σου φαινεται

• Sad 1
Δημοσ.

Ο Εdge δεν θυμίζει σε τίποτα τον ΙΕ. Όποιαδηποτε σύγκριση, πέφτει στο κενό.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Καλά κάνει η M$. Δικό της είναι το ΛΣ και άρα λογικό να προωθεί τον Edge. Το παράλογο θα ήταν να μην το έκανε.

Όπως ακριβώς κάνει και η Google με τον Chrome. Αλλά μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως "ξεβρακώνονται" όλοι στην Google, αλλά τους πειράζει η Microsoft, η οποία και αυτή φυσικά έχει κατηγορηθεί για πολλά κατά καιρούς.

• Like 4
Δημοσ.

Κάνει ότι κάνει και η Google. Λογικό το βρίσκω. Μια χαρά είμαι με edge και adblocker και είναι ταχύτατος και δεν είχα ποτέ θέμα με ραμ στο λάπτοπ όπως είχα με chrome.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάντως η αλήθεια είναι ότι όταν βάζεις να παίξει 4K youtube ο edge τους έχει όλους τους browsers για τον χαβαλέ του σε θέματα κατανάλωσης πόρων και ομαλότητα βίντεο... το ίδιο και στο netflix... ο μόνος ως τώρα (με την νέα έκδοση του chrome επιτέλους διορθώθηκε το πρόβλημα) εδώ και 2 χρόνια κανένας browser δεν έπαιζε σωστά το netflix και έβαζε μπάρες πάνω κάτω η αριστερά δεξιά ανάλογα με την ταινία... ο edge πρώτος σε βίντεο λοιπόν... 

τώρα όμως το δύστυχο της υπόθεσης είναι ότι σε όλα τα άλλα είναι για κλάματα... οπότε ότι και να μας πει απλά πατάμε να κατεβάσουμε οποιονδήποτε άλλον browser... 

Επεξ/σία από inangelsheart
Δημοσ.

δεν αποτρέπει αλλά προτείνει...

επίσης αυτό το "feature" είναι για τους insiders και θα γίνει διαθέσιμο στο κοινό με το update του Οκτωβρίου εκτός αν το κόψουνε τελικά. Άλλωστε για αυτό τον λόγο υπάρχουν οι beta εκδόσεις, για να παίρνουν feedback από τον κόσμο και να κάνουν βελτιώσεις.

Τώρα αν υπάρχει κόσμος που έχει πρόβλημα με ένα επιπλέον κλίκ για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση είναι άλλο θέμα. 
Η πρόταση τους πάντως να χρησιμοποιήσουμε το δικό τους προϊόν δεν είναι αθέμιτη ούτε παράλογη. Ο edge με τις χιλιάδες βελτιώσεις που έχει από την στιγμή που πρωτοεμφανίστηκε μπορεί άνετα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων καθημερινού browsing και όχι μόνο.

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...