Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! επειδή είμαι τελείως βλάκας, και ξέχασα σε μία πρόσφατη συναλλαγή που έκανα τις 4 βιδούλες και το πίσω bracket της h80 υδροψύκτρας μου, πάνω στην μητρική. αυτό εδώ κάνε σίγουρα, ή δε θα μπορεί να μπει πουθενά πια η ψύκτρα.. https://www.itsmart.gr/product_info.php?products_id=22845 ; παράδειγμα εγώ θα κάνω αναβάθμιση σε ryzen, δλδ am4 socket. το παραπάνω θα είναι χρήσιμο; βέβαια η am4 μητρικές έχουν ήδη bracket πάνω, αλλά δε ξέρω αν θα κάνει η original h80.. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Sollekram είπε Καλησπέρα! επειδή είμαι τελείως βλάκας, και ξέχασα σε μία πρόσφατη συναλλαγή που έκανα τις 4 βιδούλες και το πίσω bracket της h80 υδροψύκτρας μου, πάνω στην μητρική. αυτό εδώ κάνε σίγουρα, ή δε θα μπορεί να μπει πουθενά πια η ψύκτρα.. https://www.itsmart.gr/product_info.php?products_id=22845 ; παράδειγμα εγώ θα κάνω αναβάθμιση σε ryzen, δλδ am4 socket. το παραπάνω θα είναι χρήσιμο; βέβαια η am4 μητρικές έχουν ήδη bracket πάνω, αλλά δε ξέρω αν θα κάνει η original h80.. Kαλησπερα οταν λες h80 εννοεις της corsair h80? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Kαλησπερα οταν λες h80 εννοεις της corsair h80? ναι την original, όχι την corsair H80i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Sollekram είπε ναι την original, όχι την corsair H80i Φιλε επειδη ειχα καποτε την h100 που ηταν ιδια αλλα με 240αρι ψυγειο δεν νομιζω οτι μπαινει σε am4 Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Φιλε επειδη ειχα καποτε την h100 που ηταν ιδια αλλα με 240αρι ψυγειο δεν νομιζω οτι μπαινει σε am4 ναι, είναι τετράγωνη και δε βρίσκω κάτι της AM4 με τέτοιο τετραγωνισμένο bracket οπου θα μπορούσα να το τοποθετήσω. άκουσα βένβαια κάπου ότι δε χρειάζεται, και ότι θα εφαρμόσει σε AM4 αυτό που έχει ήδη πάνω της, αλλά δε πάιζει.... ότι και καλά το bracket που είχε πάνω της η ψύκτρα, όπου έμπαινε σε lga1155 ΜοΒο, θα εφαρμόσει και σε ΑΜ4. Το άλλο που εφάπτεται πίσω στο πίσω μέρος της μητρικής για να βιδώσει πάνω η ψύκτρα, δε το χρειάζομαι γιατί η AM4 based μητρικές έχουν από stock, πίσω τους μία τέτοια βάση. Τώρα δυστυχώς, αν δε γίνονται όλα αυτά, θα μείνω με την stock wraith cooler, η οποία δεν είναι και τόσο κακή για ένα μικρό διάστημα, ούτε overclock θα ήθελα να κάνω έτσι και αλλιώς. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Οι αποστατες απο ιντελ δεν κανουν σιγουρα εχει διαφορετικο υψος το heat spreader της intel. Μπορω να κοιταξω αν τα εχω αν θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Οι αποστατες απο ιντελ δεν κανουν σιγουρα εχει διαφορετικο υψος το heat spreader της intel. Μπορω να κοιταξω αν τα εχω αν θες. Ναι, αν σου είναι εύκολο, Σε ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Sollekram είπε Ναι, αν σου είναι εύκολο, Σε ευχαριστώ ! Οκ θα κοιταξω το βραδυ που θα σχολασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα