George! Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Προσφορά για ελάχιστους αλλά η τιμή είναι η χαμηλότερη της αγοράς στην Ελλάδα και όχι μόνο. https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/180417-sony-oled-kd77a1-77 https://www.skroutz.gr/s/12943384/Sony-KD-77A1.html?keyphrase=KD77A1 1 2
papafigos84 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μεχρι κι εδω θα μοιρασει ακυρα ο Κωτσος. 1 1
Craven Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, zorans είπε Εντάξει, φτάνει το σκίσατε το θέμα.... Το παιδί πόσταρε κάτι που όντως είναι προσφορά αλλά όχι για όλους... Χαλάρωσε λίγο φίλε μου.. η φτώχια θέλει καλοπέραση, όποιος δεν αντέχει λίγο αθώα πλάκα σε κάτι που αντικειμενικά την σηκώνει, τότε τι κάνει σε μια τέτοια κοινότητα?. Αντικειμενικά τώρα, αυτή δεν είναι για λίγους εδώ μέσα.. το πιο πιθανό είναι να μην είναι για κανέναν, πχ αν ήμασταν στο avclub που μπαίνουν αρκετοί που αγοράζουν μηχανήματα χιλιάδων ευρώ, θα ήταν διαφορετικά αλλά στο Insomnia είμαστε που ψάχνουμε τις προσφορές των SM και αν το τάδε προϊόν έχει 50 λεπτά λιγότερο κάπου, οπότε λίγο πλάκα σε τέτοια θέματα είναι αναμενόμενη και θα πρέπει να το γνωρίζει κάποιος TS αντί να θίγεται (γιατί απ το like του ή με την παντελώς άσχετη και εν βρασμώ σύγκριση με ένα iphone που σε άλλη πιο ταιριαστή περίπτωση θα συμφωνούσα, αυτό δείχνει). Φυσικά καλά έκανε και την έβαλε την προσφορά και αν κάποιος βρεθεί εδώ μέσα που μπορεί να την πάρει, φυσικά με γεια του και χαρά του και δεν νομίζω έτσι κιαλλιώς ότι θα τον εμποδίσει η οποιαδήποτε πλάκα, αλλά όπως και να χει λίγο πλακίτσα που και που μέσα στην μιζέρια μας δεν έβλαψε κανέναν. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από Craven 13
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Oχι οτι θα σκεφτομουν να αγορασω τηλεοραση σε τετοια τιμη ποτε, αλλα βλεποντας την τιμη του τοπικ σκεφτηκα μηπως ειναι 8Κ. Αλλα στο λινκ του Κωτσ. βλεπω οτι ειναι 4Κ. Ακουσα πριν λιγες μερες οτι τον Οκτωβρη θα βγουν στην αγορα (ακομα και την Ελληνικη), 8Κ τηλεορασεις με τιμη περιπου σε αυτη του τιτλου και ετσι πολλες ιντσες. Δεν θυμαμαι ακριβως την τιμη που θα βγουν, αλλα νομιζω οτι ειναι πλέον παρα πολλα τα λεφτα για 4Κ, ασχετως αν ειναι oled 77αρα κλπ. Επομενως η σοβαρη απαντηση μου σε ενα τοπικ που γεμισε με τρολαπαντησεις (θα το διαβασω ολοκληρο και αν χρειαστει θα φυγουν αυτες οι τρολαπαντησεις) ειναι οτι αν καποιος εχει τοσα λεφτα, να περιμενει. Μην τα δωσει για μια 4Κ, νομιζω οτι θα τα κλαιει πολυ συντομα! 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Εφυγαν τα 28 (απο χιουμοριστικα ως τρολ) σχολια, γιατι οκ, καλη η πλακα, αλλα μην χανονται και οι ελαχιστες "σοβαρες" απαντησεις που μπορει να βοηθησουν καποιον που ισως σκεφτει να αγορασει ενα προιον. Μπορει να υπαρχει εστω και ενας. Ποτε δεν ξερεις. Αν τυπικα ειναι προσφορα το οποιοδηποτε προιον, μπορουμε να απαντησουμε σοβαρα ωστε να συνεισφερουμε. 1 1
toyo73 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Υπαρχουν καποιοι που δινουν τα ιδια ποσα η και παραπανω για μουσικη.Οποτε περι το παθος του καθενος.
birbilis_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Για το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί η τιμή να είναι καλή αλλά προ μηνός είχα ρωτήσει σε τοπικό κατάστημα για αντίστοιχη LG 77C8 και μου είχαν δώσει τιμή 7500-8000.
Craven Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα συμφωνήσω πάντως πως όσο καλή τηλεόραση και αν είναι, αν κάποιος τυχερός εδώ μέσα του περισεύουν, ίσως είναι καλύτερα να περιμένει για 8Κ. Άλλωστε Οκτώβρη κυκλοφορούν τα νέα μοντέλα (πχ το νέο OLED Μοντέλο AF8) οπότε κανείς δεν ξέρει αν αυτή η τιμή για την Α1 λίγο μετά θα είναι όντως προσφορά ή ακριβή πλέον (κάπου είχε πάρει το μάτι μου βέβαια πως δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει 77 ίντζες μοντέλο.. αλλά απ την άλλη με κάθε νέα γενιά πέφτει η τιμή στην προηγούμενη όπως και να χει, έστω και αν οι βελτιώσεις θα είναι ελάχιστες και σε οτιδήποτε άλλο εκτός απ την εικόνα... ακόμα καλύτερα αυτό για όποιον κοιτάει την Α1) και κάπου εκεί θα κυκλοφορήσουν και οι 8K της Samsung. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από Craven
cineaste Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 7 hours ago, birbilis_ said: Για το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί η τιμή να είναι καλή αλλά προ μηνός είχα ρωτήσει σε τοπικό κατάστημα για αντίστοιχη LG 77C8 και μου είχαν δώσει τιμή 7500-8000. Μάλλον θα πέσει γύρω στα 5000 το επόμενο καλοκαίρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα