Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλήμερα σας ξέρει μήπως κάποιος/α αν έχει εφαρμοστεί ο νέος νόμος για κάμερες στην εξέταση οδήγησης? 

Και αν κάποιος/α έχει δώσει πολύ πρόσφατα για μηχανή η για αμάξι να πει πως ήταν η εξέταση και πως έγινε. Με ενδιαφέρει πιο πολύ για μηχανή απεριόριστο γι'αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από episthmonas leme
Δημοσ.

Δεν έχει εφαρμοστεί απ' όσο ξέρω. Για το πώς γίνεται η εξέταση, θα μπορώ να σου πω τον άλλο μήνα που δίνω.

Δημοσ.

Για μηχανή η για αμάξι δίνεις εσύ? Αν είσαι σε σχολή ρώτα αν μπορείς αν ξέρουν πότε μπαίνει ο νόμος, αν σου είναι εύκολο φυσικά. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου πάντως.

Δημοσ.

Αυτή τη βδομάδα δεν πήγα για μάθημα. Από Δευτέρα-Τρίτη που θα κάνω τα τελευταία μαθήματα θα μπορώ να σου απαντήσω. Το έχω υπόψιν πάντως :)

• Like 1
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο το ακούω απο το 2015 που έδωσα εγώ. Δυστυχώς Ελλάδα είμαστε! 

Πάντως γνωστός που έδωσε τον Ιούνιο του 2018 έδωσε με το παλιό τρόπο.

Δημοσ.

χτες είδα έδιναν εξέτασής με παλιό τρόπο... εδώ δεν έχουν μελάνια φωτοτυπία να βγάλουν (τις έβγαζε στο eco) στο μεταφορών 😁

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χίλια συγγνώμη, αλλά οι αναποδιές δεν έχουν τέλος. Πέρα ότι έχω δυο βδομάδες να πάω, έχουν και στάση οι εξεταστές μέχρι την Παρασκευή.

Ελπίζω να μπορέσω να σου απαντήσω σύντομα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, jimmy213 είπε

Χίλια συγγνώμη, αλλά οι αναποδιές δεν έχουν τέλος. Πέρα ότι έχω δυο βδομάδες να πάω, έχουν και στάση οι εξεταστές μέχρι την Παρασκευή.

Ελπίζω να μπορέσω να σου απαντήσω σύντομα.

Παλι λεφτα θελουν και να μην χασουν κυριως το ...χαρτζηλικι τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@episthmonas leme Μου είπε ότι απλώς ήταν μια πρόταση και πως δεν έχει αλλάξει κάτι και ούτε γνωρίζουν οι σχολές κάτι παραπάνω. Κατ' αυτόν, είναι δύσκολο να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο.

Επεξ/σία από jimmy213

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...