Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα αγόρασα και το τελευταίο κομμάτι του υπολογιστή μου και άρχισα να τον συναρμολογώ αλλά σταμάτησα στη μέση γιατί διαπίστωσα ότι δεν έχω βίδες για να στηρίξω τη μητρική μου (micro ATX) ASUS  PRIME B450M-A στο κουτί silverstone sugo sg10B. Ποιός θα έπρεπε να παρείχε αυτές τις βίδες; Η μητρική ή το κουτί; Στο κουτί της μητρικής υπάρχει ένα σακουλάκι με δύο πολύ-πολύ μικρές βίδες. Που χρησιμεύουν αυτές;

Δημοσ.

Ψάχνοντας στο youtube  είδα ότι δεν λείπουν μόνο οι βίδες αλλά και όλα τα παρελκόμενα που φαίνονται στη φωτογραφία που επισυνάπτω.

vlcsnap-2018-09-13-00h06m22s977.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το πήρες μεταχειρισμένο στείλε στον πωλητή φώτο με το τι πρεπει να έχει μέσα μπας και τα βρει στις ντουλάπες που θα είναι πεταμένα. Αν το πήρες από μαγαζί μάλλον σου έδωσαν ανοιγμένο από επιστροφή με σουφρωμένα παρελκόμενα. :(

Κανονικού μεγέθους motherboard stand-offs παίρνει το sugo ή έχει δικές του πιο κοντές; 

Επεξ/σία από mindtrapper
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καινούργιο το αγόρασα. Άρχισα από πέρυσι τέτοιο καιρό να αγοράζω τα κομμάτια ένα-ένα, πρώτο πήρα την οθόνη, πριν 3-4 μήνες πήρα το κουτί, σήμερα πήρα και το τελευταίο κομμάτι. Τα άνοιγα μόνο για να τα δω λίγο όταν μου τα φέρνανε και τα έκλεινα πάλι με ταινία. Σήμερα που θέλησα να το συναρμολογήσω διαπίστωσα ότι έλειπαν. Βίδες για τη μητρική μόλις βρήκα από ένα παλιό pc. Πατάκια θα βρω στα jumbo, δεματικά έχω, εκείνον τον διακλαδωτή που δίνει σε τρεις ανεμιστήρες δεν ξέρω πως να τον ψάξω στο ebay ή στο e-shop για να μην πληρώσω μεταφορικά. (τα τρία μαύρα πλαστικά δέν ξέρω που χρειάζονται)

Επεξ/σία από nikos3000
Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι να μην χρειαστείς τον διακλαδωτή, έχεις τόσα ανεμιστηράκια?

Οι 2 βιδούλες με τη μητρική είναι για την θύρα Μ2/nvme.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikos3000 είπε

Σήμερα αγόρασα και το τελευταίο κομμάτι του υπολογιστή μου και άρχισα να τον συναρμολογώ αλλά σταμάτησα στη μέση γιατί διαπίστωσα ότι δεν έχω βίδες για να στηρίξω τη μητρική μου (micro ATX) ASUS  PRIME B450M-A στο κουτί silverstone sugo sg10B. Ποιός θα έπρεπε να παρείχε αυτές τις βίδες; Η μητρική ή το κουτί; Στο κουτί της μητρικής υπάρχει ένα σακουλάκι με δύο πολύ-πολύ μικρές βίδες. Που χρησιμεύουν αυτές;

Οι βίδες όπως έχει αναφερθεί συνοδεύονται με το κουτί.

Αν το κατάστημα που το αγόρασες έχει και τεχνικό τμήμα θα σου πρότεινα να πάρεις ένα τηλέφωνο.

Ισως έχουν να σε εξυπηρετήσουν ή να μιλήσουν με προμηθευτή και να τα παραλάβεις.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mindtrapper είπε

Κανονικού μεγέθους motherboard stand-offs παίρνει το sugo ή έχει δικές του πιο κοντές; 

Έχει δικές του (για αυτό και δεν υπάρχει στη φωτογραφία με τα παρελκόμενα)

Δημοσ.

Αν πήρες το κουτί πριν 3-4 μήνες μπας και τις έβγαλες κατά λάθος ή έχουν παραπέσει πουθενά ;;;
Πάντως, τόσο καιρό μετά είναι κομμάτι δύσκολο να σε βοηθήσουν από το κατάστημα και δύσκολο να έχουν ανταλλακτικά.

Στείλε ένα μνμ στην Silverstone εξηγώντας το πρόβλημα.
Καμμιά φορά βοηθάνε και οι εταιρείες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην χειροτερη τραβα σε κανα μαγαζι στην γειτονια σου με υπολογιστες κτλ. Θα εχουν να σου δωσουν/πουλησουν. Αλλα γενικα μπορεις να μιλησεις με την silverstone και για τα υπολοιπα τα οποια δεν τα χρειαζεσαι day-1 για να συναρμολογησεις το pc

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.

Εφόσον τα υπόλοιπα τα έχεις βρει, δεν νομίζω να χρειαστείς κάτι παραπάνω. Σύμφωνα με το manual η μητρική έχει 3 υποδοχές για ανεμιστήρες, όσους ήδη έχεις.
Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος να χρησιμοποιήσεις fan splitter και όχι τις υποδοχές αυτές? 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Mene είπε

Σύμφωνα με το manual η μητρική έχει 3 υποδοχές για ανεμιστήρες, όσους ήδη έχεις.
Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος να χρησιμοποιήσεις fan splitter και όχι τις υποδοχές αυτές? 

Τρεις ανεμιστήρες για το κουτί συν έναν ακόμη για την cpu. Δεν έψαξα να δω πόσες υποδοχές για ανεμιστήρες έχει η μητρική, μέχρι στις 2 η ώρα τη νύχτα έψαχνα για βίδες. Είναι στην τύχη μου φέτος, στο post μου 
https://www.insomnia.gr/forums/topic/666580-secretlab-gaming-chairs-σε-προσφορα-με-0-μεταφορικα/?page=7&tab=comments#comment-56279751  γράφω ότι «Αγόρασα την secretlab omega 2018, το κουτί ήρθε σε μένα πολύ ταλαιπωρημένο (κατεστραμμένες κάποιες γωνίες του από πτώσεις και στη μία πλευρά του ήταν σκισμένο), οι οδηγίες συναρμολόγησής της λείπανε και το αριστερό μπράτσο είναι ελαφρώς στραβό, το τελευταίο δεν θα το είχα προσέξει αν κάποιος χρήστης εδώ δεν είχε αναφέρει το ίδιο πρόβλημα στη δική του καρέκλα GENESIS. Η δεξιά πλευρά της πλάτης, εσωτερικά, είναι καλύτερα τεντωμένη από την αριστερή (δεν ξέρω αν πρέπει να θεωρήσω ότι, η δεξιά πλευρά αγγίζει την τελειότητα ή αν η αριστερή πλευρά εμφανίζει ένα μικρό ελλάτωμα, που μπορεί να μεγεθυνθεί στο μέλλον).»

5 ώρες πριν, dpolal είπε

Αν πήρες το κουτί πριν 3-4 μήνες μπας και τις έβγαλες κατά λάθος ή έχουν παραπέσει πουθενά ;;;

Άνοιγα το κάθε κομμάτι που μου φέρνανε μόνο για δύο λεπτά και το έκλεινα πάλι με ταινία, δεν τα έχασα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...