flyer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λιτό και μεστό το φετινό special event. Αν και με μόνο 2 προϊόντα η Apple χρειάστηκε 1 ώρα και 45 λεπτά, για να καλύψει τα κύρια specs των Apple Watch 4 και iPhone Xs/Xs MAX/Xr. Εντυπωσιάστηκα με τη λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος του aw4 (και γενικώτερα με το watchOS 5), με τον νέο Α12 επεξεργαστή και των νέων δυνατοτήτων συνδυασμό camera hardware/software των νέων iPhone. Ειδικά για ενδιάμεσο μοντέλο βρήκα εξαιρετικά τα Xs/Xs max. Σαν γνήσιο Apple sheep δηλώνω πολύ ικανοποιημένος από τα νέα Apple προϊόντα. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από flyer
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Προσωπικά δεν εγκαταλείπω (ακόμα!) το iPhone SE μου. Αν και διατηρούσα αμυδρή την ελπίδα να παρουσιαστεί ένα iPhone X στο SE form factor, δεν ξέρω αν αξίζει ακόμα η μετάβασή μου σε μεγαλύτερο κινητό. Θέμα συνήθειας υποθέτω... Αντίθετα, με εντυπωσίασε το Apple Watch series 4 (αν έρθει και στην Ελλάδα η λειτουργία ECG, πανηγύρια!). Λέω να το πάρω σε Nike+ edition και να δώσω το τωρινό series 2 Nike+ edition.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Και γω άνετα παραμένω με το Χ μου και παίρνω το νέο ρολογάκι για φέτος για να μου φύγει η "κάψα". (μέχρι να δω τα νέα ipad αργότερα και να με πιάσει πάλι...)
margaritagr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Άσε με τα iPad θα με πιάσει και μένα αλλα δεν παίζει να τ αλλάξω ακόμα. Λετε να παίξει καμία καλή προσφορά πλέον για το Χ ?
CheOnWeb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 hours ago, paredwse said: Προσωπικά δεν εγκαταλείπω (ακόμα!) το iPhone SE μου. Αν και διατηρούσα αμυδρή την ελπίδα να παρουσιαστεί ένα iPhone X στο SE form factor, δεν ξέρω αν αξίζει ακόμα η μετάβασή μου σε μεγαλύτερο κινητό. Θέμα συνήθειας υποθέτω... Αντίθετα, με εντυπωσίασε το Apple Watch series 4 (αν έρθει και στην Ελλάδα η λειτουργία ECG, πανηγύρια!). Λέω να το πάρω σε Nike+ edition και να δώσω το τωρινό series 2 Nike+ edition. Μία απ' τα ίδια. Κρατάω μια τελευταία ελπίδα μέχρι την άνοιξη που κλείνει 3 χρόνια το SE (μου), μπας και... Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από CheOnWeb
Προτεινόμενες αναρτήσεις