yianniskyr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 καλησπέρα. Όταν δουλεύω σε spilt screen και αλλάζω desktop , μετά από λίγο εμφανίζεται αυτή η γραμμή που βλέπεται σημειωμένη .Μετά από λίγο εξαφανίζεται και όταν είμαι πάλι σε split screen εμφανίζεται πάλι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα . Γνωρίζεται τι μπορεί να φταίει ;το έχει πάθει κάποιος από εσάς; Το μοντέλο που έχω είναι late 2015, 27' retina 5K desktop.pdf
sakis697 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα, σταματησε να λειτουργει ο ελληνικος ορθογραφος της isqure ρε γαμωτο. Τον εσβησα τον ξανα περασα αλλα παλι τιποτα.
mindreader Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 43 λεπτά πριν, sakis697 είπε Καλησπερα, σταματησε να λειτουργει ο ελληνικος ορθογραφος της isqure ρε γαμωτο. Τον εσβησα τον ξανα περασα αλλα παλι τιποτα. Ωπ, καινουριο ειναι τωρα αυτο; Η αληθεια ειναι, οτι οπως βγηκε πριν....καμια δεκαρια χρονια, τον αφησαν ετσι. Ελληνικο software development και official support αλα ελληνικα. Τι να πει κανεις...
sakis697 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 49 λεπτά πριν, mindreader είπε Ωπ, καινουριο ειναι τωρα αυτο; Η αληθεια ειναι, οτι οπως βγηκε πριν....καμια δεκαρια χρονια, τον αφησαν ετσι. Ελληνικο software development και official support αλα ελληνικα. Τι να πει κανεις... Ε το εκαναν μια αναβαθμιση καθε φορα που εβγαινε το νεο λογισμικο αλλα ξαφινκα σταματησε προχθες και με εχει σπασει τα νευρα. Το εκανε και σε εσενα;
superfast5 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μόλις έκανα το update από El Capitan σε Mojave σε Macbook Air του 2013 με Ι7, 8GB RAM και 512 SSD (είναι BTO μηχάνημα) Δυαστυχώς η μπαταρία ριουφιέται με αστραπιαίους ρυθμούς. Έχω ψάξει σε πολλά forum και διαπιστωσα ότι είναι κοινό πρόβλημα σε πολλούς Οποτε back to the safe..........
lamargos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, sakis697 είπε Ε το εκαναν μια αναβαθμιση καθε φορα που εβγαινε το νεο λογισμικο αλλα ξαφινκα σταματησε προχθες και με εχει σπασει τα νευρα. Το εκανε και σε εσενα; Σε εμένα δουλεύει κανονικά. Το απενεργοποίησα πριν από λίγο για να το τσεκάρω, προς στιγμή δε δούλεψε, έκανα μια επανεκκίνηση τον υπολογιστή και δουλεύει κανονικά. Δεν έχω παρατηρήσει δυσλειτουργία του μέχρι σήμερα και δουλεύω το Neooffice καθημερινά. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από lamargos
mindreader Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, sakis697 είπε Ε το εκαναν μια αναβαθμιση καθε φορα που εβγαινε το νεο λογισμικο αλλα ξαφινκα σταματησε προχθες και με εχει σπασει τα νευρα. Το εκανε και σε εσενα; Αγγλικα βλεπω, κανονικα τα εντοπιζει τα λαθη. Ελληνικα ομως οχι. Δεν θυμαμαι πως ηταν. Διορθωνε παντα και αγγλικα και ελληνικα; --- Νεο update του mojave σημερα.
lamargos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Πρέπει από τις προτιμήσεις συστήματος - πληκτρολόγιο - κείμενο να ορίσεις ως γλώσσα στην ορθογραφία τα Ελληνικά (isquare). To word έχει δικό του ενσωματωμένο ορθογράφο στα ελληνικά, το λειτουργικό όμως όπως και άλλες εφαρμογές (openoffice) δεν έχουν και εξαρτώνται από τη συγκεκριμένη επιλογή.
mindreader Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, lamargos είπε Πρέπει από τις προτιμήσεις συστήματος - πληκτρολόγιο - κείμενο να ορίσεις ως γλώσσα στην ορθογραφία τα Ελληνικά (isquare). To word έχει δικό του ενσωματωμένο ορθογράφο στα ελληνικά, το λειτουργικό όμως όπως και άλλες εφαρμογές (openoffice) δεν έχουν και εξαρτώνται από τη συγκεκριμένη επιλογή. Οριστε, ενεργοποιημενο δεν ειναι;;;; Ομως, στο textedit οπως βλεπεις, τη μεν αγγλικη ανορθογραφη λεξη την κοκκινιζει, την δε ελληνικη πέρα βρεχει.
yazidis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Αν θυμαμαι καλα, δεν πρεπει να επιλεξεις ποια γλωσσα θα διορθωνει; Λεω, μηπως οπως εισαι εκει στο text edit να κανεις δεξι κλικ και μηπως στον ορθογραφικο ελεγχο εχει επιλογη ελληνικα;
sakis697 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Εγω οπως το ειχα μεχρι πριν δεκα μερες, δουλευε σαν το κινητο. Δηλαδη τονιζε και την λεξη κιολας και την διορθωνε. Τωρα την κανει με κοκκινο και για να σε βγαλει την σωστη πρεπει να κανεις κλικ πανω της.
Illuvatar1981 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Προσωπικά στις ρυθμίσεις Keyboard > Text > Spelling έχω επιλεγμένο το Automatic by Language και τα διορθώνει όλα και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Επίσης στα Γλωσσικά Εργαλεία στο Επίπεδο Αυτόματης Διόρθωσης έχω επιλεγμένο το Εξελιγμένο.
mindreader Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Illuvatar1981 είπε Προσωπικά στις ρυθμίσεις Keyboard > Text > Spelling έχω επιλεγμένο το Automatic by Language και τα διορθώνει όλα και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Επίσης στα Γλωσσικά Εργαλεία στο Επίπεδο Αυτόματης Διόρθωσης έχω επιλεγμένο το Εξελιγμένο. Τι διαφορα εχει το 'εξελιγμενο';
Illuvatar1981 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mindreader είπε Τι διαφορα εχει το 'εξελιγμενο'; Επίσης δες κι εδώ. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από Illuvatar1981 2
mindreader Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) οκ, το εβαλα κι εγω εξελιγμενο, αλλα δεν διορθωνει λεξεις που γραφω λαθος στα ελληνικα. Δεν χαμπαριαζει, τις αγνοει, σαν να μην δουλευει στα ελληνικα. Γιατι; Επισης, στο keybord-text που λες, εγω δεν βλεπω καμια επιλογη 'spelling' και ουτε 'automatic by language'. Εδω το λινκ με το τι βλεπω Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από mindreader
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα