Προς το περιεχόμενο

macOS Mojave

onelonelystar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, agpol07 said:

Βγάζει error..

asd.jpg

Έλεγξε τα quotes, μάλλον έχεις ένα παραπάνω. Επίσης βάλε τα δικά σου username/password!

Επεξ/σία από Dr.Fuzzy
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 07/11/2018 at 15:39, Dr.Fuzzy said:

Έχω φτιάξει ένα applescript που το κάνει αυτοματοποιημένα https://github.com/DrFuzzy/thinLocalSnapshots

Προφανώς μέσα στο script όπου user/password βάζετε τα δικά σας.

Update, έχω προσθέσει εναλλακτικά και schedule με launchd plist εκτός από το calendar. Οδηγίες στο README.

Δώστε git pull σε ένα terminal μέσα στο project folder για να κατέβει η τελευταία version.

Επεξ/σία από Dr.Fuzzy

Καλησπέρα παίδες, ένα κουλό πρόβλημα:

Είχα πάει σε Mojave με Upgrade αλλα ελεω αδειας ειπα να το κανω Clean Install. Ολα δουλεύουν ρολόι αλλα στο Bootcamp οταν πάω να δημιουργήσω USB Install Disk μετα απο ώρα μου βγάζει αυτό:

824422718_Screenshot2018-11-27at21_06_36.png.a5996c4ee0d5594622eb7a69890b93ed.png

Εχω δοκιμάσει 5 διαφορετικά φλασάκια εως 32GB, έχω 850GB ελεύθερο χώρο στο δίσκο και δε του χω σετάρει Time Machine ακόμα... iMac Late 2013

Καμιά ιδέα;;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/12/2018 στις 12:34 ΠΜ, stathisdr είπε

Ρε παιδιά εμένα μου λέει ότι δεν υπάρχει update...κι έχω 10.14.1 τι να κάνω; imac 27 late 2013

Και εγω σε 10.14.1 ειμαι, και δεν εχω διαθεσιμο update 🤔

edit: Μολις μου ηρθε xD

Επεξ/σία από najinblue3

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Γειά σας παίδες και χρόνια πολλά.

Με το Mojave παρατηρώ ένα μικρό lag στο μηχάνημα (2017 MBP wTB 13") και κυρίως σε Safari... έχετε παρατηρήσει τίποτα? λέτε κάνα clean install (είχα αναβαθμίσει από High Sierra) να το βελτιώσει?

25 λεπτά πριν, onelonelystar είπε

Γειά σας παίδες και χρόνια πολλά.

Με το Mojave παρατηρώ ένα μικρό lag στο μηχάνημα (2017 MBP wTB 13") και κυρίως σε Safari... έχετε παρατηρήσει τίποτα? λέτε κάνα clean install (είχα αναβαθμίσει από High Sierra) να το βελτιώσει?

Σίγουρα φίλε αυτό είναι!

Σου μιλάω εκ πείρας!

Βοήθεια παιδιά!κάθε φορα που πάω να ανοίξω ένα φάκελο από usb την πρώτη φορα δεν ανοίγει και εξαφανίζει τον φάκελο και μετά μου ανοίγει κανονικά όπως δείχνει και το βιντεάκι που τράβηξα παρακάτω..ωστόσο υπάρχουν φορες που το κάνει και εφόσον έχει διαβάσει μια φορα τον φάκελο να το κλείσει..έχω δοκιμάσει με αλλα usb sticks και σε άλλες θύρες του mac mini και έχει το ίδιο πρόβλημα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...