Προς το περιεχόμενο

macOS Mojave

onelonelystar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εννοείς να διαγράφει μόνο αυτά και να αφήνει οτιδήποτε άλλο?

Γιατί αν θες απλώς να σβήνεις τα πάντα, μπορεις να του κάνεις ενα format με το disk utility και καθάρισες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, Mercyful_Fate είπε

Εννοείς να διαγράφει μόνο αυτά και να αφήνει οτιδήποτε άλλο?

Γιατί αν θες απλώς να σβήνεις τα πάντα, μπορεις να του κάνεις ενα format με το disk utility και καθάρισες.

Ναι, αυτο!

όταν ρωτάω τον καιρό στο Siri, δεν μου βγάζει τα εικονίδια (ήλιος, συννεφιά κτλ).. το ίδιο έκανε και στο High Sierra και είπα θα είναι κάνα bug που θα διορθωθεί στο Mojave, αλλά πάλι μου κάνει τα ίδια. Μπορεί να το τσεκάρει κάποιος να μου πείτε αν κάνει το ίδιο και σε εσάς?

(όταν τσεκάρω τον καιρό manually, δηλ χωρίς τον Siri, φαίνονται κανονικά τα εικονίδια)

Screenshot 2018-10-06 at 20.55.09.png

20 λεπτά πριν, iCyd είπε

Σημερα ξαναγυρισα σε safari επειτα απο χρονια χρησης Opera , μονο εμενα κολλαει αρκετα το safari ή ειναι θεμα του broswer μετα το update?

Κανε κανα reset, εμενα με εκανε να σβησω το chrome, απιστευτα γρηγορος και smooth. Κανε και disable addons αν εχεις, πολλα πλεον δημιουργουν θεματα

2 ώρες πριν, Mercyful_Fate είπε

Σε αυτή τη περίπτωση, δε γνωρίζω. Δεν με έχει απασχολήσει ποτέ το θέμα αυτό.

Οταν βαζεις το φλασακι σε μηχανημα windows, ή πχ και σε media player/τηλεοραση, βλεπεις μαζι και τα αχρηστα αρχεια. Καλως ή κακως, δεν ζουμε σε ενα κοσμο που τα φλασακια μας μπαινουν μονο σε mac...

4 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Κανε κανα reset, εμενα με εκανε να σβησω το chrome, απιστευτα γρηγορος και smooth. Κανε και disable addons αν εχεις, πολλα πλεον δημιουργουν θεματα

Reset έκανα , απο add-ons εχω μόνο το ad block, λες να ευθύνεται τόσο πολύ ?

47 λεπτά πριν, iCyd είπε

Reset έκανα , απο add-ons εχω μόνο το ad block, λες να ευθύνεται τόσο πολύ ?

ξηλωσε το, και τσεκαρε πως παει. Πολυ πιθανο

Πιο ελαφρύ από το high sierra το mojave.

Απλά νομίζω, αν θυμάμαι καλά δηλαδή, ότι ένα bluetooth legacy patch μου χάλασε το audio μέσω bluetooth (πληκτρολόγιο και trackpad δουλεύουν κανονικά, τα ακουστικά - 2 διαφορετικές μάρκες που δοκίμασα - τα κάνει pair και μετά από 5 δευτερόλεπτα τα κάνει reject).

Και ένα σχόλιο για αυτούς που θέλουν light mode σε unsupported machine :

Αναφορά σε κείμενο

On 2010 Mac mini, system preferences>accessibility>Display> enabling "reduce transparency" removes the "greying out glitches in light mode.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια από οποίο φίλο μπορεί κ έχει λίγο χρόνο κ διάθεση κ εξηγούμαι!

Εχει η κόρη μου που αντιμετωπίζει προβλήματα ορασησ ένα MacBook Pro 13 mid 2010 που χρησιμοποιεί για το σχολείο της κ όπως ξέρετε δεν μπορεί να δεχτεί αυτόματα το os Mohave το οποίο θα τη βοηθούσε σημαντικά με τη λειτουργία dark mode.

Διάβασα τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να κάνει εγκατάσταση του λειτουργικού σε συσκευές που δεν υποστηρίζονται πλέον αλλά επειδή δεν έχω εμπειρία μου φαίνονται περίπλοκα έως κ ακατανόητα!

Εδω λοιπόν ζήτω τη βοήθεια οποίου φίλου μπορεί κ έχει λόγο χρόνο για να μην κάνω κασκαντέριλικια κ τα καταστρέψω όλα να με βοηθούσε στην εγκατάσταση.

Μενω Β.προαστεια κ κερνάω καφέ ,κρουασάν ή ότι άλλο 🥐

Ευχαριστώ Γιαννης
Επεξ/σία από giannislibe

13 ώρες πριν, najinblue3 είπε

ξηλωσε το, και τσεκαρε πως παει. Πολυ πιθανο

και ομως , εκανα disable το addon και συνεχισε να κανει το ιδιο. Το εκανα unistall συνεχισε το ιδιο. Δεν ξερω τι να πω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, iCyd είπε

και ομως , εκανα disable το addon και συνεχισε να κανει το ιδιο. Το εκανα unistall συνεχισε το ιδιο. Δεν ξερω τι να πω.

Κανε ενα clear cache, απο το Develop drop down menu (για να το ενεργοποιησεις, preferences -> advanced, κανε enable στο develop κατω κατω). και στα καπακια δωσε και ενα clear history.

Επεξ/σία από najinblue3

Στις 7/10/2018 στις 1:59 ΜΜ, giannislibe είπε

Καλημέρα θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια από οποίο φίλο μπορεί κ έχει λίγο χρόνο κ διάθεση κ εξηγούμαι!

Εχει η κόρη μου που αντιμετωπίζει προβλήματα ορασησ ένα MacBook Pro 13 mid 2010 που χρησιμοποιεί για το σχολείο της κ όπως ξέρετε δεν μπορεί να δεχτεί αυτόματα το os Mohave το οποίο θα τη βοηθούσε σημαντικά με τη λειτουργία dark mode.

Διάβασα τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να κάνει εγκατάσταση του λειτουργικού σε συσκευές που δεν υποστηρίζονται πλέον αλλά επειδή δεν έχω εμπειρία μου φαίνονται περίπλοκα έως κ ακατανόητα!

Εδω λοιπόν ζήτω τη βοήθεια οποίου φίλου μπορεί κ έχει λόγο χρόνο για να μην κάνω κασκαντέριλικια κ τα καταστρέψω όλα να με βοηθούσε στην εγκατάσταση.

Μενω Β.προαστεια κ κερνάω καφέ ,κρουασάν ή ότι άλλο 🥐

Ευχαριστώ Γιαννης

Petran66 ευχαριστώ για τη βοήθεια .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...