Προς το περιεχόμενο

macOS Mojave

onelonelystar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εντελως διαφορετικη εμπειρια με το Mojave, αυτο το bugfest που ητανε το high sierra, δε νομιζω να το ξαναδω. Το μονο προβλημα που ειχα ηταν disabled καποια tools του xcode καθως και το git δε δουλευε και ηθελε καινουργιο install.

Mε το dark mode παρατηρησα μια μικρη αυξηση στη ζωη της μπαταριας 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχει παρατηρησει καποιος αλλαγη στον Safari? Μολις σημερα τον δοκιμασα μετα απο ενα 6μηνο+, μου φαινεται πιο smooth, και πολυ πιο γρηγορος απ οτι τον θυμαμαι. Παιζει να ειναι και η ιδεα μου αλλα σημερα εμεινα πολυ ικανοποιημενος, μεχρι που σκεφτομαι να γυρισω και μονιμα σε αυτον 😛

To εβαλα χτες. Ολα καλα μεχρι ωρας. Το tuxera παιζει. Για firewall εβγαλα το little snitch, εβαλα το free - lulu, μια χαρα.

Το dark mode δεν βλεπω να με βολευει. Υποτιθεται οτι θα εκανε πιο σκουρο ολο το λοιπο background, αφηνοντας πιο φωτεινο το τρεχον παραθυρο; Το να μου βαζει σκουρα μενου παντου, ή σκουρο περιγραμμα, δεν μου λεει κατι. Καταλαβα λαθος;

11 λεπτά πριν, skiabox είπε

Το little snitch γιατί το έβγαλες παίκτη;

Εμένα μου δουλεύει κανονικά στο mojave.

Ειχα εκδοση 4.0.3. Διαβασα οτι δεν ειναι συμβατη με mojave. Εσυ ποια εκδοση εχεις;

Στις 29/9/2018 στις 4:33 ΜΜ, mindreader είπε

Δε μου λετε ρε παιδια, εχει κανεις tuxera ntfs 2018.1 version, που να την ειχε απο high sierra, να μου πει αν παιζει και με το mojave?

Το  tuxera ntfs απο που το κατεβάζετε δωρεαν για το mojave? 

Το καλό είναι ότι δημιουργείται πλέον μια αυξανόμενη τάση για dark themes στα apps σε όλες τις πλατφόρμες και τα αποτελέσματα είναι πιο ξεκούραστα παρά ποτέ.

Για παράδειγμα το youtube app στο android απέκτησε πλέον dark theme και είναι φανταστικό και απίστευτα πιο ξεκούραστο φυσικά!

Δεν ξέρω αν τα dark themes είναι πιο ξεκούραστα ή απλώς άλλο ένα trend. Μελέτες λένε ότι τα μάτια (και κατ' επέκταση ο εγκέφαλος) συγκεντρώνονται πιο ξεκούραστα στον συνδιασμό λευκό-φόντο-μάυρα-γράμματα, ενώ στο αντίστροφο (μαύρο-φόντο-λευκά-γράμματα) ζορίζονται περισσότερο να κάνουν focus με αποτέλεσμα μετά από λίγο να βλέπουν τα λευκά γράμματα ελαφρώς blurry. Και από προσωπική εμπειρία, όποτε γύρισα τα διάφορα editors και IDE σε dark theme δεν την πάλεψα πολύ.

• Like 2

8 ώρες πριν, Mercyful_Fate είπε

Δεν ξέρω αν τα dark themes είναι πιο ξεκούραστα ή απλώς άλλο ένα trend. Μελέτες λένε ότι τα μάτια (και κατ' επέκταση ο εγκέφαλος) συγκεντρώνονται πιο ξεκούραστα στον συνδιασμό λευκό-φόντο-μάυρα-γράμματα, ενώ στο αντίστροφο (μαύρο-φόντο-λευκά-γράμματα) ζορίζονται περισσότερο να κάνουν focus με αποτέλεσμα μετά από λίγο να βλέπουν τα λευκά γράμματα ελαφρώς blurry. Και από προσωπική εμπειρία, όποτε γύρισα τα διάφορα editors και IDE σε dark theme δεν την πάλεψα πολύ.

Εγώ τα ide τα χρησιμοποιώ πάντως με dark theme εδώ και χρόνια!

8 ώρες πριν, Mercyful_Fate είπε

Ακριβώς και εγώ ότι μελέτη έχω διαβάσει έχει να κάνει και με τον φωτισμό στον περιβάλλοντα χώρο. Οπότε ότι είναι πιο ξεκούραστο φυσικά , που αναφέρουν αρκετοί δεν μπορώ να το καταλάβω. Στη δουλειά που έχω φώτα πάνω απο το κεφάλι μου , όταν δοκίμασα IDEs και editors σε σκοτεινές αποχρώσεις μου βγήκαν τα μάτια. Τα λευκά δεν με κουράζουν καθόλου.

Όπως επίσης και σπίτι με φώς στο δωμάτιο δοκίμασα το dark mode και τελικά το γύρισα στο λευκό. Μόνο όταν δεν έχω φώς θεωρώ ότι είναι καλύτερο το dark mode , αλλά και πάλι προτιμώ το λευκό σε συνδυασμό με το flux για να είναι ποιο ξεκούραστο το βράδυ.

παιδια εχω κανει clean install το Mojave με στικακι αλλα τωρα που παω να συνδεθω στο apple id εχω ξεχασει το συνθηματικο.

τι μπορω να κανω τωρα ? εχω το κινητο μου δηλωμενο στον λογαριασμο αλλα παρολα αυτα δεν προχωραει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...