onelonelystar Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) και εγώ έτσι φανταζόμουν αλλά δεν έχει την επιλογή Move to Trash όπως οι περισσότερες! μήπως είναι και καλά του συστήματος που δεν σου επιτρέπει να την πετάξεις? Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από onelonelystar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, onelonelystar είπε και εγώ έτσι φανταζόμουν αλλά δεν έχει την επιλογή Move to Trash όπως οι περισσότερες! Μολις το προσεξα, αρα απ οτι καταλαβα δε γινονται delete οι καινουργιες pre-installed εφαρμογες καθως εχουμε το System Integrity Protection που μπηκε απο el capitan και αυτες τις εφαρμογες δε μπορουμε να τις trasharoyme. Αυτο το λεω με επιφυλαξη, μπορει να γινεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitskitsamal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους καταρχην, θα ηθελα να ρωτησω τι συμβαινει στις φωτογραφιες και οταν συνδεεις το iphone και κανεις εισαγωγη δεν τις διαγραφει αυτοματα οπως παλαιοτερα που μπορουσε να το επιλεξεις. Και μια ακομα δεν μπορει να συνδεθει με το κινητο για να τραβηξει αυτοματα φωτογραφια ή να σκαναρει..γνωριζει καποιος ευχαριστω εκ των προτερων. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από mitskitsamal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 πανέμορφο!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Κλασσικα σε καθε update, το xcode αχταρμας Οποιος εχει θεμα, δωστε ενα xcode-select --install Δε δουλευε ουτε καν το git status Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Ο safari πάει ακόμη πιο μαλλιοκούβαρα από πριν...👍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john4ever7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Το εγκατέστησα κι εγώ. Ωραίο το dark mode. Μόνο που μου έβγαλε μια ειδοποίηση να δω ποιες εφαρμογές είναι 32bit, γιατί λέει, αν κατάλαβα καλά, ότι το macOS Mojave θα είναι η τελευταία έκδοση που θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε εφαρμογές 32bit. Ορίστε και το link που είχε στην ειδοποίηση. https://support.apple.com/el-gr/HT208436 Μου ήρθε όταν πήγα να ανοίξω το uTorrent. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 9 hours ago, john4ever7 said: Το εγκατέστησα κι εγώ. Ωραίο το dark mode. Μόνο που μου έβγαλε μια ειδοποίηση να δω ποιες εφαρμογές είναι 32bit, γιατί λέει, αν κατάλαβα καλά, ότι το macOS Mojave θα είναι η τελευταία έκδοση που θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε εφαρμογές 32bit. Ορίστε και το link που είχε στην ειδοποίηση. https://support.apple.com/el-gr/HT208436 Μου ήρθε όταν πήγα να ανοίξω το uTorrent. Καλά κατάλαβες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Το έβαλα κι εγώ.. Πολύ ωραίο εμφανισιακά το dark mode. Εμένα μου αρέσει το ios style πάντως.. Δεν το έχω δουλέψει και πολύ ακόμα αλλά δεν με χαλάει το concept. Αντε να δούμε πότε θα βγάλουν και νέο macbook air Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Το έβαλα και εγώ εχθές , έχει κανείς θέμα με το να κάνει rename τα tags? Κάνω rename και δεν μπαίνει σε edit mode το tag για να το αλλάξω :S Έψαξα και στο google δεν είδα να αναφέρει κάτι κάποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john4ever7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Ξέρετε να μου πείτε τι είναι αυτό το βελάκι που βρίσκεται μεταξύ του Wifi και της γλώσσας; Όταν το πατάω γράφει ότι δεν υπάρχουν μονάδες. Και αν υπάρχει τρόπος να μην το εμφανίζει εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, john4ever7 είπε Ξέρετε να μου πείτε τι είναι αυτό το βελάκι που βρίσκεται μεταξύ του Wifi και της γλώσσας; Όταν το πατάω γράφει ότι δεν υπάρχουν μονάδες. Και αν υπάρχει τρόπος να μην το εμφανίζει εκεί Ορίστε... https://apple.stackexchange.com/questions/138749/remove-eject-icon-from-menu-bar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktf Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 25/9/2018 στις 2:51 ΜΜ, onelonelystar είπε πανέμορφο!! React native... συνάδελφος βλέπω. Όλα εντάξει μετά το update? Ήθελα να αναβαθμίσω αλλά δεν με παίρνει να χάσω καμιά μέρα αν χαλάσει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ktf είπε React native... συνάδελφος βλέπω. Όλα εντάξει μετά το update? Ήθελα να αναβαθμίσω αλλά δεν με παίρνει να χάσω καμιά μέρα αν χαλάσει τίποτα χεχε είμαι στα πρώτα βήματα με τη RN... ναι, δεν είχα κάποιο πρόβλημα μετά το update! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 εμένα πάντως το Mojave ακόμα και σε clean install μου φαίνεται για τα μπάζα... προβλήματα με την cache και γραφικά, το preview δεν κάνει search μέσα σε pdf αρχεία, ο cursor μου φαίνεται ότι κολλάει... πραγματικά δεν ξέρω τι του φταίει του λειτουργικού... και το μόνο που έχω κάνει install είναι το Microsoft Office... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα