Προς το περιεχόμενο

macOS Mojave

onelonelystar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εγώ έτσι φανταζόμουν αλλά δεν έχει την επιλογή Move to Trash όπως οι περισσότερες! μήπως είναι και καλά του συστήματος που δεν σου επιτρέπει να την πετάξεις?

Επεξ/σία από onelonelystar
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, onelonelystar είπε

και εγώ έτσι φανταζόμουν αλλά δεν έχει την επιλογή Move to Trash όπως οι περισσότερες!

Μολις το προσεξα, αρα απ οτι καταλαβα δε γινονται delete οι καινουργιες pre-installed εφαρμογες καθως εχουμε το System Integrity Protection που μπηκε απο el capitan και αυτες τις εφαρμογες δε μπορουμε να τις trasharoyme. Αυτο το λεω με επιφυλαξη, μπορει να γινεται

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους καταρχην, θα ηθελα να ρωτησω τι συμβαινει στις φωτογραφιες και οταν συνδεεις το iphone και κανεις εισαγωγη δεν τις διαγραφει αυτοματα οπως παλαιοτερα που μπορουσε να το επιλεξεις. Και μια ακομα δεν μπορει να συνδεθει με το κινητο για να τραβηξει αυτοματα φωτογραφια ή να σκαναρει..γνωριζει καποιος ευχαριστω εκ των προτερων.

Επεξ/σία από mitskitsamal

Το εγκατέστησα κι εγώ. Ωραίο το dark mode. Μόνο που μου έβγαλε μια ειδοποίηση να δω ποιες εφαρμογές είναι 32bit, γιατί λέει, αν κατάλαβα καλά, ότι το macOS Mojave θα είναι η τελευταία έκδοση που θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε εφαρμογές 32bit. Ορίστε και το link που είχε στην ειδοποίηση. https://support.apple.com/el-gr/HT208436

Μου ήρθε όταν πήγα να ανοίξω το uTorrent.

9 hours ago, john4ever7 said:

Το εγκατέστησα κι εγώ. Ωραίο το dark mode. Μόνο που μου έβγαλε μια ειδοποίηση να δω ποιες εφαρμογές είναι 32bit, γιατί λέει, αν κατάλαβα καλά, ότι το macOS Mojave θα είναι η τελευταία έκδοση που θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε εφαρμογές 32bit. Ορίστε και το link που είχε στην ειδοποίηση. https://support.apple.com/el-gr/HT208436

Μου ήρθε όταν πήγα να ανοίξω το uTorrent.

Καλά κατάλαβες.

Το έβαλα κι εγώ.. Πολύ ωραίο εμφανισιακά το dark mode.

Εμένα μου αρέσει το ios style πάντως.. Δεν το έχω δουλέψει και πολύ ακόμα αλλά δεν με χαλάει το concept.

Αντε να δούμε πότε θα βγάλουν και νέο macbook air :D

Το έβαλα και εγώ εχθές , έχει κανείς θέμα με το να κάνει rename τα tags? Κάνω rename και δεν μπαίνει σε edit mode το tag για να το αλλάξω :S

Έψαξα και στο google δεν είδα να αναφέρει κάτι κάποιος

Ξέρετε να μου πείτε τι είναι αυτό το βελάκι που βρίσκεται μεταξύ του Wifi και της γλώσσας; Όταν το πατάω γράφει ότι δεν υπάρχουν μονάδες.

Και αν υπάρχει τρόπος να μην το εμφανίζει εκεί

455663505_2018-09-2613_20_49.png.cec3856a9d0a25456f2516a3b990e7c2.png

2 ώρες πριν, john4ever7 είπε

Ξέρετε να μου πείτε τι είναι αυτό το βελάκι που βρίσκεται μεταξύ του Wifi και της γλώσσας; Όταν το πατάω γράφει ότι δεν υπάρχουν μονάδες.

Και αν υπάρχει τρόπος να μην το εμφανίζει εκεί

455663505_2018-09-2613_20_49.png.cec3856a9d0a25456f2516a3b990e7c2.png

Ορίστε...

https://apple.stackexchange.com/questions/138749/remove-eject-icon-from-menu-bar

Στις 25/9/2018 στις 2:51 ΜΜ, onelonelystar είπε

πανέμορφο!!

mbpro-mojave.jpg

React native... συνάδελφος βλέπω. Όλα εντάξει μετά το update? Ήθελα να αναβαθμίσω αλλά δεν με παίρνει να χάσω καμιά μέρα αν χαλάσει τίποτα

1 ώρα πριν, ktf είπε

React native... συνάδελφος βλέπω. Όλα εντάξει μετά το update? Ήθελα να αναβαθμίσω αλλά δεν με παίρνει να χάσω καμιά μέρα αν χαλάσει τίποτα

χεχε είμαι στα πρώτα βήματα με τη RN... ναι, δεν είχα κάποιο πρόβλημα μετά το update!

εμένα πάντως το Mojave ακόμα και σε clean install μου φαίνεται για τα μπάζα... προβλήματα με την cache και γραφικά, το preview δεν κάνει search μέσα σε pdf αρχεία, ο cursor μου φαίνεται ότι κολλάει... πραγματικά δεν ξέρω τι του φταίει του λειτουργικού... και το μόνο που έχω κάνει install είναι το Microsoft Office...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...