naka Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 ειναι τραγικο οτι απεκλεισε τα imac 2011 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Άντε να δούμε, θα ξεμπερδέψουμε και με τα crashes του High Sierra....? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7beast Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, onelonelystar είπε σε τι μηχάνημα το έχεις? μοντελο 2015 ρετινα 13 ιντσων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 επιτέλους αύριο έρχεται!! Ξέρουμε για ώρα? θα γίνει όπως τo iOS 12 release? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, onelonelystar said: επιτέλους αύριο έρχεται!! Ξέρουμε για ώρα? θα γίνει όπως τo iOS 12 release? κλασσικά 20.00 ώρα Ελλάδος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Καποια στιγμη θα βγαλουν και το λινκ για κατεβασμα του dmg του Mojave. Λογικα μετα απο την εμφανιση του στο app store/software update. Οποιος το παρει ειδηση πρωτος, ας το ποσταρει κι εδω. Θελω να το κατεβασω, και να το εχω ετοιμο προς εγκατασταση, για οταν θα εχει βγει η τριπλετα εφαρμογων που ανεφερα πιο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Καντε και κανα back-up καλου κακου 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Το κατεβάζω τώρα μαζί με ολόκληρη την υφήλιο.... 6.02 GB..... Έχω ήδη 40 λεπτά και θέλει άλλα 70.. Για να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω τέρμα θετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα. Το μόνο που με χαλαει είναι ότι τείνει να γινει ios... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Το κατεβάζω τώρα μαζί με ολόκληρη την υφήλιο.... 6.02 GB..... Έχω ήδη 40 λεπτά και θέλει άλλα 70.. Για να δούμε. περίπου την ίδια ώρα το κατέβασα και εγώ, αλλά δεν εκανε τόση ώρα. Νομίζω κάπου 30'. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikοs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Εμένα δεν με ενθουσίασε , μου βγάζει κάτι σε ios όπως είπε ο φίλος από επάνω...Σίγουρα είναι πιο γρήγορο αλλά νομίζω πως υστερεί σε εμφάνιση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 προς το παρόν μού φαίνεται ίδια η ταχύτητα (MBP 13" 2017 wTB). Αλλά λατρεύω dark mode! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 To dark mode ειναι καλο, αν και στο native mail app ειναι πολυ χαλι. Ευτυχως χρησιμοποιω air mail. Το ολο ui ios ειναι απαραδεκτο. Δε θελουμε ios, θελουμε Mac os. Δε καταλαβαινω αυτη την ταση να παμε προς τα εκει. Δε προσεξα αλλαγη σε ταχυτητα. Ο safari πλεον εχει favicons, καλη προσθηκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 για να βγάλω την εφαρμογή Stocks, απλά την πάω στα σκουπίδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, onelonelystar είπε για να βγάλω την εφαρμογή Stocks, απλά την πάω στα σκουπίδια? Πανε finder / applications , βρες το και κανε send to trash Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από najinblue3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα